Отримати позику буде важче: в ШвидкоГроші озвучили прогноз на 2021 рік

25 січня 2021, 15:50
Гроші видаватимуть тільки сумлінним клієнтам, переконаний експерт.
УНИАН
УНИАН

У фінансовому плані 2021 рік може стати ще важчим, ніж 2020-й. Таку думку висловив директор фінансового сервісу ШвидкоГроші Олександр Холод.

Він пояснив: 2020-го в людей ще були деякі заощадження, які допомагали жити. Але наступного року все можуть погіршити,зокрема, нові штами коронавірусу, які останнім часом з’являються в багатьох країнах, і те, як Україна реагуватиме на це.

"Ціни зростатимуть, тому що виробництво зупиняється. А нових робочих місць навряд чи додасться", — вважає Олександр Холод.

відео дня

У таких умовах актуальним буде фінансовий сервіс ШвідкоГрошi. І важливо зазначити, що взяти позику українцям буде важче: кредитна історія стане відкритішою, і борги людей побачать усі кредитори. Тому гроші видаватимуть тільки сумлінним клієнтам.

У ШвідкоГрошi зазначають, що передусім допомагатимуть сумлінним клієнтам, і закликають уже зараз потурбуватися про свої заборгованості — закрити їх, покращивши цим кредитну історію.

"За прогнозами на 2021 рік ми настроєні дуже позитивно. Наша компанія планує попрацювати з клієнтами, які раніше в нас не обслуговувалися. Саме на них і робитимемо ставку. Також ми дуже оптимістично ставимося до тих змін, які приготував НБУ. Прозорі правила ринку, за якими ШвидкоГроші працюють уже декілька років, стануть обов'язковими для всіх. Це однозначно поліпшить ринок", — зауважив Олександр Холод.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти