StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

З днем Збройних сил України: вірші, проза та картинки з вітаннями безстрашним воїнам

6 грудня 2022, 06:30
Ввітання з днем Збройних сил України - яскраві вірші та неймовірні слова подяки захисникам.
ВСУ
День Збройних сил України - щирі вітання захисникам / 14 ОМБр Романа Великого, 93-я ОМБр Холодний Яр

6 грудня святкується День Збройних сил України. На сьогодні ЗСУ насправді стали надійним і незламним щитом, який рятує Українську державу.

У кривавих боях проти переважаючих сил ворога ЗСУ щоденно доказують, що загарбникам ніколи не вдасться їх перемогти і скорити. Бо Українська армія має головну перевагу – незламність духу і всеперемагаючу волю до визволення і Перемоги.

З честю витримавши перші хвилі підступного удару загарбників, ЗСУ змогли переламати хід війни на свою користь і за останні місяці звільнили тисячі кілометрів священної української землі, а також вправно тіснять ворога як у повітрі, так і на морі.

І приймаючи заслужені вітання з Днем української армії, ЗСУ чують найцінніші слова шани і подяки – від мешканців звільнених сіл, містечок и обласних центрів, жителі яких називають українське військо Армією визволителів.

Вітання з днем Збройних сил України

Шановні військовослужбовці, захисники України!

Щиро вітаю вас з професійним святом ─ Днем Збройних сил України! Ви мужньо і повертаєте українцям мир і спокій. Славних українських воїнів надихають величні подвиги предків – від війська Святослава до запорізьких козаків і мужніх бійців УНР. Дякую за доблесну службу всім військовослужбовцям, ветеранам, воїнам запасу, їх батькам та матерям.

Бажаю нашим захисникам тільки Перемоги, міцного здоров’я, військової вдачі, а їхнім сім’ям – героїв, які завжди повертаються додому.

*****

В День Збройних сил України щиро вітаю всіх військовослужбовців - захисників Української держави, а також ветеранів.

ЗСУ вже стали прикладом для багатьох армій світу і довели всім – це елітні підрозділи сильних, відважних, мужніх захисників, які до останнього подиху готові захищати кожен клаптик рідної землі.

Прийміть найщиріші слова привітання з нагоди Дня Збройних сил України! Бажаю Вам невичерпних сил, нескінченної енергії, мужності та відваги у святій справі звільнення рідної Батьківщини.

*****

Дорогі військовослужбовці і ветерани Збройних сил України! Щиро вітаю вас з професійним святом.

Ви стали достойними нащадками історичної спадщини українського козацтва, героїв визвольних боїв і переможців фашизму. Слава українських воїнів – визволителів на сьогодні лунає по всьому світу. Ваша мужність і професіоналізм, військова хитрість і відвага вкрили вас негаснучою славою і вдячністю простих українців.

Збройні сили України стали незламним гарантом цілісності і незалежності нашої країни. Щиро зичу вам миру і спокою, подальших успіхів у вдосконаленні бойової майстерності, злагоди, добра, достатку вашим рідним і близьким. Повертайтесь додому без втрат і тільки з Перемогою!

*****

Щиро вітаю із Днем Збройних сил України!

Українські армія це справжні герої – незламні та нескорені бійці, патріотів, які стали прикладом для багатьох по всьому світу. Ви кожен день демонструєте мужність, звитягу, силу духу, волю та незламне бажання перемогти ворога.

На ЗСУ покладають свої сподівання мільйони українців, які мріють про мир і процвітання країни. Вірю, що ЗСУ і надалі стануть кремезним гарантом недоторканості і незалежність держави від будь-якого загарбника.

У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю героїв, які віддали своє життя за нашу благословенну українську землю. Вічна їм слава!

Зі святою молитвою на устах у цей день бажаю мужності, збереження військових традицій і головної Перемоги, яку ви подаруєте для мільйонів українців.

День ЗСУ: вітання у віршах

З Днем Збройних сил! Хай квітне Україна!

Під захистом щоденним і надійним,

Пишається своїм хай кожним сином,

Хай небо завжди буде чистим, мрійним.

*****

З Днем Збройних сил України вітаю!

Міці, відваги, миру бажаю,

Війни закінчаться всі хай скоріше,

Хай запанує у світі скрізь тиша.

*****

Ви надія наша і опора,

Гідність волелюбних козаків,

Пращурів висока непокора,

У серцях сміливих вояків!

*****

Дух козацький вірний і звитяжний

Додавав вам сили і відваги.

Воїни і лицарі ви справжні,

Вам вклонились синьочолі стяги!

З днем Збройних сил України картинки

Дивіться відео ТСН - В Україні відзначають День марунових беретів

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти