StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Привітання з днем народження в прозі - душевні рядки своїми словами для чоловіків і жінок

25 грудня 2022, 10:53
Сердечні привітання з днем народження в прозі і своїми словами для найближчих - в добірці Главреда.
уродини
Привітання з днем народження в прозі чоловікові і жінці / depositphotos.com/

День народження - це завжди трохи смутку по роках, що минають, і більше радості, адже цікаві життєві події, які очікують попереду приносять нові враження, позитивні емоції і цінний досвід. Привітання з днем народження в прозі від щирого серця допоможуть іменинникам налаштуватися на святкову хвилю.

Картинка з днем народження чоловікові і жінці у це світле свято допоможуть нагадати про себе, навіть якщо вас розділяють відстані. Такий знак уваги викличе посмішку і зігріє душу.

Винуватець торжества відзначає особливу дату? Душевні вітання з ювілеєм жінці і чоловіку у добірці Главреда - саме те, що вам потрібно.

відео дня

Привітання з днем народження в прозі чоловікові

З днем народження! У цей прекрасний день нехай збудуться всі найбажаніші мрії. Стабільності по життю, здоров'я, щастя і благополуччя в родині. Нехай оточують люди, які цінують, люблять і хочуть бути поруч. Завжди будьте опорою в сім'ї, відважним чоловіком, для якого досяжні всі цілі. Щоб оптимізму і сил з кожним роком ставало більше, і молодість вирувала в душі!

***

У цей день хочу побажати, щоб ти був щасливий! Щоб навколо тебе були ті люди, які тебе поважають, цінують, які завжди зможуть підтримати тебе і допомогти. Щоб робота і твоя справа приносила задоволення і, звичайно, багато грошей. Щоб ти знаходив час для себе. Щоб життя було сповнене емоціями. Живи, люби, ризикуй. З днем народження!

З днем народження картинки
З днем народження жінці картинки

***

Від душі хочу привітати тебе з цим чудовим днем! Щиро бажаю, щоб тебе завжди супроводжувала удача, щоб всі твої починання і справи були приречені на успіх. Бажаю, щоб від друзів ти бачив щиру підтримку, від сім'ї — любов, а в кар'єрі нехай одне досягнення слід за іншим. З днем народження тебе!

З днем народження картинки
З днем народження картинки

***

Друже, друже дорогий, з днюхою тебе! Бажаю тобі бути завжди в шоколаді, кататися по життю як сир в маслі, нічого і ніколи не потребувати, відриватися по повній, летіти назустріч до своїх мрій і бути на позитивній хвилі життя.

З днем народження картинки
З днем народження чоловікові картинки

***

Дорогий наш друг сім'ї, вітаємо тебе з днем народження. Бажаємо тобі бути щасливим всю життєву дорогу, не знати горя і бід, прагнути до здійснення своїх бажань і успішно досягати свої цілі, бути міцно здоровим, впевненим у собі і коханим.

З днем народження картинки
З днем народження чоловікові прикольні картинки

***

Друже, дорогий, вітаю тебе з днем народження! Бажаю відзначити так, щоб потім не згадати, де знаходишся і усвідомити, що це була найкраща ніч у твоєму житті! Нехай пиво ллється рікою, дівчат навколо буде море, грошей − величезні озера, а проблем − маленька калюжка!

З днем народження картинки
Стильні листівки з днем народження жінці

***

З днем народження! Бажаю, щоб не вік керував тобою, а ти віком. Бажаю завжди перебувати у відмінному настрої. Бажаю відчувати себе впевнено в будь-якій ситуації, що склалася, і так чи інакше, домагатися успіху. Бажаю володіти неймовірним терпінням і чарівністю. Бажаю не боятися вирушати на пошуки нових ідей, емоцій, відчуттів. Бажаю в будь-яку погоду життя залишатися сміливим, респектабельним, шановним чоловіком!

З днем народження картинки
Красиві листівки з днем народження жінці

Привітання з днем народження в прозі жінці

Нехай твоє життя буде світлим, як безхмарний ранок, сонячним, як ясний літній день, і безтурботним, як в дитинстві! Бажаю бути щасливою і коханою мамою, дружиною, жінкою! Нехай всі твої мрії збуваються, плани здійснюються, а надії виправдовуються! Будь завжди бажаною, обожнюваною, залишайся життєрадісною, веселою, квітучою і чарівною!

З днем народження картинки
З днем народження чоловікові листівки серйозні

***

З днем народження! Бажаю, щоб життя твоє було повноцінним, з приємними турботами, геніальними ідеями і блискучими перемогами! Нехай в душі твоїй ніколи не вичерпається джерело доброти! Іди по життю сміливо і прямо! Нехай у важкі хвилини поруч виявляться твої близькі і друзі, нехай завжди будуть поблизу ті, з ким хочеться поділитися радістю! Здоров'я тобі і довгих років життя, радості і сміху, поваги оточуючих і любові рідних! Нехай все складеться так, як було задумано! Зі святом! Будь щаслива!

З днем народження картинки
З днем народження чоловікові прикольні картинки

***

З кожним роком все ближче пенсія. Бажаю зустріти її зі своїми зубами, зі зморшками тільки від сміху, в тверезому розумі і при своїй пам'яті! Нехай всупереч усьому кальцій не вимивається з кісток, волосся не сивіє, а нервові клітини відновлюються. Живи і молодій!

З днем народження картинки
З днем народження листівки жінці стильні

***

Дорога подружка, вітаю тебе з днем народження! Бажаю тобі уваги, турботи, любові, підтримки, чесності і щирості. Нехай кожна твоя мрія здійсниться і принесе велике задоволення. Будь здоровою, коханою, красивою і заразливо щасливою! Нехай всі твої бажання неодмінно здійсняться. Ти заслуговуєш зірок з неба! Посміхнися, сьогодні твій день!

З днем народження картинки
З днем народження картинки прикольні

***

Мила моя подруга, Я бажаю тобі бути найщасливішою дружиною і мамою! Нехай всі твої мрії виконуються, а життя буде сповненим позитиву, добра і успіхів! Бажаю тобі і твоїй родині міцного здоров'я, достатку, великої любові і взаєморозуміння!

З днем народження картинки
З днем народження картинки жінці

***

Вітаю вас з днем народження! Бажаю бути завжди такою ж прекрасною, як і зараз. Щоб здійснювалися всі ваші мрії. Щоб кожен прожитий день приносив тільки найкраще, найсвітліше, а чорні смуги проскакували повз. Бажаю щастя, натхнення в роботі, спокою в будинку і вогню в серці!

З днем народження картинки
З днем народження картинки чоловікові

***

Вітаю з днем народження чарівну жінку, прекрасну маму, турботливу дружину і просто чудову людину! Хочу побажати жіночого щастя, достатку в домашньому побуті, великої радості на серці, світлячків в очах, краси і квітучого здоров'я. Нехай кожен день буде особливим і світлим, невдачі не стосуються твоїх плечей, а любов вкриває теплотою і солодкої млістю і нехай все, навіть маленькі, проблемки відійдуть на велику відстань!

З днем народження картинки
З днем народження красиві картинки
З днем народження картинки
Картинки з днем народження подрузі
З днем народження картинки
Прикольні картинки з днем народження чоловікові
З днем народження картинки
З днем народження картинки

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти