Гороскоп на лютий-2024: на Стрільця чекають подвиги й успіх, на Рака – підступи недоброзичливців

3 лютого 2024, 09:00оновлено 4 лютого, 18:29
Гороскоп на лютий 2024 року обіцяє складний місяць трьом знакам зодіаку, на яких чекають неприємності і стресові ситуації.
Астролог Влад Росс склав гороскоп на лютий 2024 року для всіх знаків зодіаку
Астролог Влад Росс у гороскопі на лютий 2024 року для всіх знаків назвав невдах і щасливчиків місяця / Главред

Лютий 2024 року буде періодом змін, причому глобальних і масштабних. Низка трансформацій зробить останній місяць зими складним та стресовим. У лютому буде чимало приводів для хвилювання, занепокоєння і різних інтенсивних почуттів.

Утім, гороскоп на лютий-2024 для всіх знаків зодіаку говорить про те, що деякі знаки зможуть узяти ситуацію під контроль і вхопити удачу за хвіст навіть тоді, коли буде непросто.

Хто буде щасливчиком, а хто лузером лютого, читайте в ексклюзивному гороскопі для Главреда.

Нейтральним лютий 2024 року буде для таких знаків зодіаку:

Близнюки

Зірки рекомендують Близнюкам у лютому 2024 року більше спілкуватися, зустрічатися з друзями, знайомитися з цікавими людьми. Головне – не напружуватися. Місяць для Близнюків буде плюс-мінус рівним.

У лютому у Близнюків турбот буде повен рот, але поки щ навряд чи вийде зрушити процес розв'язання проблем із мертвої точки. Тож краще навіть не намагатися, а просто насолоджуватися маленькими радощами життя.

Сприятливі дні лютого 2024 року для Близнюків: 5, 9, 18, 22, 27.

Несприятливі дні лютого 2024 року для Близнюків: 7, 12, 16, 20.

Кар'єра. Лютий у Близнюків однозначно буде місяцем не для штурмів. Для просування вгору кар'єрними сходами не найкращий період, оскільки є ризик впасти, причому дуже низько. Тому більшості представників знака буде нелегко вписатися в робочий ритм і повсякденні справи, а також спокійно реагувати на зауваження начальства. Взагалі, найкраще Близнюкам у лютому було б просто відпочити.

Також це не найвдаліший час для ведення особистого бізнесу: не варто прагнути до "журавля в небі", а краще задовольнятися "синицею в руці" і не ставити перед собою занадто великі цілі. У лютому слід зосередитися на тому, щоб утримати те, що є.

У лютому дуже ймовірні конфлікти з керівництвом. Але в цей час украй важливо зберігати рівні стосунки з діловими партнерами, колегами і керівництвом, інакше є ризик впасти в крайнощі, що спричинить неприємні ситуації.

У фінансовому плані для Близнюків лютий 2024-го буде неоднозначним і складним періодом. Не варто нести гроші в банк, здійснювати великі покупки, зокрема, купувати нерухомість і автомобілі. Краще подбати про створення "подушки безпеки", причому не деінде, а вдома в сейфі, скриньці або звичайній банці.

Особисте життя. Деякі вільні представники знака Близнюки в лютому 2024 року можуть зустріти свою другу половину в дорозі, у подорожі або відрядженні. Будуть сприятливими службові романи та інтернет-знайомства. Є шанс знайти свою людину на форумах, де люди об'єднані спільними інтересами. Не факт, що між Близнюками і цією людиною одразу ж спалахне бурхливий роман, але це може стати початком тісніших взаємин.

Цього місяця вільні представники знака Близнюки не застраховані від різних інтрижок. Близнюки в лютому будуть неймовірно дотепними і легковажними, тому представникам знака, які не планують розлучатися, слід це враховувати.

Сімейним Близнюкам краще проводити більше часу зі своєю другою половиною, але не наодинці один з одним, а в компанії. Тому варто запрошувати додому друзів або родичів, ходити в гості самим і відвідувати вечірки, оскільки спільні яскраві враження допоможуть вийти на новий емоційний рівень. А от у чотирьох стінах є ризик посваритися з близькою людиною через дрібниці.

Здоров'я. У лютому-2024 емоційний стан деяких Близнюків буде нестабільним. Близнюки – найнервовіший знак зодіаку, тому в лютому їм потрібно намагатися бути в тонусі, уникати стресів, а, якщо доведеться зіткнутися з неприємностями, слід поставитися до них із властивою Близнюкам легкістю.

У перший тиждень лютого не рекомендуються планові операції, та й узагалі, жодні серйозні втручання. Цього місяця не можна ігнорувати тривожні сигнали організму, але й зациклюватися на болячках теж не слід. Наприкінці місяця класичні представники знака Близнюки почуватимуться набагато бадьорішими і здоровішими, не буде жодної хвороби, яку вони не могли б вилікувати. Сприятливими буть заняття спортом, а також експерименти з іміджем. У лютому Близнюки можуть скинути вагу.

Дивіться гороскоп на лютий-2024 для всіх знаків від астролога Влада Росса:

Скорпіон

У лютому 2024 року у Скорпіона найправильнішою позицією буде пауза в гонитві за успіхом. Головне зараз – це налагодити стосунки в сім'ї. Загалом у лютому Скорпіону буде ні холодно, ні жарко. Деяким родичам у цей період буде необхідна допомога Скорпіона, і його турбота буде гідно оцінена. Тому потрібно проявити цього місяця сердечність по відношенню до близьких людей.

Сприятливі дні лютого 2024 року для Скорпіона: 10, 16, 25.

Несприятливі дні лютого 2024 року для Скорпіона: 6, 20, 21.

Кар'єра. У лютому всі думки Скорпіона будуть про сім'ю. Сприятливим буде придбання або продаж нерухомості. Якщо Скорпіон не хоче втратити роботу, але й брати відпустку в лютому теж не хоче, необхідно приділяти час своїм професійним обов'язкам. Потрібно остерігатися конфліктів із колегами, особливо з чоловіками. Не потрібно затівати сварок або намагатися когось переконати у своїй правоті. Друга половина місяця виявиться для Скорпіона досить спокійною. Не потрібно відкладати справи в довгу шухляду, а потрібно вирішувати всі завдання в міру їх надходження, і тоді не виникне жодних проблем.

Що стосується фінансів, то Скорпіону в лютому 2024-го необхідно відмовлятися від участі в авантюрах. Крім того, Скорпіону не слід змінювати роботу, тому що це буде зміна шила на мило. У всіх справах має дотримуватися буква закону. Не варто вдаватися до махінацій, інакше Скорпіон може потрапити до в'язниці. Не варто здійснювати великі покупки й угоди, що стосуються рухомого майна, оскільки вони будуть невдалими.

Особисте життя. В особистому житті в лютому Скорпіону захочеться бути в центрі уваги, фліртувати, пускатися в авантюри. Можливо, Скорпіону і потрібно трохи розслабитися, але втрачати голову точно не варто. Не потрібно приймати залицяння людини, про яку ходить не дуже хороша слава. Щойно ця людина зрозуміє, що завоювала Скорпіона, одразу може зникнути за горизонт разом із грошима Скорпіона.

Наприкінці місяця Скорпіон може зіткнутися з нерозумінням з боку батьків і близьких родичів. Ймовірно, йому намагатимуться нав'язати свою думку. До цього потрібно поставитися спокійно і стояти на своєму.

Здоров'я. У лютому гарне самопочуття і піднесений настрій будуть вірними супутниками Скорпіона, особливо в першій половині лютого. Однак може зрости потреба в задоволеннях. Потрібно намагатися дотримуватися правила золотої середини, інакше нерозсудливі вчинки можуть спровокувати загострення хронічних захворювань, особливо тих, що стосуються видільної системи. Наприкінці лютого вразливою може бути дихальна система. Є небезпека для легенів. Щоб не підхопити грип чи ГРВІ, варто утриматися від відвідування культурно-масових заходів. Незайвим буде вживати вітамін С, а також корисними будуть лимони й апельсини.

Козеріг

Для Козерога лютий 2024 року буде середнім місяцем, коли все буде нормально. Усе, що Козеріг запланував, може бути втілено в життя, адже фундамент успіху було закладено ще в січні. У лютому Козерогу потрібно буде весь час працювати і здобувати нові навички, тим самим ведучи своє життя до успіху. Для Козерога успіх – не успіх, якщо він не здобутий наполегливою працею. Якщо Козеріг наполегливо працюватиме в лютому, то все в нього буде, не працюватиме – нічого й не буде. Потрібно уважно придивитися до найближчого оточення, адже ділові партнери та друзі будуть готові надати допомогу в реалізації складних проєктів.

Сприятливі дні лютого 2024 року для Козерога: 6, 14, 18, 23, 25.

Несприятливі дні лютого 2024 року для Козерога: 1, 3, 11, 24, 28.

Кар'єра. У професійній діяльності в Козерога в лютому все складатиметься сприятливо, але знову ж таки якщо він буде багато працювати. Мислити Козеріг буде досить логічно, буде об'єктивним у своїх судженнях, зможе все добре організовувати. Усе це допомагатиме домагатися довгострокових цілей і користуватися заслуженою повагою керівництва і колег.

Напружений період робочої активності у Козерога буде в середині лютого. Але він закінчиться приємним бонусом, зокрема, у фінансовій сфері, а саме отриманням гідних результатів і відповідним матеріальним заохоченням у другій половині місяця.

Особисте життя. Лютий 2024-го у Козерога стане сприятливим часом, що дає змогу помітно поліпшити якість особистих стосунків. Він зможе чітко викладати свої думки та ідеї, домагатися повного розуміння. Але не варто сумніватися ні в собі, ні в інших. Якщо Козеріг дійсно кохає і хоче домогтися взаємності, йому потрібно постаратися розкритися і показати, наскільки сильними є його почуття. Козеріг – це той знак зодіаку, який може любити і не сказати про це.

Здоров'я. У лютому 2024 року в Козерога не повинно бути проблем зі здоров'ям, проте йому потрібно бути обережнішим на льоду: можливі ДТП і просто падіння на дорозі, унаслідок чого можна дістати серйозні переломи і травми. Наприкінці місяця в Козерога може посилитися апетит, але переїдати не варто, тому що дуже швидко набереться зайва вага. Схуднути в лютому точно не вдасться.

Водолій

У лютому 2024 року Водолій зможе дозволити собі демонстративну поведінку, якщо йому щось не подобається або навпаки. Це час, коли Водолій може витягнути всі свої скелети з шафи. Місяць для Водолія буде рівним – не надто хорошим і не надто поганим.

Якщо Водолій діятиме самостійно, ніхто не зможе йому нічим дорікнути, чимось підколоти або шантажувати. Водолію потрібно показати, що в нього немає слабких місць, особливо керівництву або діловим партнерам. Він здивується тому, як легко йому будуть вірити люди. Тому цього місяця Водолій несподівано може отримати якусь важливу посаду.

У можливих неприємних ситуаціях винні в лютому будуть минулі помилки Водолія. Підвищена емоційність і готовність виконувати роль жертви також можуть проявитися цього місяця. Водолій зрозуміє, що, поки він був зайнятий переживаннями, які не мають жодного стосунку до справи, багато що вже в минулому.

Сприятливі дні лютого 2024 року для Водолія: 1, 9, 11, 16, 18, 22, 24.

Несприятливі дні лютого 2024 року для Водолія: 3, 6, 14, 17, 20, 23, 26.

Кар'єра. У лютому Водолій нагадає оточенню, що він не тільки цілеспрямована людина, а й діяльна, активна і рішуча. Місяць досить сприятливий для фінансових справ і крутих поворотів і проривів у роботі над різноманітними проєктами. Однак Водолій може бути вельми завантаженим.

Щоб усе було зроблено якнайкраще, Водолію слід працювати самостійно, бажано навіть сидіти на самоті в кабінеті або робочому просторі, щоб ніхто не відволікав. Водолію потрібно відмовитися від помічників і порадників.

Для кар'єрного просування лютий-2024 не надто сприятливий, і новий стан справ буде не дуже стійким, проте все-таки призведе до якихось нових проривів. Тому на запропоновану посаду Водолію краще погоджуватися із застереженнями або давати собі випробувальний термін.

Матеріальний бік життя буде під пильним контролем Водолія, тому жодних неприємних сюрпризів не передбачається, і він отримає те, що й думав і на що сподівався.

Особисте життя. У лютому в особистому житті Водолія може настати певне затишшя. У нього буде маса інших справ, тому новим знайомствам він приділятиме достатньо уваги. Хоча в другій половині місяця сексуальна енергія Водолія може вихлюпуватися назовні, оскільки Марс і Венера увійдуть у цей знак.

У лютому Водолій буде схильний до спонтанної грубості й різкості. Він може сказати і забути, а близькі не тільки сприймуть це на свій рахунок, а й вирішать, що це справжнє ставлення до них. Тому потрібно бути обережнішим, оскільки емоції Водолія можуть дуже його захопити.

Здоров'я. Уразливим місцем Водолія в лютому будуть кістки, особливо хребет. Також у Водолія можуть бути нервові перенапруження. Якщо у чоловіка-Водолія знижена потенція, у лютому варто звернутися до сексопатолога, оскільки саме в цьому місяці вдасться вирішити цю проблему.

Риби

У лютому 2024 року Рибам потрібно частіше прислухатися до своєї інтуїції, оскільки багато рішень доведеться ухвалювати не просто швидко, а блискавично. Потрібно бути постійно напоготові і швидко на все реагувати. Успіх і підтримку Рибам потрібно шукати серед друзів і партнерів. Місяць для Риб буде плюс-мінус рівним.

Близькі та родичі будуть дуже добрими до Риб, тому в лютому на них можна розраховувати. Слід повністю відкритися для співпраці.

Сприятливі дні лютого 2024 року для Риб: 2, 9, 16, 22, 24, 28.

Несприятливі дні лютого 2024 року для Риб: 4, 8, 12, 18, 19, 25.

Кар'єра. У лютому багато чого в роботі Риб залежатиме від колективу. На шляху тих Риб, яким доводиться плисти проти течії, можливі деякі складнощі, хоча безнадійним становище не назвеш.

Щоб домогтися професійних успіхів цього місяця, Рибам доведеться працювати з подвоєною або навіть потроєною силою. Рибам потрібно буде максимально використовувати свій досвід і знання.

У лютому 2024-го Рибам рекомендується бути стриманішими в питаннях фінансів. Потрібно намагатися не витрачати час і гроші на шопінг. Корисні й потрібні придбання на Риб чекають у найближчому майбутньому, вже в березні.

Особисте життя. У лютому в особистому житті Риб нічого поганого не передбачається: воно не засмутить, а, навпаки, стане більш гармонійним. Цей місяць може здатися багатообіцяючим для тих, хто хоче зустріти свою близьку людину. Дуже корисним виявиться спілкування з дітьми та людьми, які не втратили наївності й віри в диво, саме вони безкорисливо й ненавмисно підтримають Риб.

Здоров'я. У лютому-2024 здоров'я Риб багато в чому залежатиме від їхнього погляду на життя. Головне – не занурюватися в дурман алкоголю та іншого. Якщо Риби в змозі працювати, то будуть у хорошій формі. Однак втративши можливість проявити себе, Риби можуть впадати в лінь і плисти за течією. Може виникнути млявість і апатія. Риби можуть почати зловживати задоволеннями, чим виснажать свої сили. Це найкращий місяць, щоб Риби зайнялися спортом, і тоді нудьга та апатія їм не будують страшними.

Невдахи лютого 2024 року:

Телець

У лютому-2024 запорукою успіху Тельця буде цілеспрямованість і тверезість підходу. Потрібно постаратися налаштовуватися на те, що є, а не на те, чого б хотілося, тому що місяць обіцяє бути доволі складним для представників знака.

Що більше перешкод виникатиме на шляху Тельця в лютому, то успішніше він зможе їх долати. А перешкод буде багато. У питаннях досягнень апетит приходитиме під час їжі, особливо в другій половині місяця. Головне – Тельця як слід розлютити, і він змете все зайве на своєму шляху.

У лютому Тельцю слід уникати спокою, спокою і тільки спокою. Така обстановка буде для Тельця комфортнішою, але не факт, що це стане двигуном прогресу. Швидше, навпаки, і Тельцю доведеться задовольнятися тим, що є.

Цього місяця представникам знака слід бути обережнішими в дорозі – лютий буде несприятливим для поїздок і виїздів за кордон, оскільки можливі дорожньо-транспортні пригоди та інші неприємності.

Сприятливі дні лютого 2024 року для Тельця: 2, 4, 10, 13, 17, 19, 24.

Несприятливі дні лютого 2024 року для Тельця: 3, 7, 11, 15, 18, 20, 21.

Кар'єра. У кар'єрі Тельця в лютому проміжні ланки будуть не для нього, тобто якщо з кимось і розмовляти, то лише з тим, хто здатний відповідати за сказане. Це стосується і тих випадків, коли керівник після розмови відправить Тельця до підлеглого, щоб обговорити все більш детально. Така схема Тельця влаштує, тому що, якщо Телець безпосередньо прийде до цього підлеглого, розмова нічим не закінчиться. Тому хороший стусан із боку начальства буде сприятливим для Тельця.

Особисте життя. У лютому-2024 Тельця турбуватимуть старші члени сім'ї, особливо батьки, також можуть змусити похвилюватися і другі половинки. Можуть загостритися хвороби у членів сім'ї, що змусить Тельця задуматися про переїзд. Або ж близькі просто захочуть повчати Тельця, і зроблено це буде аж ніяк не в м'якій, а в нав'язливій формі – мовляв, "мені так погано, тож давай приїжджай до мене".

Обіцянку, дану кимось із домашніх, найімовірніше, в лютому так і не буде виконано, тому підтримка, зокрема фінансова, з боку близьких навряд чи буде. Засмучуватися не варто, оскільки минуло недостатньо часу, проте нагадати про те, що Телець ще чекає на позику або фінансову допомогу рідних, потрібно.

Що стосується кохання і стосунків, то Тельцю в лютому слід стримувати свої емоції. Нехай навіть він буде здаватися своїй другій половині айсбергом в океані, але це дасть змогу уникнути сварок, які цього місяця дуже можливі.

Здоров'я. Найбільше неприємностей Тельцю в лютому може завдати стан шкіри: можуть з'явитися прищі, нариви, дерматологічні проблеми, рани, що погано гояться. Тому не варто займатися жодними радикальними косметичними процедурами, змінювати засоби для догляду за обличчям. Хірургічні операції несприятливі для Тельця цього місяця. Відвари трав, особливо тих, що мають в'яжучі та дезінфікуючі властивості, поступово приведуть шкіру до ладу. Особливо сприятливим буде алое.

Рак

Щоб не загрузнути в рутині в лютому 2024 року, Раку потрібно постаратися урізноманітнити побут. Місяць буде складним для Рака. Не завадить зробити перестановку в хаті, записатися на курси, експериментувати з чимось. Лютий буде досить суперечливим місяцем для представників цього знака зодіаку, тому важливо намагатися не форсувати події в жодній зі сфер їхнього життя. Потрібно бути обережнішим і завбачливішим, тоді ні про що не доведеться шкодувати наприкінці місяця.

Сприятливі дні лютого 2024 року для Рака: 7, 12, 16, 21, 25.

Несприятливі дні лютого 2024 року для Рака: 5, 14, 18, 27.

Кар'єра. У першій половині лютого на роботі у Рака буде висока ймовірність конфліктів і необдуманих рішень, а вони зможуть призвести до серйозних неприємностей. Цього місяця Раку не варто довіряти інтуїції, посвячувати когось у свої плани або вплутуватися в авантюри.

Друга половина місяця буде спокійнішою. Але Раку, як і раніше, потрібно бути уважним, оскільки недоброзичливці не дрімають. Це буде прекрасний час для самореалізації, творчості. У цей період у Рака з'явиться шанс виправити давні помилки і зробити правильні висновки.

Кінець лютого подарує Раку можливість знайти справу до душі.

У фінансовій сфері Ракам у лютому потрібно проявляти надмірну обережність. Краще не вкладати гроші в жодні ризиковані проєкти. Також слід бути уважнішими під час подорожей, оскільки під час поїздок є ризик бути ошуканими. Також цього місяця не слід нікому позичати гроші, оскільки борг не повернуть.

Особисте життя. Лютий 2024 року буде гарним часом для чуттєвості та сексуальності Рака. Він буде привабливим для представників протилежної статі. Якщо Рак перебуває у шлюбі, то ризикувати не варто – будь-яку зраду буде виявлено. Краще спрямувати чари на свого партнера, і тоді стосунки стануть міцнішими і гармонійнішими.

Вільні Раки в лютому 2024 року можуть серйозно захопитися якоюсь людиною, яка не захоче афішувати ці стосунки. Можливо, ця людина виявиться або у стосунках, або відомою.

Здоров'я. У лютому 2024-го Раки будуть у доволі хорошій формі. Але надто інтенсивний ритм життя може позначитися і на здоров'ї. Тому надмірні фізичні навантаження будуть несприятливими. Важливо уникати стресів і перевтоми, а також спілкування з токсичними та уїдливими людьми. Протягом усього місяця слід підтримувати організм вітамінами.

Діва

Лютий 2024-го для Діви буде непростим місяцем, але, незважаючи на це, немає жодного приводу для розладу. Діві потрібно закликати на допомогу завбачливість та інтуїцію, а також не поширюватися про свої плани, адже щастя й успіх багато в чому залежать від думок і вчинків. Загалом, місяць для Діви складний, під знаком "мінус".

Сприятливі дні лютого 2024 року для Діви: 10, 18, 24.

Несприятливі дні лютого 2024 року для Діви: 3, 8, 16.

Кар'єра. У професійній діяльності Діві в лютому не варто ставити перед собою глобальні цілі. Головне завдання в цей період – ретельно виконувати взяті на себе в попередньому місяці зобов'язання. Навіть якщо Діві в лютому вдасться здійснити трудовий подвиг, найімовірніше, він залишиться непоміченим. Тому не варто даремно витрачати сили і час.

Друга половина місяця виявиться більш позитивною і спокійною. Діва зуміє вирішити поточні завдання, виправити давні помилки і прорахунки. Але справжній успіх можливий лише наприкінці місяця, 28-29 лютого.

Успіх у фінансових питаннях у лютому залежатиме від того, наскільки добре Діва спілкується із замовниками. У першій половині місяця потрібно намагатися уникати конфліктів, оскільки саме вони можуть призвести до затримок із виплатами. У другій половині місяця потрібно намагатися не давати гроші в борг.

Особисте життя. Лютий не сприятиме прогулянкам Діви під Місяцем, романтичним зустрічам і освідченням. Тому вільним Дівам рекомендується зосередитися виключно на собі і внутрішніх відчуттях. Місяць підходить для самоаналізу, роботи з астрологом, психологом, спілкування з друзями і родичами.

У сімейних Дів можливий спокійний місяць у колі близьких і рідних, проте 1-10 лютого потрібно намагатися бути терплячішими в особистих стосунках. Зоряна обстановка може провокувати сварки навіть між найближчими людьми. Не потрібно з'ясовувати стосунки і наступати на болючі мозолі.

Здоров'я. У лютому у Діви може загостритися хронічна недуга. Можливе зниження імунітету і гострі вірусні інфекції, особливо якщо бігати на холодному повітрі. Підтримувати організм потрібно правильним харчуванням і вітамінами, уникати стресових ситуацій і спокійно реагувати на неприємності. Також потрібно спробувати позбутися звички тримати все під контролем. Місяць сприятливий для дієт, розвантажень і скидання ваги.

Щасливчики лютого 2024 року:

Овен

У лютому 2024 року оптимізм і творчий настрій не залишать Овна навіть у найскладнішій ситуації. Місяць буде дуже позитивним для представників цього знака. Друзі та однодумці Овна в лютому нададуть йому підтримку в будь-яких питаннях. Бажання втілити в життя нові проєкти або зайнятися пошуком неординарних шляхів у житті наповнюватиме Овна енергією, особливо в другій половині місяця. Але все це буде важко здійсненним, поки Овен не займеться вирішенням питань, які відкладав у довгий ящик.

В останній декаді лютого Овну випаде шанс щось виправити у стосунках, тому важливо не втратити його. Овен зрозуміє щось важливе, що відбувається в його житті. Зірки радять не замикатися у своїх проблемах у лютому, і тоді заслуги або плоди творчості дадуть змогу Овну погрітися в променях слави. Тож місяць буде шикарним.

Сприятливі дні лютого 2024 року для Овна: 8, 13, 15, 18, 23, 27.

Несприятливі дні лютого 2024 року для Овна: 3, 10, 21, 25.

Кар'єра. У лютому-2024 Овен з успіхом може зайнятися завершенням старих справ, наприклад, оформленням документів, переїздом тощо. Буде легко вдаватися вирішувати ті питання, які давно потребували уваги. Головне – не лінуватися, поставити перед собою чітку й однозначну мету.

Середина місяця, 11-16 лютого, буде не найкращим часом для великих покупок і вигідного вкладення грошей, у цей час є ризик прогоріти. Також варто намагатися не позичати, можуть виникнути проблеми з тим, щоб згодом повернути ці гроші. Потрібно бути уважнішим у другій декаді місяця. У другій декаді лютого потрібно уважно ставитися до протилежної статі. Потрібно остерігатися крадіжок і обманів.

Якщо Овен збирається запропонувати начальству новий неймовірний план, то краще це зробити 20-23 лютого. Тоді його не тільки не виженуть із роботи за безглузді ідеї, але ще й запропонують вакансію, про яку Овен давно мріяв. Для нього складається досить позитивна ситуація.

Особисте життя. У першій декаді лютого 2014 року у стосунках Овна з другою половиною можуть бути різного роду недомовки та загадкові події. І, можливо, все це проллє світло на багато що, про що раніше Овен навіть не здогадувався, наприклад, дізнається, що йому зраджували. Важливо бути уважнішим, це дасть змогу зробити нові висновки і не пройти повз своє щастя.

До Дня закоханих Овну слід проявити всю неординарність, на яку він здатний, і його шедеври вразять обранця (або обраницю). Особливо заповзятливими в лютому виявляться жінки-Овни. Хоча багато хто з чоловіків-представників знака також не втратять нагоди здивувати і порадувати своїх половинок.

В останній декаді лютого можуть спливти старі проблеми у стосунках із дітьми та рідними, розв'язувати їх слід швидко і без зайвих емоцій. Тоді Овен буде здатний позбутися вантажу неприємностей і підвищити свій рейтинг в очах оточення.

Здоров'я. У плані здоров'я Овен у лютому 2024-го буде енергетично вразливим. У цей період необхідно розумно чергувати роботу і відпочинок. Фізична втома буде здатна викликати головний біль, а також вплинути на роботу шлунково-кишкового тракту. Цього місяця є ризик підчепити інфекційне або вірусне захворювання, зокрема, ГРЗ, грип тощо. Тому Овну слід менше бувати в людних місцях і не нехтувати профілактикою такого роду захворювань.

Лев

Гаслом Лева в лютому-2024 будуть слова: одна грива добре, а дві – краще. Леву необхідно покладатися на підтримку близьких і з вдячністю приймати поради. Цього місяця представники знака будуть на підйомі, лютий для них пройде під знаком "плюс". Тому у Лева може виникнути відчуття, що йому море по коліно, але потрібно себе стримувати у своїх іскрометних поривах.

Зірки попереджають, що царювати одноосібно у Лева навряд чи вийде цього місяця. Тим паче, знак Водолія завжди протистоїть Леву, тому вдалих днів у лютому у представників цього знака буде не так багато.

Сприятливі дні лютого 2024 року для Лева: 12, 18, 28.

Несприятливі дні лютого 2024 року для Лева: 5, 19, 22.

Кар'єра. На початку лютого Лев у професійній діяльності буде немов на підйомі, але потрібно намагатися не брати участь у службових інтригах, спокійно реагувати на критику і не піддаватися на провокації.

У середині місяця космічний негатив зійде нанівець, і Лев зможе вдало попрацювати в команді й навіть очолити цікавий проєкт.

Останній тиждень лютого виявиться найбільш вдалим для Лева, деякі представники знака в цей час знайдуть своє покликання.

У першій половині лютого фінансовий бік життя Лева буде не дуже привабливим. Потрібно постаратися не брати гроші в борг, але, якщо все-таки це станеться, їх потрібно буде якомога швидше повернути. Слід обмежити витрати на розваги.

У другій половині місяця потрібно дуже уважно ставитися до будь-яких фінансових документів, оскільки не є винятком помилки і втрати.

Особисте життя. Леву в лютому 2024 року не варто заводити серйозні розмови і з'ясовувати стосунки зі своєю коханою людиною, інакше справа може дійти до розлучення і суду. У середині місяця можна буде відкрито обговорювати всі важливі питання, зокрема пов'язані із сімейним бюджетом. Кінець лютого Леву краще присвятити спілкуванню з родичами і друзями, у жодному разі не потрібно слухати "доброзичливців". Потрібно вчитися довіряти партнеру і не сумніватися у відданості.

У вільних представників знака наприкінці місяця з'явиться шанс на перспективне знайомство. У лютому можна буде познайомитися з людиною, з якою в перспективі одружиться.

Здоров'я. Леву в лютому 2024-го не варто переоцінювати свої сили. Весь місяць, особливо його перша половина, зберігатиметься велика ймовірність отримання травм. Тому потрібно берегтися і бути вкрай обережним. У зоні особливого ризику ноги, суглоби, зв'язки. Також потребуватиме уваги жіноче здоров'я, і, навіть якщо нічого не турбує, краще відвідати лікаря. Крім того, потрібно зменшити фізичні навантаження, інакше це позначиться на спині, яка буде вразливою в цей час.

Терези

Терези в лютому 2024 року будуть у прекрасному настрої. Для них це буде досить благополучний місяць. Усі оточуючі в лютому оцінять старання Терезів. Але не варто квапити події, інакше можна буде нажити собі ворогів і заздрісників. Терезам потрібно зосередитися на справах, і результат не змусить себе довго чекати.

Сприятливі дні лютого 2024 року для Терезів: 10, 16, 27.

Несприятливі дні лютого 2024 року для Терезів: 4, 20, 22.

Кар'єра. У першій половині лютого 2024-го Терези будуть сповнені ентузіазму і нових ідей. Багато представників знака легко знаходитимуть нестандартні рішення, особливо ті, що стосуватимуться складних дилем і проблем. Зберігатиметься позитивне ставлення до світу.

Однак у період до 10 лютого буде складно досягти взаєморозуміння і буде знижена пильність. Зоряна обстановка провокуватиме сварки і розбіжності. Завдяки оптимізму й оригінальному мисленню Терези без особливих проблем зможуть подолати складний час і вже після 10-го числа розкрити свої таланти, завоювати визнання, домогтися великого успіху, тож у другій і третій декадах місяця буде просто грандіозна ситуація.

В останні дні місяця, починаючи з 27 лютого, ніщо не завадить Терезам досягти намічених цілей.

Особисте життя. У лютому Терези стануть дуже привабливими. Сприятливо змінити імідж, переглянути гардероб. Вони, як магніт, притягуватимуть представників протилежної статі. Потрібно насолоджуватися спілкуванням, але не втрачати голову. Хоча Терези цілком можуть зануритися у вир пристрастей. Важливо розпорядитися зоряним бонусом успіху й особистого щастя з великим розумом.

Вільним Терезам слід знати, що в першій половині місяця романтичні знайомства можуть виявитися не настільки вдалими, як їм би хотілося. Але в День святого Валентина все складеться дуже вдало – може статися вдала зустріч, яка призведе до кохання і шлюбу. Терезам, які не перебувають у шлюбі, в цей період слід бути мудрішими і не провокувати сварки, особливо в середині місяця.

У другій половині лютого сімейні Терези із задоволенням проводитимуть час у колі сім'ї, і стосунки вийдуть на новий милостивий рівень, особливо поблизу 14 лютого.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

А вільним Терезам, як і раніше, не варто будувати далекосяжних планів. Але все ж знайомства останнього тижня місяця цілком можуть перерости в міцний і довгостроковий союз. Бурхливий роман у цей час може привести в обійми майбутнього чоловіка.

Здоров'я. У лютому Терези будуть у чудовій фізичній формі. Енергії вистачить і на роботу, і на особисте життя, і на захоплення. Але при цьому важливо не втрачати пильність. Лютий буде досить травмонебезпечним місяцем для представників цього знака зодіаку. Зоряне оточення спонукатиме до надмірностей. Терезам буде складно відмовитися від солодощів, улюблених страв і хорошого вина. Але в усьому потрібна міра, інакше організм відреагує перепадами тиску, порушеннями сну, алергічними реакціями. Але будь-яким проблемам легше запобігти, ніж усунути їх, тому краще прибрати надмірності й перебувати в середньому тонусі, адже золота середина – це символ Терезів. І тоді все буде нормально зі здоров'ям цього місяця.

Стрілець

У лютому Стрілець дивуватиметься власній працездатності, вмінню все встигати. Зірки будуть прихильні до представників цього знака, і місяць пройде під знаком "плюс". Саме зараз у Стрільця є шанс закрити всі заборгованості у справах. Його немов хтось підживлюватиме енергією, завдяки чому Стрілець зможе здійснити трудові подвиги, стати стаханівцем ХХІ століття. Також він встигатиме і облаштовувати будинок, і піклуватися про близьких. Сприятливо робити ремонт, купувати нову нерухомість. Але при цьому не варто забувати і про свої власні інтереси.

Сприятливі дні лютого 2024 року для Стрільця: 3, 4, 13, 14, 17, 18, 28.

Несприятливі дні лютого 2024 року для Стрільця: 9, 16, 20, 23.

Кар'єра. У лютому енергійність і натиск Стрільця приведуть до великих результатів. Він зможе домогтися професійного і духовного зростання. Однак слід уникати конфліктів із товаришами по службі. Лютий для Стрільця стане початком продуктивного періоду. Якщо Стрілець мріяв про речі, які здавалися йому незбагненними, то зараз саме час повірити в неможливе. Стрільці зможуть зробити гроші в будь-якій справі, якою б не зайнялися. Але схильність до ризику може призвести їх до втрати.

Особисте життя. Самотні Стрільці в лютому можуть знайти нового супутника життя, але для цього їм потрібно розширити коло своїх знайомих, більше часу проводити в спілкуванні, не тільки в інтернеті. Якщо Стрільця покличуть на вечірку або прийом, не потрібно відмовлятися, тому що там можна буде зустріти свою долю. Потрібно проявляти фантазію та ініціативу. Усе це може закінчитися великим успіхом для Стрільця.

Здоров'я. Природа нагородила Стрільців чудовою конституцією. Єдина небезпека, що чатує на них, пов'язана зі здоров'ям у лютому, – це нервовий зрив на роботі. Наслідками можуть стати болі в спині, ногах, руках і головні болі. Є небезпека перелому шийки стегна, тому потрібно бути обережнішим на льоду.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям тощо. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти