StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Листівки з Дмитрівською батьківською суботою та християнські напуття

7 листопада 2020, 04:45
Зворушливі листівки з батьківською суботою напередодні Дмитрієва дня і душевні напуття підібрав Главред на свято 7 листопада.
Дмитрівська батьківська субота - листівки, картинки та побажання
Дмитрівська батьківська субота - листівки, картинки та побажання

Сьогодні батьківська субота напередодні Дня Дмитра, тобто дня пам'яті великомученика Дмитра Солунського. Це Дмитрівська батьківська субота 2020.

Цей поминальний день завжди призначається на суботу, яка передує дню святого Дмитра Солунського. А ось сам день пам'яті має фіксовану дату - це завжди 8 листопада. Так співпало, що в 2020 році Дмитрівська батьківська субота проходить якраз напередодні свята Дмитрів день 2020.

читайте такожПравославний календар на листопад 2020: батьківська субота і Різдвяний пістЦього дня прийнято молитися про душі рідних і близьких людей, які відійшли в інший світ. У молитвах блаженного Дмитра Солунського просять за упокій для покійних рідних. А свічки в храмах залишати прийнято на спеціальному столику перед Розп'яттям, який називається канун. На обід подають спеціальний поминальний обід. Під забороною злі справи і недобрі думки. Детальніше про те, що робити в Дмитрівську батьківську суботу, як правильно поминати близьких і що робити не можна, щоб не згрішити – читайте в матеріалі Дмитрівська субота 2020 - що робити: традиції і правила.

відео дня

А що не можна робити в свято Дмитра Солунського й як провести цей день з максимальною користю і в задоволення – читайте в матеріалі Що не можна робити в свято Дмитрів день: прикмети, традиції, заборони.

Ми також підібрали листівки, гіфки та побажання, щоб красиво привітати Дімочку в Дмитрів день. Привітання з Днем ангела Діми в прозі, у віршах, короткі і листівки з Дмитром – читайте в матеріалі З Днем ангела, Дмитро: як красиво привітати Дімочку в Дмитрів день.

Дмитрівська батьківська субота - листівки та привітання

Дмитрівська батьківська субота нехай буде світлим днем теплих спогадів і поваги покійних близьких. Нехай цього дня серце кожного згадає рідних, а душа нехай помолиться за їхній упокій.

***

У день суботи Дмитрівської

Пом'яніть близьких,

Щоб душ політ

Піднімав лише в височінь їх.

***

Вітаю зі святом, Дмитрівською батьківською суботою! Цей день загального поминання покійних, нехай пройде спокійно і з повагою своїх упокоєних рідних і близьких. Не забувайте свої витоки і коріння. Нехай поважно горять свічки в пам'ять про всіх, кого з нами немає!

***

До батьківської суботи

Ти пом'яни рідних,

Молитвою, добрим словом,

Не забувай же їх.

картинка гіф Дмитрівська батьківська субота - листівка з анімацією
картинка гіф Дмитрівська поминальна субота - листівка з анімацією
картинка гіф Дмитрівська батьківська субота - листівка з анімацією
картинка гіф Дмитрівська поминальна субота - листівка з анімацією
скачати листівки з батьківською суботою - листівки батьківська поминальна субота
Дмитрівська батьківська субота 2020
скачати листівки з Дмитрівською батьківською суботою безкоштовно
яка сьогодні батьківська субота
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти