Гороскоп на травень-2023 від Влада Росса: що можна і чого не можна робити цього місяця

28 квітня 2023, 22:04оновлено 30 квітня 2023, 11:48
Місячне затемнення в травні та статичний Меркурій зроблять кінець весни напруженим і небезпечним періодом для всіх.
ЗСУ в травні дуже здивують Росію, прогнозує астролог Влад Росс
Астролог Влад Росс склав детальний прогноз на травень 2023 року і розповів про небезпеки місяця / Главред

Травень 2023 року буде далеко не найлегшим періодом. Знаковою подією цього місяця стане місячне затемнення, яке відбудеться, коли з'явиться повний Місяць, 5 травня – якраз у день народження Карла Маркса. Після затемнення остаточно розвіється міф комунізму, і багато хто задумається про те, що Леніна час прибрати з Мавзолею. Втім, місячні затемнення зазвичай не мають такого важливого значення, як сонячні, і вони не пов'язані з завершенням якогось циклу, а вказують на апогей чого-небудь.

Меркурій. До 15 травня Меркурій залишатиметься ретроградним, тому не варто робити важливі покупки (особливо це стосується нерухомості та автомобілів, хоча старі авто купувати можна).

Меркурій у своєму ретроградному русі в травні буде досить гармонійним, тому період підійде для завершення або відновлення старих справ, перш за все, пов'язаних із торгівлею, навчанням, транспортом та іншими меркуріанськими справами. До речі, це буде сприятливий час для гармонійного та успішного контрнаступу українських військ із метою звільнення всіх захоплених Росією територій України.

Гармонійний Меркурій у знаку Тельця надасть більше шансів не припуститися фатальних помилок або вчинити необдумані дії. Увага в цей час буде чіткою і сконцентрованою. Втрат буде не так уже й багато.

Однак Телець може впливати на швидкість мислення і послужити стримуючим чинником. Утім, поспішати з ухваленням будь-яких рішень, особливо в першій половині місяця, не варто. Не потрібно прагнути вирішувати питання активно і блискавично: це не найліпший час для швидких рішень – краще гарненько все обміркувати, зважити і остаточно все вирішити в більш вдалий час. Меркурій створить більш сприятливий період після молодика в Тельці 19 травня.

Повний місяць. Повний Місяць на нас чекає 5 травня о 20:34 в 15-му градусі Скорпіона, символом якого є черепаха. У цей час світ може опинитися на порозі техногенної катастрофи. Поблизу місячного затемнення можливі землетруси та інші жахливі події. Тому в ці дні слід бути обережними.

Молодик. Молодик з'явиться 19 травня о 18:53 за Києвом. У цей час теж не завадить обачливість.

Місячне затемнення. Повний місяць 5 травня буде супроводжуватися місячним затемненням. Затемнення буде напівтіньовим, а, значить, його складно буде побачити неозброєним оком, без телескопа. Втім, це добре, оскільки ніякого "кривавого затемнення", як було би при повному затемненні, не буде, тому не буде і великої крові. У цей час українським військам щаститиме, а російські – почнуть відступати.

Також це затемнення не буде вершити долі народів, а впливатиме на долю кожної конкретної людини: якщо у когось воно буде в домі здоров'я, це буде означати, що цій людині не можна робити поблизу затемнення ніяких операцій; якщо в домі грошей – будуть складні ситуації у фінансових справах; якщо в домі кар'єри – потрібно чекати великих професійних змін.

Місячні затемнення завжди повертають нас до тем і подій, які важливо завершити або переосмислити. Це обіцяє не нові події або серйозні зрушення, а емоційні трансформації кожного з нас. Тому в першій декаді травня потрібно згадати про минуле, повернутися до чоловіка або дружини.

У дні поблизу місячного затемнення 5 травня буде легко кинути пити, палити, тобто позбутися шкідливих звичок, а також сісти на дієту.

Поблизу цього затемнення можливі несподівані події, які висвітлять для кожного з нас важливу мету. Не виключено, що такі події можуть відбутися і раніше, але в період затемнення вони якимось чином дадуть про себе знати. Так, наприклад, кульмінації контрнаступу ЗСУ, який почався, як я і передбачав, 20 квітня, в день сонячного затемнення (з просування на лівому березі Херсонської області), можна чекати поблизу місячного затемнення. Зараз українські війська зачаїлися, ведуть розвідку боєм, виявляють слабкі місця противника, десь переходять на лівий берег Дніпра, і вже після 5 травня почнеться активна фаза дій ЗСУ. Також під час повні у травні стабілізується погода, підсохне земля, що дасть змогу важкій техніці просуватися, зокрема, танкам. 5-10 травня ЗСУ можуть здивувати Російську Федерацію. Наприклад, у цей час може бути запущено безліч дронів, і тоді – стережіться, Крим, Керченський міст, Валдай, Московська резиденція Путіна, Санкт-Петербург і Урал із його відомим заводом з виробництва танків.

Вісь Скорпіон-Телець переважатиме в дні поблизу затемнення травні. Через це наприкінці весни можуть валитися фінансові ринки, а біткоїн, навпаки, може злетіти вгору. Поблизу затемнення можливі важливі фінансові ризики. Особливо на це слід звернути увагу Скорпіону: він може домогтися фінансового успіху, якщо не побоїться ризикувати в дні затемнення. А от Телець у ці дати може опинитися в мінусі.

У будь-якому випадку в дні поблизу затемнення не потрібно боятися втрат, оскільки втратити в цей час можна буде лише те, що не призначалося вам долею, і це буде важливим для подальшого зростання і розвитку. Тому в цей час можна сміливо позбуватися старих речей і викидати мотлох.

Дивіться детальний прогноз астролога Влада Росса на травень-2023:

Юпітер у Тельці. Іншою важливою подією місяця буде перехід 16 травня планети великого щастя й удачі Юпітера у знак Тельця, який є егрегоріальним знаком України. Україна буде під переможним впливом Юпітера. Майбутня перемога нашої країни вже підкріплена зірками, і після 16 травня відчутно запахне розгромом Росії.

Юпітер перебуває в одному знаку зодіаку протягом приблизно року. 16 травня 2023-го він залишить знак Овна, через що в житті представників цього знака закінчиться період успіху, щоправда, ще певний час на них чекатиме удача у фінансових справах. А от у Тельців у зв'язку з переходом Юпітера в їхній знак усе тільки починається, тому на представників цього знака чекає приголомшливий рік. Юпітер залишатиметься в Тельці до 24 травня 2024 року.

До речі, коли Телець наступного року перейде в знак Близнюки, для всіх стане очевидно, що Україну взяли в НАТО і візьмуть до Євросоюзу, причому без ПДЧ. Нас лякають, що Україна вступатиме до НАТО 5-10 років, але нічого подібного не буде – ми станемо членом Альянсу наступного року. Також в 2024-му нам скажуть, що нас приймають у Євросоюз, але потрібно доопрацювати законодавство, і тоді в 2025-2026-му Україна буде в ЄС. Тому Рада буде працювати, як ксерокс, приймаючи потрібні закони.

Цей рік, поки Юпітер буде в Тельці, може бути відзначений розширеннями і новими можливостями в темі фінансів, ресурсів і цінностей. Все це стосуватиметься і України: в нашу країну почнуть надходити неймовірно великі інвестиції, особливо навесні 2024 року. Енергія Тельця буде щедрою і доброзичливою, тому, скориставшись наданими можливостями, можна буде отримати навіть більше очікуваного. Сонячна активність досягне свого піку в 2024 році, а Юпітер у Тельці оздоровить українську економіку. Завдяки цьому 2024 рік стане кінцем інфляції, лих та різних складних ситуацій.

У період, коли Юпітер у Тельці, вдасться чимало зробити для зміцнення свого добробуту й отримання великого прибутку. У другій половині травня варто організувати бізнес, він стане міцним і прибутковим. Той, хто прагне забезпечити великий фінансовий успіх свого підприємства, не повинен втратити цей період. Це прекрасний час, щоб почати свою справу – вона буде приречена на великий прибуток і успіх. Більше того, в цей час можна закрити те підприємство, яке зараз у вас є, і відкрити нове – у нього буде більше можливостей, ресурсів, перспектив і фінансовий успіх.

Квадрат Юпітера до Плутона. Юпітер у травні створить жорсткий квадрат до Плутона. Це загрожує тим, що Путін може знову зійти з розуму і почати погрожувати ядерною зброєю. Особливо велика ймовірність цього після того, як надсилається російська армія, і буде прорваний її фронт. На такому аспекті планет Путін цілком може зважитися натиснути на "червону кнопку".

Робота і кар'єра

Основний масив справ і завдань у роботі в травні 2023 року буде пов'язаний із поверненням старих тем, оскільки Меркурій буде ретроградним у першій половині місяця. У цей час буде достатньо можливостей, щоб завершити якісь справи і підбити підсумки.

Меркурій стане директним і почне набирати швидкість тільки після 17 травня. Тому до цієї дати не варто реєструвати фірму.

Марс, планета ділової активності, лишатиметься в зодіакальному знаку Рака до 20 травня, через що дії у цей період будуть неквапливими.

Власне, тому й Україна не поспішає з контрнаступом – Марс у Раку сприяє неквапності, розвідці боєм або, наприклад, заходу наших військ на територію Росії і виходу звідти назад. Тобто дії у цей час будуть вкрай обережними.

Після 20 травня і входження Марса в знак Лева почнеться дуже активна фаза війни, і буде дуже багато крові.

Важливі ділові питання в травні будуть вирішуватися тільки за умови емоційної залученості всіх учасників процесу.

Марс у Раку – це прекрасний час для початку сімейного бізнесу. Особливо добре підуть справи фірм, пов'язанихі з нерухомістю та будівництвом.

У перші три тижні травня не варто проявляти активність із новими ідеями та справами, оскільки буде великий ризик відкату назад і необхідності потім щось переглянути й переробити.

З 21 травня, коли Марс перейде в знак Лева і встане в опозицію до Плутона і квадрат до Юпітера, складеться небезпечний період для початку бізнесу і запуску нових проектів.

Кінець другої декади травня і початок третьої – це найнебезпечніший період у сенсі ухвалення Путіним рішення про завдання ядерного удару. На небі сформується досить агресивний тау-квадрат, а це обіцяє удар під дих, який може не найвдалішим чином вплинути на ділове життя, та й взагалі, на всю нашу країну. Є великий ризик накоїти такого, про що згодом доведеться шкодувати і відповідати за серйозні наслідки.

Крім того, в цей період небезпека походитиме від атомних станцій, наприклад, ЗАЕС.

Цей транзит може змусити докладати більше зусиль для вирішення важливого завдання, але нові справи не слід розпочинати 18-24 травня.

Коли Марс остаточно вийде з тау-квадрата і буде рухатися знаком Лева, а буде це 25-31 травня, складеться прекрасний час для початку різного роду справ. Марс затримається у Леві до 10 липня. Це час активних дій, коли можна буде показати себе у всій красі. Дуже гарячий активний період. Він може принести успіх усім, хто зайнятий у творчих проєктах, роботі з дітьми, рекламі та шоу-бізнесі.

Любов і стосунки

З 7 травня планета любові Венера перебуватиме в зодіакальному знаку Рака, а це дуже чутливий і вразливий знак зодіаку. Венера в Раку не надто сильна, тому що схильна до впливу ззовні. У цей період легко закохатися, однак ця закоханість може швидко перетворитися на залежність. Як правило, в цей період дівчата стають надто довірливими, і чоловіки, які опинилися поруч, можуть їх пограбувати або позичити велику суму грошей, але не повернути її.

Венера в Раку любить мріяти і ховатися в мушлі. В такому стані можна перебувати тривалий час, не виносячи своїх почуттів у зовнішній світ і не бажаючи відкритися. Це час нерозділеного і мовчазного кохання, тому закохуватися в цей період не надто сприятливо. Велика емоційна пристрасть можлива, але вона може закінчитися сильним ударом для вас і розбити серце.

Втім, якщо у людини все в порядку з самооцінкою, і вона не шукає залежних стосунків, розуміє, що їй потрібен серйозний і готовий будувати сім'ю партнер, цілком імовірно, що після 7 травня при Венері в Раку саме така людина з'явиться в житті. Однак у цей час є ризик знайти вкрай ревнивого партнера, який сприйматиме вас як свою власність.

Влад Росс
Влад Росс / УНІАН

Ретроградний Меркурій у Тельці говорить про те, що в цей час можуть повернутися колишні партнери. Для дружин, які виїхали в Європу, зараз найкращий час, щоб повернутися назад, в Україну, до своїх чоловіків. У цей час сприятливо зачинати дітей.

Втім, потрібно добре подумати перед тим, як погоджуватися на відновлення стосунків, оскільки разом із колишніми партнерами можуть повернутися і старі проблеми. Якщо шлюб був зовсім проблемним, то краще не намагатися знову пов'язати своє життя з тією самою людиною. Але якщо все було не так складно і погано, то можна дати цьому союзу другий шанс.

Поїздки та подорожі

У травні буде не так уже й багато вдалих днів для поїздок і подорожей, оскільки буде і місячне затемнення, і жорсткий тау-квадрат Плутона, тобто просто катастрофічна комбінація планет, і статичність Меркурія. У другій половині місяця Меркурій стане статичним, через що буде велика ймовірність різних неприємних ситуацій у дорозі, затримок, проблем із грошима та документами. Після цього активізується напруга Марса і Плутона до Юпітера. 18-23 травня – найбільш напружений і катастрофічний період, коли велика небезпека отримати травми. Краще скасувати всі поїздки в ці дні, оскільки можуть падати літаки, сходити з рейок поїзда, вибухати і тонути катери.

Сприятливі дати для поїздок:

  • на море, до водойми – 24-25 травня;
  • у санаторій – 24-25 травня;
  • у гори – 9-10 травня;
  • на дачу або будь-які інші близькі поїздки – 1 травня;
  • на концерти або будь-які інші поїздки з метою розваг – 24-26 травня;
  • на семінари, тренінги – 2-4, 7-8, 29-31 травня;
  • ділові та бізнес поїздки – 1, 9-10, 27-28 травня.

Найбільш несприятливі дні для того, щоб вирушати в дорогу: 6-7, 11, 13-23, 25 травня.

Небезпеки травня-2023

Місячне затемнення 5 травня відбудеться, коли Місяць стане навпроти Урана. Це буде досить напружений аспект, коли можуть відбутися непередбачені події. Абсолютно несподівано Україна може піти в наступ. Уран може принести просто неймовірні події, які складно передбачити, наприклад, оточення всієї російської армії на Донбасі, коли її просто візьмуть у кільце.

У повсякденному житті потрібно бути уважнішими в ці дні та уникати ризику.

Найбільш напружений аспект місяця між Юпітером і Плутоном почне активуватися Марсом 20-24 травня. Це небезпечні дні, коли енергія двох найбільш агресивних планет нашої системи буде розширюватися за рахунок масштабує Юпітера. Це найнебезпечніший період, коли можуть виникнути колосальні загрози, а ухвалені рішення будуть здатні призвести до великого кровопролиття або застосування тактичної ядерної зброї. Дай боже, щоб хтось вчасно зупинив Путіна, і він не зміг завдати ядерного удару. У будь-якому випадку, дні його полічені, і він стрімко наближається до "фініта ля комедія" у своєму житті.

Також слід звернути увагу на статичне положення Меркурія 13-17 травня: в ці дні не можна робити важливі покупки, в магазин вирушайте тільки за хлібом і молоком, тобто за найнеобхіднішим. Якщо ви купите в цей час ноутбук або телефон, довго він у вас не пропрацює.

Що можна і чого не можна робити в травні-2023

У травні 2023 року рекомендується: повертатися до минулого, аналізувати отриманий досвід; повертатися до чоловіка або дружини, ділових партнерів, особливо в першій половині місяця; переглядати, доробляти або переробляти старі справи; переробляти документи, відновити втрачені документи; шукати втрачені речі.

У травні 2023 року не рекомендується: ризикувати фінансами і будь-якими важливими для вас речами; тринькати гроші на задоволення; вирушати в далекі подорожі; переїжджати; переходити на нове місце роботи, особливо до 25 травня; в перші дві декади місяця відкривати нові компанії, починати новий бізнес (цим можна зайнятися тільки після 25-26 травня).

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти