Податкова заборгованість на підприємствах групи "Метінвест" відсутня - документи

4 лютого 2022, 16:20
1 лютого правоохоронці почали проводити обшуки на гірничо-збагачувальних підприємствах групи через нібито податкові порушення, що там мають місце.
Метінвест
Податкова заборгованість на підприємствах групи "Метінвест" відсутня / metinvestholding.com

На Північному, Інгулецькому і Центральному гірничо-збагачувальних комбінатах групи компаній "Метінвест", на яких правоохоронні органи проводили обшуки 1 лютого через податкові порушення, що нібито там мають місце, немає заборгованості - податкові органи це підтвердили.

Про це стало відомо з листів Східного міжрегіонального управління, Головного управління Дніпропетровської та Головного управління Кіровоградської областей Державної податкової служби України, які опинилися в розпорядженні УНІАН.

Зазначимо, група компаній "Метінвест" з урахуванням асоційованих компаній і спільних підприємств у 2021 році перерахувала до бюджетів усіх рівнів в Україні 52,7 млрд грн податків і зборів, що у 2,4 раза більше, ніж у 2020 році.

відео дня

Минулий рік став рекордним за сумою виплачених податків за всю історію існування "Метінвесту". Цьому посприяли сприятлива ринкова ситуація і підвищення операційної ефективності компанії.

При цьому 1 лютого правоохоронці почали проводити обшуки на гірничо-збагачувальних підприємствах групи через податкові порушення, що нібито там мали місце.

Політолог Микола Давидюк у коментарі УНІАН заявив, що подібні дії призводять до тиску на український бізнес і створюють негативний інвестиційний клімат в країні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти