Китайський Новий рік 10 лютого: як зустрічати рік Дракона і що подарувати близьким

9 січня 2024, 08:00оновлено 9 січня, 09:35
Щоб задобрити символ 2024 року – Зеленого Дракона, важливо дотриматися правил: подати до столу його улюблені страви і прикрасити дім у його улюблених кольорах.
Астролог Влад Росс розповів, що подарувати близьким на китайський Новий рік і які страви подати до столу
Астролог Влад Росс розповів, як зустрічати Новий 2024 рік за китайським стилем / Главред

Новий рік за китайським календарем настане 10 лютого о 00:58 за Києвом, і буде він роком Зеленого Дракона. В цей час потрібно підняти келих шампанського, уявити те, про що ви мрієте, сформувавши яскравий образ у думках, і загадати бажання.

Триватиме цей рік до 28 січня 2025 року.

Щоб новий 2024-й рік був вдалим, важливо його зустріти, дотримуючись деяких правил.

Улюблені кольори Дракона. Рік Дракона потрібно зустрічати в зелених тонах – це стосується і кольору одягу, і кольору оздоблення вашої оселі.

Дракон також любить червоний (китайці найчастіше зображують драконів у червоних тонах) і золотий кольори. Продумуючи святкове вбрання, слід надати перевагу золотим прикрасам і кольорам в одязі, а не срібним.

Не любить Дракон жовтий і блакитний кольори – цих кольорів у декорі та вбранні краще уникати.

Тож зустрічати рік Дракона 10 лютого слід у червоному, зеленому, червоно-чорному і темно-коричневому кольорах, це буде дуже сприятливо.

Салюти і вогні. Дуже сприятливо, зустрічаючи рік Дракона, запускати паперового змія.

В Україні, як відомо, зараз заборонені феєрверки, проте зустрічати рік Дракона заведено з салютами і яскравими спалахами в небі. Дракон любить святкові феєрверки та вогні, тому що це фантастична вогнедишна і літаюча тварина.

Алкоголь. Зустрічаючи рік Дракона, слід надати перевагу шампанському. Шампанське асоціюється з чимось переможним та святковим, і, чим більше воно буде литися рікою, тим краще.

Китайці завжди любили рік Дракона і вважали його найщасливішим, тому, чим більше буде іскор і бризок шампанського, тим краще.

Страви до новорічного столу. Щоб задобрити символ нового року – Дракона, на святковий стіл слід поставити якомога більше гострих, навіть "вогнедишних" страв. Особливо багато повинно бути м'яса, свіжого і якісного.

Дракон любить розкіш, тому економити на святковому столі точно не варто. Стіл повинен буквально ломитися від великої кількості страв, незважаючи на війну і складні часи. Якщо давно хотілося побалувати себе і сім'ю смачними і вишуканими стравами, буде саме час. Сприятливо приготувати яловичину, баранину, свинину – чим більше, тим краще.

Птицю також можна подати до столу, в тому числі курку. А от качки та індички на святковому столі бути не повинно.

Дивіться рекомендації астролога Влада Росса про те, як зустрічати Новий рік за китайським стилем – рік Дракона:

Також Дракон дуже любить горіхи в будь-якому вигляді. Вони асоціюються з багатством (до речі, люди, народжені в рік Дракона, дуже часто багаті). Тому, якщо на столі будуть горіхи, вони притягнуть гроші, здоров'я і довголіття. Найкраще мати на столі волоські і кедрові горіхи, але можна подати також мигдаль, пекан та інші екзотичні горіхи.

Фрукти теж обов'язково повинні бути на святковому столі, особливо червоного відтінку, наприклад, гранати, червоні апельсини і мандарини (тільки не жовті). Також можна подати гранатовий сік. Не завадять і помідори. Все це буде приносити удачу.

Червона риба, наприклад, лосось, і червона ікра на святковому столі неодмінно порадують Дракона. Червона риба на столі стане гарантією того, що наступні 12 місяців принесуть успіх і достаток, тому обов'язково подавайте рибу, адже Дракон без неї не обійдеться. Це може бути і запечена риба, і апетитні стейки з риби, і бутерброди з червоною ікрою.

Дуже корисним буде рис, бо Дракон його обожнює. Рис – це чудова ідея для гарніру. Підійдуть рисові каші, салати з рисом і плов.

Крабові палички в салаті також не будуть зайвими на новорічному столі.

Але найголовніше – зелень, зелень і ще раз зелень! Її повинно бути якомога більше на святковому столі. Адже зелень символізує зростання і розвиток. Почастуєте домочадців і друзів кропом, петрушкою, кінзою – і все буде чудово в новому році.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Компанія для зустрічі року Дракона. Прекрасно зустрічати рік Дракона в будь-якій співдружності, наприклад, із колегами, оскільки Місяць буде в зодіакальному знаку Діви. Це сприяє також тому, щоб закохуватися в своїх колег і починати службові романи. Добре організовувати бізнес-тренінги прямо в Новий рік. Будь-яка взаємодія з колегами в Новий рік буде сприятливою.

Також чудово зустрічати Новий рік за китайським календарем у сімейному колі, адже 10 лютого буде прекрасний тригон між Юпітером у знаку Тельця, прекрасно розташованим Марсом у Козерозі, а також Місяцем, що вдало розмістився в Діві.

Подарунки в рік Дракона. Що стосується подарунків, то найбільше Дракон любить витончені ювелірні прикраси, особливо з золота або з рубінами. Будь-які червоні камені, золоті вироби, подарунки, як на 14 лютого, в червоному кольорі – все це буде дуже сприятливо і принесе удачу.

Крім того, Дракон любить натуральні гроші, тому цілком можна подарувати якусь суму, але неодмінно в червоному конверті. До речі, чим більше грошей буде подаровано в рік Дракона, тим більшим буде фінансовий успіх у новому 2024-у році.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини по імені тощо. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти