Гороскоп на липень-2022 для всіх: двом несусвітнім лузерам буде вкрай важко, а Діва – в ажурі

1 липня 2022, 00:19
Зірки кажуть, що Водоліям, Стрільцям і ще двом знакам липень здасться нейтральним, оскільки буде дотриманий баланс між приємними подіями і проблемами.
Астролог Влад Росс назвав двох головних лузерів липня-2022
Астролог Влад Росс склав гороскоп на липень 2022 року для кожного знака зодіаку

Липень 2022 обіцяє бути непростим місяцем із безліччю криз і ризиків. Це обумовлено тим, що в липні буде безліч напружених аспектів планет, що обіцяє нам не найприємніші події і труднощі в реалізації задуманого.

У липні не варто налаштовуватися на стрімке просування до цілей, оскільки гальмування буде у всіх сферах.

Меркурій цього місяця набере велику швидкість і встигне за цей період зробити безліч різних аспектів – як напружених, так і гармонійних. Через це на початку липня буде дуже помітне гальмування в справах, а в другій половині місяця, навпаки, потрібно буде ловити удачу за хвіст.

Втім, не всім знакам зодіаку липень 2022-го здасться важким періодом – Діва, Скорпіон і ще два знаки відчують прихильність зірок, і їм щаститиме.

Невдахи липня-2022:

Терези

Липень 2022 обіцяє бути для Терезів вкрай негативним періодом. На представників цього знака зодіаку чекають кризи, оскільки Марс буде рухатися по 7-му і 8-му домах, що обіцяє судові справи, катастрофи і смерть. Це буде створювати складності і підвищену конфліктність, яка проявиться у відносинах з оточуючими.

Знаходити компромісні рішення на початку липня Терезам буде складніше, ніж зазвичай. Навіть може з'явитися бажання розірвати відносини або спілкування з деякими людьми.

До речі, під цим знаком народився Путін, тому цілком імовірне його повалення з займаної посади і палацовий переворот у Росії.

Більшу частину липня-2022 Марс йтиме по конфліктному 8-му дому Терезів. Це свідчить про те, що в житті представників знака відбудеться низка трансформацій, що дозволить їм подивитися на світ іншими очима.

Цього місяця Терезам не варто ризикувати фінансами – можливі грошові втрати або невдалі вкладення, аж до банкрутства. Також можливі непередбачені витрати і раптові візити податкових інспекторів. Здирники і "гопстопники" будуть просто витися навколо Терезів. Або ж, якщо Терези давно не повертають комусь борг, саме зараз із них почнуть вибивати його.

Крім того, в липні-2022 у Терезів цілком вірогідні проблеми з партнерами по бізнесу, сварки з друзями або другою половиною. Причому сімейні розбіжності можуть бути настільки серйозними, що не вдасться уникнути розлучення.

Однозначно Терезам у липні слід готуватися до проблем із грошима, невдалих фінансових справ, втрати грошей і непередбачених витрат.

Терези, судячи з усього, будуть головним лузером липня.

Щоб уникнути неприємностей у липні або мінімізувати їх, Терезам потрібно запастися терпінням. Краще на час віддалитися від партнерів та інших людей, з якими можуть бути конфлікти, і не спілкуватися. Якщо сталася сварка з коханим (або коханою), то краще не бачитися кілька днів. Це дозволить переглянути свої позиції і прийняти рішення з холодною головою і в більш спокійній обстановці.

Крім усіх складнощів і жахів, в липні 2022-го у Терезів є шанс почати приємну і цікаву подорож. Або – почати вивчати важливу тему, яка стане в нагоді в житті. Терезам можна порекомендувати більше читати, збирати і вивчати філософську інформацію. Враження будуть швидко змінювати одне одного, і, якщо не будуть клеїтися стосунки, можна буде на певний час виїхати, щоб розібратися в собі, наприклад, на дачу або на море.

Телець

Для Тельця липень 2022 року стане найскладнішим періодом. Початок місяця може бути досить стресовим, хвилюючим, причому настільки, що представники знака відчують спад життєвих сил. Особливо – 5-15 липня. В цей час навалиться втома, потрібно більше часу приділяти здоров'ю – і фізичному, і психологічному.

Протягом усього місяця для Тельця буде зберігатися висока небезпека травм. Аж до того, що він може несподівано посковзнутися у ванній і серйозно вдаритися головою.

Втім, після першого тижня місяця Телець відчує прилив сил. Може з'явитися бажання проявляти активність, кудись сходити або з'їздити.

читайте такожАстрологічний прогноз на липень-2022: які удачі і неприємності підготували зірки кожномуЛипень у цілому буде непоганим місяцем для Тельця, щоб домогтися поставленої мети і зробити щось особисто для себе.

Багато завдань, які будуть стояти перед Тельцем у липні-2022, йому доведеться вирішувати самостійно. Можливо, потрібно буде займатися декількома справами одночасно.

Липень, крім іншого, обіцяє Тельцю і ризики у вигляді загострення хронічних захворювань та інших проблем зі здоров'ям. Можуть бути ангіни (найвразливіші місця Тельця – шия, горло, трахея). Буде зберігатися емоційна втома, тривожність. Проявиться активність таємних ворогів. Не виключені проблеми в спілкуванні з партнерами, інтриги, шантаж і поспішні висновки.

У липні 2022 року Тельцю слід спробувати знизити напругу. Цього місяця варто обговорювати свої проблеми з професіоналами: психологами, астрологами тощо. Не варто довіряти свої таємні переживання друзям, бо цього місяці вони можуть зрадити. Тельцю не можна ризикувати здоров'ям у жодній формі, інакше можливі неприємності, а також переломи.

Особиста активність Тельця в липні може дати непогані плоди у вигляді приємних ситуацій. Є шанс знайти нових клієнтів, взятися за цікавий проект наприкінці місяця, який принесе велику надбавку до доходів. Тельцю варто направляти свою увагу саме на це, оскільки такий підхід допоможе знизити стрес, а виручені гроші пізніше можна буде витратити з легкою душею на щось приємне або потрібне.

Близнюки

На представників знака Близнюки в липні-2022 чекає не найкращий період. Наприкінці місяця їм слід бути обережнішими в спілкуванні з друзями і однодумцями, оскільки є ризик серйозних сварок, з'ясування відносин, загроза потрапити в неприємну ситуацію. Також може щось статися з людьми з колективу Близнюків. Плани будуть руйнуватися, і сподівання не будуть виправдовуватися.

Чи буде настрій Близнюків пов'язаний із цими подіями, точно сказати не можна, проте наприкінці місяця вони будуть намагатися закритися від світу. Близнюки будуть більше часу проводити на самоті, чого вони не люблять робити. Або ж у них з'явиться необхідність наприкінці липня відвідати медичний заклад, оскільки здоров'я буде під великим питанням. Близнюкам знадобиться більше міркувати, проводити час наодинці з собою. Але не біда – пару разів на рік Близнюкам не завадить усамітнення.

Деяких представників знака в липні можуть відправити до в'язниці. Хтось із Близнюків навмисно не виходитиме з квартири, щоб не вручили повістку. Хоча ситуація складається так, що саме Близнюків цього місяця можуть мобілізувати на службу в армію.

Влад Росс
Влад Росс / УНІАН

У липні Близнюкам не завадить вирушити за кордон, частіше бувати на природі, а також звернутися до астролога або психолога з питаннями, які їх непокоять.

До ризиків місяця для Близнюків слід віднести руйнування планів і надій, серйозні зміни цілей, складності у відносинах із друзями та однодумцями, психологічний дискомфорт, підступи таємних ворогів, шкідливі звички, залучення в інтриги, отримання неправдивої інформації.

Однак, щоб уникнути неприємностей у липні 2022 року Близнюкам слід усамітнитися, не відчуваючи при цьому почуття провини. Представникам знака цього місяця життєво необхідно побути наодинці зі своїми думками перед тим, як наступного місяця Марс перейде в їх знак. Прекрасний час для занять йогою і медитацією.

Липень потішить Близнюків і приємними подіями. Зокрема, у них з'явиться можливість позайматися, як слід, своєю зовнішністю: змінити зачіску, оновити гардероб, приділити увагу шкірі, попрацювати над розтяжкою тіла, записатися в спортзал або басейн. Старання Близнюків неодмінно увінчаються успіхом, і вони дуже скоро побачать приємні зміни в зовнішньому вигляді. Слушний час, щоб сісти на дієту, бо вдасться скинути до 10 кг.

Овен

5 липня Марс залишає знак Овна. Це говорить про те, що до 5 числа у представникам цього знака так-сяк щаститиме, а далі стане складніше. Марс переміститься в знак Тельця, пов'язаний із заробітком і фінансами. Енергія, накопичена за минулий місяць, може почати застосовуватися в справах, що стосуються особистих грошей і способів заробітку.

На початку місяця Овен буде відчувати себе трохи пригнічено, особливо 5-15 липня. Буде здаватися, що всі дії марні. Овен буде шкодувати про минуле, його здолають сумні і важкі думки. У цей час слід бути вкрай уважними, бо є небезпека травм. Краще не ризикувати. Імпульсивність і необережність можуть призводити до проблем і сварок із близькими людьми.

читайте такожКоли закінчиться війна в Україні, не стане Путіна і Кримського моста – прогноз астролога Влада Росса

Однією з причин поганого настрою може стати робота або неможливість досягти поставлених цілей.

У липні-2022 підвищиться активність у фінансовій сфері, особливо в другій половині місяця. У цей час можуть надійти нові пропозиції про роботу, або Овен візьме на себе додаткові обов'язки за додаткову плату.

Якщо говорити про ризики, з якими зіткнеться Овен у липні, то слід виділити помилки в документації, непередбачені витрати, поломки, неправильні рішення, витік інформації, затримки з виплатами. Причому затримки з виплатами – це найбільша небезпека місяця, тому в борг краще цього місяця не давати, інакше ці гроші підуть і не повернуться.

Щоб знизити напругу в липні 2022 року, Овну слід, у першу чергу, намагатися не перевантажувати себе, свої нерви і не збирати стреси. Краще відпочити і розслабитися.

Крім того, коли Марс у Тельці, Овну не завадить купити комфортне ліжко, м'який килимок, одяг.

Якщо ж Овен не відчуває сильну "застресованість", йому слід спробувати її зняти здоровими способами, наприклад, за допомогою фізичної активності. Якщо агресія йде ззовні, не варто відповідати на неї так само агресивно.

Втім, крім складнощів, у Овна в липні можуть бути і позитивні події. Перш за все – приємні знайомства, цікаве спілкування, успішне вирішення питань, які пов'язані з поїздками, зав'язування корисних контактів, інтелектуальний підйом і натхнення. Позитивна ситуація у Овна може зберігатися в перші п'ять днів місяця. В цей же час в його житті може багато вирішитися.

Нейтральним липень буде для наступних знаків:

Рак

На початку липня 2022 року Рак відчуватиме не найприємніші емоції через роботу, начальство або спілкування з авторитетами. Оскільки Марс усе ще буде перебувати в знаку авторитету для раку – в Овні. Тож нову роботу Раку поки що краще не шукати, принаймні, в першій половині місяця. Існує чимала ймовірність суперечок і розбіжностей із начальством, конфліктів, а, крім того, відчується криза в особистих цілях – обставини складуться так, що Раку доведеться переглянути цілі та змінити плани.

Перша половина липня обіцяє бути хаотичною для Рака, що стане психологічним і емоційним стресом.

У липні-2022 у Рака може з'явитися можливість стати частиною нового колективу, знайти нових друзів і однодумців. Особливо – в другій половині місяця. З ними Рак вступатиме в палкі, але цікаві інтелектуальні суперечки. Тому в цей час буде добре влаштовувати конференції і брати участь у них. Раку захочеться бути на виду, в суспільстві. До того ж, більшість Раків відзначатиме свій день народження в цей період – свята обіцяють бути веселими і такими, що запам'ятовуються.

Також у липні Раку слід бути готовим до ризиків, перш за все, пов'язаних зі складнощами в роботі. Можливі конфлікти з начальством і з людьми, вищими за посадою, до 10 липня. Зміни в роботі будуть неприємними. Дуже вірогідні сварки з друзями.

читайте такожПравити і жити Путіну залишилося недовго – астролог передбачив долю президента РосіїЩоб змінити місяць на краще, Раку не варто відкривати іншим всі свої плани, наміри і мрії, навіть якщо будуть наполегливо просити про це. Якщо розповісти про плани наперед, вони точно не реалізуються. Якщо у Рака з'явилася якась нова ідея, її краще тримати в секреті. Це знизить ризик того, що плани доведеться змінювати, а також це дозволить подіям розвиватися в правильному напрямку, наближаючи досягнення цілей і заповітних бажань.

У липні у Рака можуть з'явитися плани і проекти, а наприкінці місяця вони можуть почати реалізовуватися. Саме наприкінці липня вийде на багато речей подивитися з іншого боку, побачити нове в старому і відчути такі почуття, які раніше не доводилося відчувати. Венера увійде в зодіакальний знак Рака, після чого у представників знака може з'явитися фінансова підтримка, захищеність і навіть несподіваний спадок. Спадок можна оформляти в другій половині місяця – так Раку буде багато дано.

Здебільшого те, що відбувається в сфері кохання і стосунків буде приємним. Рак може зустріти кохання всього свого життя.

Важливо оцінювати сьогодення тверезим поглядом і жити за натхненням, теперішнім моментом. У цьому випадку Рак буде щасливим.

Лев

Липень 2022-го Льву здасться середнім місяцем. Головне – представникам знака не вирушати в далекі поїздки в першій половині місяця, поки Меркурій не увійшов у знак Лева. Сприятливими поїздки будуть в останній декаді місяця. Більше того, вирушаючи в дорогу наприкінці липня, Лев буде відчувати ейфорію.

Тому першу половину липня Леву краще провести вдома, занурившись у вивчення якоїсь важливої для нього теми, читаючи книги, займаючись самоосвітою. В іншому випадку поїздки в цей час будуть супроводжуватися складнощами і затримками в дорозі. У цей час варто присвятити себе роботі і просуванню до особистих цілей. Наприклад, можна збільшити фізичні навантаження, щоб удосконалити тіло і зміцнити здоров'я, зайнятися бодібілдингом, боксом і т.д. Головне – постійно підтримувати мотивацію, тобто тримати в голові мету, заради якої все це робиться.

Якщо у Лева буде велике завантаження на роботі, слід бути уважнішими, щоб не припуститися прикрих помилок. Є імовірність сварок та розбіжностей із начальством із деяких питань. Тому перша половина місяця – не найкращий час для протекції.

читайте такожРакетні удари і загроза для чотирьох міст України: астролог передбачив вторгнення РосіїРизики, з якими Лев може зіткнутися в липні-2022 – це: проблеми в поїздках, а також невідповідальність родичів, партнерів по бізнесу або шлюбуякі можуть підвести.

Щоб знизити ризики і напругу, Леву варто в першій половині місяця якомога рідше бувати в місцях великого скупчення людей і менше користуватися громадським транспортом. Почувши сигнал повітряної тривоги, Леву цього місяця не можна нехтувати цим попередженням – потрібно одразу ховатися в бомбосховище. Різні суперечки на тему політики, національних питань або релігії можуть призвести до серйозних конфліктів і навіть розриву зв'язків із деякими людьми. Тому Леву краще не доводити ситуацію до загострення пристрастей на початку липня, та й взагалі, нікому не нав'язувати свою думку.

Якщо говорити про приємні події липня-2022, то у Лева буде шанс добре провести час із друзями, однодумцями, приєднатися до веселої компанії або приєднатися до групи за інтересами, особливо в останній декаді місяця, коли Меркурій пройде по знаку Лева. Лев отримає багато корисної інформації. Деякі мрії і надії Лева мають усі шанси стати реальністю. В останній декаді місяця Лев із успіхом може відкрити новий бізнес і навіть купити автомобіль.

Стрілець

Стрільцю в липні-2022 буде ні холодно, ні жарко.

На початку місяця існує небезпека розбіжностей, особливо з коханими або дітьми. Тому Стрільцеві слід бути обережнішим у спілкуванні з близькими людьми, щоб не зіпсувати відносини. Можуть спливти якісь старі проблеми, розбіжності, зради, якась неприємна правда. Стрільця можуть зловити на крадіжці або брехні.

Більшу частину липня 2022 року Стрілець буде присвячувати себе роботі, догляду за собою і турботі про здоров'я. Не виключено відвідування медичних установ. Сприятливо цього місяці оздоровитися, відвідати санаторій.

У липні Стрілець нарешті може взятися за справу, яку він давно відкладав. Будуть і сили, і енергія для того, щоб виконати велику роботу. Але і про відпочинок забувати не варто, щоб уникнути вигорання.

Цього місяця Стрілець може зіткнутися з наступними ризиками: складності у відносинах, тривожність і суєта у стосунках із близькими людьми, велике навантаження на роботі (але, разом із тим, і багато грошей), загострення хронічних захворювань, втрата важливої робочої інформації (флешок, документів), складності з клієнтами.

читайте такожАстролог розповів, що вважають найважливішим у житті різні знаки зодіакуСтрільцеві, щоб він міг уникнути напруги і ризиків у липні, можна порекомендувати правильно розподіляти робоче навантаження, обов'язково залишаючи собі достатньо часу для відпочинку і розслаблення. Особливо в першій декаді липня-2022 сприятливо вирушити на води. Якщо справ буде занадто багато, Стрільцеві важливо залишити собі хоча б один день на тиждень, коли можна буде забути про справи і відволіктися.

Якщо говорити про приємні події середини літа в житті Стрільця, то сприятливих ситуацій він може чекати у взаєминах із другою половиною. Це час підійде для сімейних свят і зустрічей із друзями. Якщо ж трапляться розбіжності, то все вдасться залагодити навіть із найдальшими родичами або кумами, з ким раніше були розірвані стосунки.

У другій половині липня 2022 року для Стрільця складеться сприятлива ситуація, коли він сміливо може вирушати на пошуки ділових партнерів. У цей час самотні представники знака можуть зустріти кохання всього свого життя.

Крім того, партнер Стрільця в липні прийде йому на допомогу і підтримає його матеріально, особливо це стосується жінок-утриманок.

Водолій

Для Водолія липень 2022 року обіцяє бути нейтральним місяцем.

На початку місяця Водолій буде дуже активним і енергійним. Вдалими будуть поїздки і пригоди. У цей час буде безліч новин. Прийняття важливих поспішних рішень може привести представників цього знака зодіаку до успіху.

Сприятливі ситуації будуть складатися завдяки спілкуванню з людьми. Початок липня для Водолія – найкращий час, щоб зав'язати нові знайомства і відновити відносини з родичами. Близькі люди будуть дуже допомагати Водолію.

Цього місяця Водолія будуть цікавити справи, пов'язані з будинком, нерухомістю, родичами. Не виключено, що доведеться щось відремонтувати в квартирі, зробити перепланування або перестановку.

читайте такожАстролог назвав знаки зодіаку, які не можуть залишатися все життя в одному шлюбіРодичі в липні зажадають від Водолія підвищеної уваги, або буде якесь спільне активне заняття (поклейка шпалер або заміна сантехніки). Не виключено, що Водолію знадобиться взяти працівника додому – няню або покоївку. Або ж Водолію самому доведеться стати домогосподаркою або домогосподарем.

Щоб знизити ризики і напругу в липні 2022-го, Водолію, особливо в середині місяця, не варто спілкуватися з людьми, які його дратують, – для спілкування необхідно вибирати тільки тих, із ким приємно проводити час.

Водолію цього місяця слід читати якомога менше новин, більше того, новини, пов'язані з війною, йому слід взагалі виключити. В іншому випадку нервові і психологічно напружені ситуації можуть серйозно підкосити здоров'я Водолія. Аж до того, що через перенапруження Водолій може потрапити до лікарні з інфарктом.

Водолію варто в липні читати побільше захоплюючої та цікавої літератури, відвідувати театр або навіть ставити вистави, освоїти щось за допомогою навчальних програм. Також липень – прекрасний час для вивчення іноземної мови. Можна навіть вирушити в іншу країну, щоб освоїти іноземну мову.

Незважаючи на складнощі, липень-2022 потішить Водолія і приємними подіями. Так, у Водолія буде шанс гарненько відпочити, приємно провести час, якщо відпочинок буде запланований заздалегідь.

Самотні Водолії цього місяця можуть завести романтичне знайомство, сходити на побачення. На другому тижні липня можна спробувати пограти в азартні ігри або купити лотерейний квиток.

Щасливчики липня-2022:

Діва

У Діви в липні 2022-го все буде в ажурі. Хоча перші дні місяця не обіцяють бути легкими – можливі проблеми зі здоров'ям, зокрема, висипи, алергії, проблеми з шлунково-кишковим трактом.

У будь-якому випадку, на початку місяця будь-які ризиковані дії, особливо до 6-7 липня, досить небезпечні. Тому це буде не найкращий час, щоб вирушати в поїздки на машині за місто – є небезпека нарватися на міну.

Після 7 липня у Діви з'явиться можливість вирушити у відпустку або вирватися в невелику подорож – поїздка і відпочинок складуться досить вдало. Взагалі, липень цілком підійде для поїздок Діви. І у неї не буде загостреного бажання сидіти вдома. Але все це потрібно робити після названої дати.

Діві можна цього місяця починати будь-які освітні програми. Однак не варто гризти граніт науки, сидіти за партою, якщо випадає можливість рухатися і бувати в суспільстві.

У липні-2022 можливі суперечки і розбіжності з людьми через велике бажання Діви донести свою критичну точку зору.

Діві цього місяця потрібно бути готовою до наступних ризиків: невдалих експериментів, фінансових втрат через невиправдані ризики, складнощів зі здоров'ям, психологічного тиску і маніпуляцій з боку інших людей.

Влад Росс
Влад Росс / УНІАН

У липні 2022-го Діві слід прислухатися до свого самопочуття і бажань, оскільки якісь події можуть сприйматися нею психологічно важко, причому настільки, що вона може зануритися в депресію.

Діві в середині літа сприятливо проводити час на дачі, природі, за містом або вирушити в подорож, щоб змінити обстановку. Діві може випасти шанс отримати роботу за кордоном.

На початку місяця Діва нічим не буде ризикувати. Однак якщо вона буде відчувати себе недобре, слід влаштувати вихідні і зайнятися розслаблюючими практиками.

З хорошого в липні – Діва зможе домогтися поставлених цілей цього місяця, важливого призначення, реалізації кар'єрних амбіцій. У цьому сенсі все може складатися дуже гармонійно, якщо Діва чітко знатиме, чого хоче і здійснюватиме відповідні кроки. Можлива підтримка впливових людей або начальства в другій половині місяця, а також різкий стрибок фінансових можливостей, просування в кар'єрі і поява можливостей продемонструвати свої таланти або зайнятися рекламою (якщо Діва має намір просувати свої послуги або щось продавати). Якісний стрибок у кар'єрі, бізнесі та фінансових справах може статися саме в липні 2022 року.

Скорпіон

Після періоду невдач в липні 2022 року в житті Скорпіона нарешті настане супер-класний час.

На початку місяця представникам знака слід бути уважними до свого здоров'я. Є ризик травм, загострення хронічних захворювань. Але – так буде лише в перший тиждень місяця.

У перший тиждень місяця Скорпіону не варто ризикувати і провокувати сварки, особливо в робочих колективах. Цей період може бути складним у роботі, і Скорпіона можуть завантажити непідйомними завданнями. Йому доведеться врегулювати кризові ситуації в бізнесі, тобто тимчасово стати кризовим менеджером.

читайте такожАстролог назвав знаки, на голову яких в 2022 році зваляться найсуворіші випробуванняВелика частина місяця буде пов'язана з партнерами, роботою з клієнтами. Можуть з'явитися можливості для співпраці в бізнесі – і несподівано на Скорпіона впадуть гроші.

У самотніх Скорпіонів буде можливість вступити в нові сексуальні відносини. У їхньому житті з'явитьсякохання – та єдина людина, що судилася їм для шлюбу.

Незважаючи на те, що Скорпіон любить самотність, як і всі водні знаки разом із Рибами і Раком, у липні-2022 він буде вельми світським: можливо безліч зустрічей і спілкування. Залишатися на самоті Скорпіону буде складно, та й таке бажання особливо виникати не буде.

Серед ризиків місяця слід виділити погіршення стану здоров'я на початку місяця, складні ситуації на роботі, кризи. Але це стосується тільки першого тижня місяця.

Далі все буде складатися сприятливо. З'явиться можливість вдало вирішити питання, пов'язані з кредитами, страховками, податками. Можуть бути приємні бонуси і можливість розраховувати на фінансову допомогу партнерів. Саме партнери якимось чином посприяють зростанню доходів Скорпіона. Можливо, йому нарешті повернуть борг, який взяли ще 10 років тому.

Іншими словами, бізнес-партнерство в липні буде процвітати у Скорпіона. Особливо після входження Марса в знак Тельця, оскільки ця планета управляє Скорпіоном і входить у знак грошей.

Козеріг

У Козерога в липні 2022 року все буде відмінно і чудово. На початку місяця у представників знака з'являться приголомшливі можливості для самореалізації, успіх у сімейних справах. Вдалою буде покупка нерухомості. Козеріг зможе з легкістю вирішувати будь-які складні проблеми. Що б він не задумав, все буде вдаватися.

5-10 липня у Козерога будуть складатися напружені відносини з близькими, що в підсумку може призвести до серйозної кризи у стосунках. Тому краще не намагатися з'ясовувати стосунки в ці дні і ворушити колишні образи.

Друга половина липня-2022 буде більш сприятливою для Козерога. У цей час з'явиться можливість відпочити, знайти якесь хобі, захоплююче заняття. Вдалими будуть для Козерога виставки, концерти, видання книг, запуск сайтів або YouTube-каналів.

читайте такожДва трупи і переворот: астролог розповів, що чекає Росію в 2022 роціУ цей період Козерогу вдасться присвячувати більше часу дітям, улюбленим заняттям. Навколо Козерога пануватиме любов. А самотні представники знака зустрінуть свою другу половину – Венера в зодіакальному знаку Рака в середині місяця може притягнути кохану людину.

Найсуттєвішими ризиками місяця для Козерога стануть погіршення відносин із родичами 5-10 липня, складності, пов'язані з нерухомістю і землею. Також Козерогу не варто вплутуватися в авантюри або азартні ігри, оскільки він ризикує просадити всі свої статки.

Щоб зняти напругу в липні, Козерогу варто знайти себе, трансформувати свої енергії, зайнятися корисними практиками (наприклад, піднімати уздовж хребта енергію Кундаліні), кінним видом спорту, попрацювати зі штангою, дати собі силове навантаження.

У липні-2022 Козеріг може дуже вдало зробити пластичну операцію, провести косметологічні процедури, потурбуватися про шкіру.

У робочому колективі, з колегами у Козерога цього місяця почнуть налагоджуватися відносини. Головне, щоб вони не виходили за рамки ділових. Атмосфера на робочому місці обіцяє бути вельми гармонійною. Більше того, Козерога може очікувати протекція і просування по кар'єрних сходах.

Риби

На початку липня-2022 перед Рибами відкриються прекрасні можливості, що дозволять піднятися на новий щабель розвитку. Місяць обіцяє бути дуже гармонійним і успішним.

У Риб з'являться чудові можливості поліпшити своє фінансове становище. На початку місяця Риби можуть ризикнути, вкласти гроші в цінні папери або коштовності – і рішення виявиться вкрай вдалим.

Але, з іншого боку, представникам знака слід бути уважними з витратами, оскільки можливі несподівані витрати, а також фінансові втрати через шахраїв. Особливо небезпечний у цьому сенсі період – кінець місяця. Тому слід пам'ятати золоте правило: сім разів відміряй і один раз відріж.

Перші дві декади липня будуть для Риб вельми активним періодом. Може бути безліч поїздок, знайомств, корисних контактів, успіх при еміграції в цей час.

Але Рибам варто бути обережнішими з транспортом, особливо ближче до кінця місяця. В цей час краще не купувати машини і поменше пересуватися на них. Є ризик затримок у дорозі, поломок транспортного засобу, оскільки Юпітер, що керує Рибами, стає ретроградним.

Також Рибам слід бути обережними в липні 2022-го з будь-якими документами: може проскочити серйозна помилка, одна неправильно введена буква або цифра може привести до того, що Риби випадково візьмуть на себе якесь боргове зобов'язання, наприклад, хтось на них оформить кредит.

На Риб чекають у липні такі ризики: Фінансові проблеми, поломки транспорту, помилки в документах, сварки і розбіжності з родичами або людьми з близького оточення.

читайте такожНайгірший рік за останні п'ять років: що обіцяє Україні гороскоп на 2022 рікРибам, щоб знизити ризики і напругу, в липні слід бути дуже обережними з водінням транспорту, не брати в оренду авто (можуть відмовити гальма), важливо тримати свої фінанси під контролем. У липні Рибам слід бути обережнішими з витратами.

Приємні події, які потішать Риб у середині літа: удача в сімейному та особистому житті, взаєморозуміння з родичами, успіх у справах, пов'язаних із нерухомістю, з'явиться бажання зробити житло більш затишним, купити в дім меблі, а обов'язки по дому не будуть сильно обтяжувати Риб. Також у першій половині місяця буде прекрасна можливість вирушити на приємний морський відпочинок.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти