Гороскоп на січень 2022: на Стрільця впадуть із неба гроші, а на Рака чекають удари долі

2 січня 2022, 01:55
Головним щасливчиком січня 2022 року стане Скорпіон, проте фартити буде не тільки йому.
Астролог назвав головного щасливчика січня 2022 року
Астролог Влад Росс склав детальний гороскоп для всіх знаків зодіаку на січень 2022 року / ua.depositphotos.com

Січень 2022 року стане періодом спокою і розслаблення – місяць точно не підійде для бурхливої діяльності і важливих починань. Такий стан справ буде обумовлений ретроградністю Венери і Меркурія. Тому новорічними днями дозвільний спосіб життя не обмежиться.

Повільність Меркурія стане причиною деякого гальмування не тільки у справах, але й у розумових процесах. А ретроградна Венера зумовить деякі проблеми в грошових і любовних справах.

Втім, далеко не всім знакам зодіаку в січні слід чекати проблем і перешкод, адже, як мінімум, чотири з них будуть на початку року "на коні".

Щасливчики січня 2022 року:

Телець - гороскоп на січень 2022

Телець у січні-2022 може наважитися на кардинальну зміну іміджу, особливо 30 і 31 січня, коли Венера перестане бути ретроградною. Причому ці зміни можуть торкнутися не тільки гардероба, але й зачіски. У будь-якому випадку зміна іміджу буде сприятливою.

У січні у Тельця може з'явитися нетипове для нього хобі, він буде в пошуку нових захоплень. Це буде обумовлено тим, що Тельцю в січні 2022 року захочеться привнести в своє життя свіжі емоції і яскраві фарби вражень. Тому Тельцям потрібно ходити в театр, на танці, в спортклуби.

Січень принесе Тельцю нові знайомства. Можлива поява перспективних напрямків діяльності. Деяким Тельцям буде запропонована вигідна домовленість, або вони зможуть укласти вдалий контракт, але підписувати його краще в перші 10 днів місяця, до стаціонарності Меркурія.

У січні є ймовірність тривалих відряджень і нових знайомств, які в майбутньому обернуться корисними зв'язками. Поїздки на гірськолижні курорти в січні можуть закінчитися для вільних Тельців романтичними знайомствами і новим витком вражень в особистому житті.

Сімейним Тельцям рекомендується більше часу проводити з дітьми і частіше балувати свою другу половинку увагою і подарунками. Але дарувати подарунки потрібно на Новий рік і Різдво, а на Старий Новий рік вже небажано.

Що стосується фінансової сфери, то представники земної стихії, до яких належить і Телець, можуть бути спокійні. Телець відомий своїм прагненням до матеріального збагачення, але це не жадібність, а передбачливість. Тому в січні у представників цього знака зодіаку з грошима буде все в порядку.

Зі здоров'ям теж не повинні виникнути проблеми, але зірки вказують на незначну ймовірність виникнення проблем з хребтом і суглобами, тому важливо не застуджуватися і уникати протягів.

Терези - гороскоп на січень 2022

Знак зодіаку, що найбільше вагається, – Терези – в січні 2022 року виявиться в стані абсолютної стабільності. Терези раптом відчують в собі гармонію і творчий потенціал. Особливо це стосується людей, у яких асцендент у Терезах.

У січні перед Терезами відкриються нові горизонти, перспективні сфери діяльності, з'явиться бажання зайнятися творчістю і знайти заняття до душі. Втрачати таку можливість не можна, оскільки нова інформація дозволить отримати приплив життєвої енергії, а вона стане в нагоді у роботі.

У професійній сфері справи будуть складатися досить вдало. Терезам належить проявити не найсильніші якості, щоб відстояти своє місце під сонцем. Зірки рекомендують представникам знака проявити більше наполегливості і цілеспрямованості, щоб звернути на себе увагу не тільки керівництва, а й бізнес-партнерів.

Терезам, які займаються підприємницькою діяльністю, варто замислитися про розширення бізнесу.

У фінансовому плані ситуація в січні буде досить передбачувана. Якщо Терези з розумом підійдуть до новорічних витрат, то до кінця місяця можна відкласти деяку суму на відпочинок і вибратися куди-небудь на Канари.

читайте такожАстрологічний прогноз на січень-2022: як складуться робота, поїздки, любовні та грошові справиТі представники знака, які давно мріяли кинути палити, саме в січні зможуть назавжди розпрощатися з цією шкідливою звичкою, особливо якщо зроблять це одразу після Нового року.

В особистому житті все повинно бути відносно спокійно. Сімейним Терезам слід звернути увагу на свою другу половинку і згадати, з чого починалися відносини: походи в кіно, романтичні вечері при свічках, довгі розмови на кухні, приємні сюрпризи – все це допоможе освіжити почуття і стати ближчими один до одного.

Скорпіон - гороскоп на січень 2022

Скорпіон стане головним щасливчиком січня-2022. Цей місяць для Скорпіона стане максимально сприятливим часом. У цей період буде відбуватися закладка найближчого майбутнього, грубо кажучи, січень – це короткий зміст всього року. Тому зірки радять Скорпіону оголити свою інтуїцію і жадібно поглинати будь-яку інформацію.

Представники цього знака в січні будуть іскрити шармом, чарівністю і сексуальністю. Скорпіон може стати романтичним героєм, оскільки Плутон, покровитель знака, з'єднається з Венерою, планетою кохання і грошей. Скорпіон буде купатися в увазі протилежної статі, оберемками збирати компліменти, в тому числі і від начальства.

Можливим є в січні підвищення зарплати. Також місяць вдалий для зміни професії і делікатного натяку керівництву на підвищення.

Все, що потрібно Скорпіону, у нього буде і принесе користь, успіх. Тому Скорпіону можна зробити щеплення від "зоряної хвороби" і частіше спускатися з небес на землю.

Люди, які грають далеко не другорядну роль в житті Скорпіона, будуть допомагати йому.

Фінансова сфера буде відрізнятися стабільністю і впевненістю в завтрашньому дні. Скорпіону можна буде вкладати гроші в нерухомість та інші матеріальні цінності, однак це питання потрібно вирішити до ретроградного Меркурія – до 14 січня. Суттєвих надходжень у січні не передбачається, але і витрат, здатних похитнути бюджет, теж не буде.

Зірки попереджають сімейних Скорпіонів про те, що людині, що знаходиться поруч, часом буває складно зрозуміти їхній характер, тому потрібно бути терпимішими до коханих.

А от зі здоров'ям в січні можливі проблеми. Це стосується Скорпіонів-шанувальників екстремальних видів спорту і розваг: на початку року велика ймовірність отримання травм.

Стрілець - гороскоп на січень 2022

На Стрільця в січні чекає розмірене життя і тихе щастя. Це означає, що до вирішення будь-якої проблеми Стрілець буде підходити спокійно і розважливо, але не можна забувати про "хвости", які будуть тягнутися з 2021 року. Зірки рекомендують Стрільцеві якомога швидше закінчити те, що залишилося недоробленим.

У фінансовому плані січень обіцяє бути вдалим. Стрілець може розраховувати на несподівані і незапрограмовані надходження – по суті, гроші впадуть із неба. Він може отримати солідну премію, підвищення зарплати або несподівані вигідні контракти. Витрачати ці гроші в січні не варто, оскільки вони можуть стати гарною підтримкою в майбутньому.

читайте такожАстролог назвав знаки, на голову яких в 2022 році зваляться найсуворіші випробуванняУ січні Стрілець може зіткнутися з проблемами в спілкуванні з колективом і друзями. Слід бути обережнішим. Інтриги, плітки і обговорення за спиною – все це повинно пройти повз, інакше, якщо сприймати все близько до серця і кожному доводити свою правоту, можна залишитися біля розбитого корита.

Зірки радять одиноким Стрільцям з обережністю вступати в нові відносини: довірливість може погано закінчитися для представників знака.

Лузери січня-2022:

Овен - гороскоп на січень 2022

Перший місяць 2022 року стане для Овна досить складним періодом, коли труднощі і неприємності будуть буквально переслідувати його.

З одного боку, в січні буде оцінена цілеспрямованість і напористість Овна, але з іншого – Сонце увійде в Козерога, якому не дуже імпонує імпульсивність цього знака. Тому зірки рекомендують Овну дотримуватися наміченого плану і намагатися не здійснювати різких рухів.

Овну важливо заручитися підтримкою близьких людей, адже саме їхня увага і турбота допоможуть успішно подолати будь-які труднощі. Важливо при цьому багато уваги приділяти вирішенню побутових питань, частіше заглиблюватися в проблеми рідних і працювати над відносинами з партнером або по шлюбу, або по бізнесу.

Особливої уваги вимагатиме в січні робота, пов'язана з цінними паперами. Рік може початися з несподіваних перевірок та інспекцій. Це може бути пов'язано зі зміною керівництва.

читайте такожТоп-3 найбільш "грошових" знаків зодіаку в 2022 році: на кого чекає фінансовий успіх у рік ТиграЗ грошима у Овна буде досить напружена ситуація в січні. Йому не можна ризикувати – як є, так нехай і буде. Воно і зрозуміло, свята істотно похитнуть бюджет Овна. Але це не найгірше. У січні у деяких Овнів можуть виникнути серйозні фінансові проблеми, тому було б добре до цього часу сколотити солідну подушку фінансової безпеки.

Зірки рекомендують Овну в період новорічних свят не захоплюватися обжерливістю і не зловживати спиртними напоями.

У цьому місяці велика ймовірність підхопити застуду, коронавірус, особливо штам Омікрон, і опинитися в лікарні з харчовим отруєнням. Тому Овну потрібно поберегти себе.

Рак - гороскоп на січень 2022

Січень 2022 року стане для Рака перевіркою на міцність. Проблеми будуть змінювати одна одну із завидною інтенсивністю, але, на щастя, флегматичний Рак буде стійко витримувати удари долі і не дозволить неприємностям зламати себе.

Є хороша новина: проблеми в першій половині місяця стануть чимось на зразок випробувань сили духу, подолавши які, Рак опиниться посеред океану спокою і безтурботності.

У другій половині січня життя увійде в спокійне русло, адже покровитель року підготував для представників знака цінний подарунок – вигідні вкладення і перспективні знайомства. Це означає, що на початку року Рак задумається про зміну роботи.

У січні на Рака чекають непогані зміни у фінансовій сфері. Ті Раки, які не поспішають розлучатися з насидженим місцем роботи, зможуть отримати довгоочікуване підвищення і, як наслідок, хорошу надбавку до зарплати. Але зірки рекомендують, не витрачати даремно накопичені кошти, адже ближче до весни можуть виникнути ситуації, коли зайві гроші точно не виявляться, вибачте за каламбур, зайвими.

В особистому житті Раку варто остерігатися людей, які люблять багато базікати. Сімейні представники знака ризикують опинитися у вирі інтриг, хитросплетінь, забобонів і пліток.

Схожа ситуація може виникнути і в робочому колективі, але керівництво буде на стороні Рака. Такий стан "улюбленої дружини" може породити появу у Рака нових обов'язків і підвищення навантажень. Але Рак блискуче впорається з усіма завданнями, втерши ніс заздрісникам і недоброзичливцям. Але це вже наприкінці місяця.

Зі здоров'ям у січні серйозних проблем не передбачається, але зірки радять утриматися від зловживань у період новорічних свят, особливо не налягати на алкоголь і солодощі (шоколад, торти і млинці).

Діва - гороскоп на січень 2022

Січень для Діви стане складним періодом. Здавалося б, основні емоції січня пов'язані зі святами, але тільки не для Діви в січні. Представники цього знака мало не щодня будуть відчувати найрізноманітніші емоції, які не завжди будуть пов'язані з календарними подіями. Знайдена на дорозі купюра, посмішка дитини і несподіваний комплімент від абсолютно незнайомої людини – Діва цього місяця зможе пережити всю гаму почуттів, але це може призвести до нервового зриву. Діва ризикує отримати емоційне вигорання і, як наслідок, появу нервозності і дратівливості, що може спричинити хвороби.

читайте такожТоп-3 щасливчика: астролог назвав знаки, яким пощастить у коханні в 2022 роціЗірки радять не відмовлятися від звичного графіка, дотримуватися стійкого плану і стилю роботи. Перехід на нову роботу або іншу посаду категорично не вітається.

В середині місяця ситуація стане набагато спокійнішою, а всі зміни позначать перспективні напрямки і покажуть, у який бік слід рухатися далі.

Зірки рекомендують Діві скласти жорсткий план економії. Однак Діві не звикати, адже вона – найекономніший знак зодіаку. В іншому випадку до кінця січня Діва буде "сидіти на бобах".

В особистому житті в січні Діві слід зменшити ревнивість, підозрілість і припинити відстежувати партнера. Партнер Діви в будь-якому випадку любить саме її і залишається відданим, незважаючи ні на що. А тому всі зради, в яких Діва підозрює другу половину, – всього лише її вигадки. Зате зайва підозрілість – це те, що повільно і впевнено руйнує будь-які, навіть найміцніші, відносини. Надлом у відносинах може статися якраз у січні. Тож Діві важливо не допускати цього.

Водолій - гороскоп на січень 2022

Планети підготували Водолію непростий початок 2022 року – проблеми очікуються в усіх сферах життя. Представникам знака доведеться постійно смикатися між роботою і особистим життям. Але, на щастя, всі ці проблеми виявляться незначними, по суті, це будуть просто дрібні неприємності. Тому Водолію слід перестати роздувати з мухи слона і надувати щоки – йому потрібно спокійніше ставитися до навколишньої дійсності.

Хоч січень буде не найсприятливішим місяцем для радикальних змін, але, якщо Водолію захочеться чогось новенького, йому слід записатися на курси іноземної мови, почати відвідувати семінари та тренінги, а найкраще – піти на танці. Якщо Водолій хоче нарешті сісти за кермо, в січні потрібно обов'язково піти в автошколу – пощастить.

З фінансами ситуація буде цілком благополучною. Водолій уміє заробляти і грамотно розпоряджатися грошима, тому на випадок непередбачених витрат у нього неодмінно знайдеться мудре рішення.

Сімейним Водоліям зірки рекомендують присвятити весь свій вільний час спілкуванню з родичами, відвідати батьків, бабусь і дідусів. Крім того, сімейні представники знака ризикують опинитися перед спокусою, тому зірки радять ретельно все обмірковувати, щоб не втратити свою "синицю" в гонитві за "журавлем". Покровитель року обіцяє одиноким Водоліям кілька знайомств у першій половині року, і перші з них очікуються в січні – їх важливо не пропустити.

Нейтральним місяць буде для наступних знаків:

Близнюки - гороскоп на січень 2022

Для Близнюків січень стане рівним місяцем. Так, початок року не буде легким, але чи Близнюкам сумувати? Вони завжди можуть подивитися новий відеоролик, новий фільм, прочитати нову книгу. Представники повітряних стихій спритно і філігранно вміють долати будь-які складнощі, тому зірки впевнені, що Близнюки впораються і без сторонньої допомоги.

Близнюкам не слід хапатися за вирішення всіх проблем одночасно. Тільки чітка і планомірна робота дасть гарний результат. В іншому випадку представники цього знака можуть просто махнути на все рукою, що неодмінно відіб'ється на фінансовій сфері.

В особистому житті ситуація буде складатися відносно стабільно. Зірки радять представникам цього знака зодіаку хоч іноді знаходити можливість для самотнього відпочинку, адже все-таки життєві ресурси у Близнюків не нескінченні.

читайте такожНайщасливіші і найжахливіші дні 2022 року: астролог назвав датиА от одиноким представникам знака зірки обіцяють романтичні зустрічі і підвищену увагу з боку протилежної статі. Намагайтеся частіше відвідувати виставки, театри та інші місця, де збираються цінителі прекрасного.

Щодо здоров'я зірки дають наступні рекомендації: потрібно бути вкрай обережним за кермом і стримати апетит за святковим столом. 13-18 січня – найбільш катастрофічний період для Близнюків.

Лев - гороскоп на січень 2022

Початок року принесе "вогненному" Леву спокійну і мирну атмосферу. Йому захочеться насолодитися розміреним плином життя і просто відпочити від вічної суєти, і він отримає таку можливість. Представникам знака дійсно варто поберегти свої сили, які дуже знадобляться в середині року.

У кар'єрі в січні суттєвих змін не передбачається, але це не означає, що в професійній сфері настане повний штиль. "Підкачувати" буде що. Лише ті Леви, які запланували радикальні зміни на 2022 рік, можуть зіткнутися з великими проблемами, особливо це стосується підприємців-початківців. Зірки рекомендують відкласти старт бізнесу на більш сприятливий час і нічого не починати в січні.

Леву в січні слід проявляти більше співчуття і уваги в сімейному колі. Напружені ситуації на роботі небезпечні накопиченням негативної енергії, яка випадково може виплеснутися на домочадців і близьких людей. Левам варто враховувати, що один-єдиний рик може привести до плачевних наслідків.

Самотні Леви мають всі шанси зустріти свою половинку в січні. Більше того, легкий флірт може швидко перерости у щось більше, особливо якщо з цією людиною ви давно знайомі, довго разом працювали, або якщо це ваша перша любов.

Леву важливо в січні не забувати про фізичну активність. відмінною ідеєю буде зайнятися спортом і вирушити в спортзал, витративши "тисячу Зеленського". Адже січень може скорегувати навіть найбільш атлетичну фігуру... Тому Леву важливо не закидати занять спортом або варто пошукати інше заняття, яке передбачатиме фізичну активність.

Козеріг - гороскоп на січень 2022

У січні 2022 року волелюбному Козерогу захочеться змінити обстановку. Подорож за кордон, поїздка на дачу на вихідні, візит до подруги з ночівлею – не важливо, як саме, головне, щоб вийшло вирватися зі звичного середовища. Якщо вже зовсім немає варіантів, куди вирушити, то зірки радять Козерогу завести нове захоплення, щоб позбутися гнітючих думок.

Наприкінці місяця Козеріг може переосмислити свої цінності і інакше розставити пріоритети. Чим це закінчиться – для кожного представника знака буде свій варіант: хтось із головою піде в роботу, хтось займеться плануванням дитини, а хтось вирішить отримати другу вищу освіту або емігрувати. До речі, січень буде найкращим місяцем для Козерога, щоб виїхати з України, Росії чи Білорусі.

читайте такожПоліт над прірвою: астролог розповів, що чекає на Україну в 2022 роціДосить складна ситуація чекає на Козерога в плані міжособистісних відносин: на роботі його засмикає начальство, вдома чекає з'ясування відносин із другою половинкою, раптово з'являться далекі родичі зі своїми питаннями. Тому Козерогу залишиться лише лавірувати між усіма претензіями і проханнями, залишаючи хоча б крапельку енергії для себе, інакше до кінця місяця він буде виснажений.

У січні у Козерога абсолютно не буде проблем із грошима – вони будуть йти до нього в руки, оскільки Венера продовжує перебувати в його знаку. Частину питань вдасться вирішити за допомогою грошей. Також буде можливість делегувати частину своїх проблем і обов'язків іншим людям. Козерогу не варто соромитися користуватися послугами найманої робочої сили, наприклад, запрошувати інших людей навести лад у будинку.

Січень для Козерога може бути небезпечним у сенсі застуд. Також варто остерігатися коронавірусу. Важливо буде не запускати хворобу і не відкладати лікування, тому, відчувши нездужання, одразу слід брати лікарняний, а не сидіти на роботі. Інакше запущена застуда матиме ускладнення, боротися з якими доведеться все життя.

Риби - гороскоп на січень 2022

У січні 2022-го Рибам захочеться втамувати спрагу творчості. Деякі Риби можуть вирушити на пошуки прекрасного в музеї, галереї та бібліотеки, а деякі почнуть творити самостійно.

Це прагнення до творчості може призвести до появи нового хобі і, як наслідок, перспективного джерела доходу. Січень – якраз той місяць, коли захоплення може перетворитися на бізнес і професію. Головне – не кидати справу на півдорозі, а розвивати талант і вдосконалювати його, і все тоді вийде. Адже Юпітер, планета великого щастя, входить у зодіакальний знак Риб.

Сприятлива тенденція буде поширюватися і на особисте життя. Раптово Риби відчують, що такої втоми, як раніше, немає, що вони можуть рухатися далі і відкривати для себе нові горизонти в особистому житті. Однак зірки не радять Рибам приймати спонтанні рішення, що стосуються особистого життя. І вже точно не можна спалювати мости, тому Рибам краще прощати коханих і рідних. Можливо, це просто криза у відносинах, яка от-от закінчиться, і в лютому ситуація вже виглядатиме інакше. Навіть якщо це не так, розрив відносин може забрати з собою енергію, а це потягне за собою проблеми в професійній і фінансовій сфері.

Зірки не радять Рибам зловживати алкогольними напоями в період новорічних свят – є ризик потрапити через це в реанімацію. У січні дуже велика ймовірність проблем зі здоров'ям, особливо з коронарною системою після перенесення коронавірусу.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти