Гороскоп на лютий-2022 для всіх: Овен буде вразливим, а на Водолія чекає суперуспішний місяць

1 лютого 2022, 07:20оновлено 1 лютого 2022, 09:04
У лютому Водолій буде головним щасливчиком: поки всі знаки зодіаку боротимуться з проблемами, він ловитиме подарунки і можливості, що падатимуть з неба.
Астролог Влад Росс склав детальний гороскоп для всіх знаків Зодіаку
За словами астролога Влада Росса, в лютому-2022 найбільше буде фартити Терезам і Водолію / Фото ua.depositphotos.com

У порівнянні з січнем, лютий 2022 року для багатьох буде непоганим місяцем. У цей час вдасться багато встигнути і вирішити завдання, не остерігаючись затримок, гальмування або відкату назад. Це буде обумовлено тим, що на початку лютого закінчується ретроградність і статика двох планет – Меркурія і Венери. Коли ці планети почнуть рухатися прямо, всі справи підуть більш динамічнішо та успішнішо.

Після 15 лютого Меркурій переміститься у знак Водолія, що ознаменує початок хорошого і продуктивного часу. У цей період у багатьох з'явиться бажання більше спілкуватися і об'єднуватися в спільноти, успішним буде запуск інформаційних ресурсів, вдасться познайомитися з корисними людьми, придумати оригінальне вирішення завдань, реалізувати задуми та ідеї.

Крім того, лютий пройде під вельми позитивним аспектом – секстилем Юпітера і Урана. Ця комбінація планет обіцяє величезну удачу, великі можливості та успіх стартапів. При секстилі Юпітера і Урана протиборчі сторони можуть нарешті почати домовлятися і переходити від конфронтації до свіжих ідей.

Найщасливішим лютий 2022 року буде для представників знака Водолія, однак і декільком іншим знакам зірки обіцяють непоганий період.

Лузери лютого-2022:

Овен

У лютому 2022 року після тривалих роздумів Овну доведеться вирішувати проблеми, причому діяти потрібно буде самостійно, нікого не залучаючи. Останній місяць зими буде складним для представників цього знака. Овну потрібно буде дуже постаратися, щоб не наламати дров, інакше згодом буде складно привести справи до ладу, особливо сімейні.

Емоції в лютому потрібно буде тримати в узді, навіть якщо здасться, що люди довкола занадто багато хочуть і не надто справедливі. Розважливість, проявлена Овном у лютому, повністю окупиться в березні.

При цьому лютий-2022 запропонує нові можливості в кар'єрі та незвичайні комбінації вирішення питань. Овну необхідно скористатися ситуацією, будувати плани й проекти. Вирішуючи ділові питання, Овен не встигне помітити, як закінчиться зима.

У питаннях кар'єри Овну в лютому важливо завжди адекватно оцінювати свої можливості, інакше є ризик взятися за справу, яка буде не по плечу. Зваливши на себе більший тягар, аніж можна підняти, Овен може просто надірватися. Перед прийняттям будь-якого рішення представникам цього знака потрібно буде ретельно зважувати всі "за" і "проти". Це не час для імпульсивних дій і поспішних рішень.

Крім того, Овну необхідно зосередитися на найважливішому, розставити пріоритети, не озиратися по сторонах і не звертати уваги на дрібниці.

Відносини з начальством у Овна в цьому місяці будуть складатися досить непросто. Тому представникам знака необхідно набратися терпіння і продовжувати гнути свою лінію. В кінцевому рахунку у Овна все складеться, згідно з планом.

У лютому-2022 у Овна закладається фінансовий фундамент майбутнього. Всі ініціативи і нововведення в роботі дуже скоро приведуть до успішних показників, але, швидше за все, не цього місяця. Втім, чекати доведеться не так вже й довго – до весни, яка скоро настане.

В особистому житті у Овна все складатиметься досить гладко, але тільки в тому випадку, якщо він не буде витрачати надто багато грошей на розваги. Тому доведеться трохи зменшити свій запал. В іншому випадку скандали будуть неминучі.

Вільні Овни отримають можливість познайомитися з цікавими представниками протилежної статі, особливо в другій половині лютого.

Ті Овни, які втомилися від наявних відносин, отримають можливість звільнитися від обридлого партнера. Лютий – один із кращих місяців, аби раз і назавжди сказати: "До побачення, ти прости, і бог простить. На прощання ти не плач і відпусти". Розрив пройде досить безболісно. Овну вдасться розстатися з партнером друзями, зберігши один про одного найдобріші та найсвітліші спогади.

Що стосується здоров'я, то Овен у лютому буде дуже вразливим в енергетичному плані. У цьому місяці представникам знака потрібно розумно чергувати роботу і відпочинок, оскільки фізична втома може викликати головні болі, негативно вплинути на роботу шлунково-кишкового тракту, а також зробити їх уразливими перед коронавірусом – перед Омікроном. У цьому місяці великий ризик зустрічі з інфекційними, вірусними захворюваннями, тому Овну, як нікому іншому, необхідно якомога менше бувати у велелюдних місцях, а також не нехтувати профілактичними заходами.

Близнюки

У Близнюків лютий 2022 року пройде під знаком "мінус". Зірки рекомендують Близнюкам не зациклюватися на своїх планах і справах, а активно допомагати всім, хто про це просить. Повернувши астральні борги, представники знака зрозуміють, що жити стало легше.

Меркурій, що керує Близнюками, з ретроградного руху переходить у директний, тому поступово життя почне налагоджуватися, і лютий все-таки буде кращим, аніж попередні періоди.

Близнюкам категорично не варто робити те, до чого не лежить душа. У лютому потрібно робити тільки те, що хочеться і подобається. Все піде шкереберть і закінчиться нічим, якщо Близнюки будуть суперечити своїй долі. Успіх буде гарантований тільки в хобі та улюбленій справі.

У цьому місяці Близнюки знайдуть примирення з людиною, про яку раніше не хотіли навіть чути. Буде запропонований другий шанс, і від нього не варто відмовлятися.

Лютий – прекрасний місяць для того, щоб вирушити в далеку подорож або почати вивчення іноземної мови. Також на Близнюків чекає удача під час складання іспитів.

читайте такожАстрологічний прогноз на лютий-2022: яким буде місяць у плані грошей, кохання і кар'єри

У сфері кар'єрної діяльності Близнюкам необхідно частіше хвалити тих, хто працює поруч. Чим більшу щедрість Близнюки будуть проявляти в цьому сенсі, тим краще працюватимуть їхні колеги. Все це, безсумнівно, піде на користь Близнюкам, і ці люди не залишать Близнюків без підтримки у важкій ситуації. Якщо Близнюки є керівником, то співробітників цього місяця слід заохотити матеріально, при цьому відзначити потрібно і лідерів, і тих, кому не вистачає впевненості в собі.

Колективна діяльність у лютому для Близнюків набагато краща, ніж індивідуальна. Тому, якщо представники знака зібралися вирушити в подорож у лютому, робити це слід цілою командою. Якщо Близнюки почнуть працювати над новим проектом самотужки, ймовірно, їм доведеться зіткнутися з перешкодами. Щоб справа пішла на лад, досить буде підключити до процесу однодумців, а також ділових партнерів.

У лютому Близнюкам неодмінно слід подумати про те, як можна поліпшити своє фінансове становище. Не варто відкладати в довгий ящик ідеї з цього приводу. Можна знайти прибутковий підробіток і вкласти кошти в будь-яке підприємство.

В особистому житті самотнім Близнюкам у першій половині місяця буде непросто підкорити серце обранця. Краще зайняти вичікувальну позицію і ретельно продумати стратегію завоювання. Якщо відносини зав'язалися зовсім недавно, Близнюкам не слід проявляти зайвої цікавості. У спробах дізнатися якомога більше про нового партнера, є ризик випадково торкнутися делікатної теми і, тим самим, збільшити дистанцію.

Близькі люди сімейних Близнюків потребуватимуть підтримки, і Близнюки не повинні відмовляти їм в увазі. Це не означає, що вони повинні всі проблеми вирішувати за друзів і родичів – досить допомагати доброю порадою, співпереживати, але не брати на себе всю відповідальність за те, що відбувається. В останній декаді лютого взаємини з партнером будуть досить складними. Поліпшити ситуацію допоможуть спільні справи, пов'язані з дітьми, батьками та благоустроєм будинку.

У плані здоров'я Близнюкам необхідно направити сили на підвищення здатності організму опиратися інфекціям, особливо тим, що передаються повітряно-крапельним шляхом. Найбільш вразливими будуть легені. Весь комплекс профілактичних заходів буде доречним: потрібно вживати вітаміни, потрібен повноцінний відпочинок, провітрювання приміщень, прогулянки на свіжому повітрі. Це гарний час, щоб подихати свіжим повітрям біля океану або в горах. Близнюкам потрібно уникати місць із великим скупченням людей, натовпу. У лютому добре починати лікування захворювань органів дихальної системи, а також проводити фізіотерапевтичні процедури.

У 20-х числах лютого настане прекрасний час для того, щоб зайнятися своєю фізичною формою і піти в спортзал. Саме час почати приводити себе в порядок, щоб добре виглядати в купальнику влітку.

Рак

На Рака чекає далеко не найприємніший місяць. У лютому 2022 року Раку не слід брати участь в інтригах, які будуть вирувати довкола. Цього місяця представників знака можуть зняти з займаних ними посад. Крім того, є загроза потрапити в катастрофу. Плюс – у Рака можуть відібрати гроші.

Тому в лютому Раку важливо сто разів подумати, сто разів перевірити і тільки після цього ухвалювати рішення.

Тільки відсторонившись від боротьби за місце під сонцем, Рак зможе домогтися бажаного. Ініціатива буде покарана.

У лютому Рак може непогано вести дипломатичні бесіди. Але іноді, коли йому буде набридати проявляти гнучкість, він може ставати агресивним. І ця агресія може повернутися Раку сторицею. Лютий – не найкращий час для подібної поведінки.

Немов іграшку на гумці, Рака щоразу буде тягнути назад, і справи не будуть клеїтися. Щоб виправити ситуацію, Раку слід згадати, кому він заборгував. Повернувши борг, він одразу відчує полегшення.

Обстановка на роботі не дасть Раку нудьгувати. Виникне безліч непередбачених питань і проблем, які потрібно буде вирішувати в найкоротші терміни. Зате буде хороший момент, щоб домовлятися з партнерами і клієнтами. У лютому Раку потрібно буде заздалегідь дуже чітко обмірковувати будь-який крок, інакше все буде не так просто, як би хотілося. Ділові партнери Рака будуть непоступливими, підозрілими і надмірно педантичними.

В середині місяця в колективі Рака може спалахнути конфлікт, через що той може бути навіть звільнений. Тому важливо не допускати провокацій, триматися подалі від епіцентру конфлікту і не приймати жодну зі сторін – ні сторону начальства, ні сторону підлеглих.

Якщо хтось із співробітників почне висувати Раку претензії, важливо лишатися спокійним і в жодному разі не відповідати грубістю на грубість. Про свої плани щодо нових проектів нікому не слід розповідати: чим менше знають оточуючі про подробиці діяльності Рака, тим краще.

читайте такожАстролог розповів, що вважають найважливішим у житті різні знаки зодіакуЩо стосується фінансів, то в лютому Ракам точно не варто заводити мову про підвищення зарплати, оскільки це буде небезпечно звільненням. Імовірність, що Раку у відповідь на таке прохання відмовлять, дуже висока.

У цей період краще утриматися від оформлення кредитів, інакше є ризик їх ніколи не виплатити.

В особистому житті Раку потрібно бути для свого партнера і плечем, на яке можна спертися, і жилеткою, в яку можна поплакатися. Якщо Рак хоче зміцнити відносини, потрібно сприяти тому, щоб кохана людина відчувала себе впевнено. Щоб уникнути конфліктів Раку слід бути спокійним, ніжним і чуйним, говорити про любов – ці зізнання виявляться дуже доречними.

Ракам, чиє серце ще вільне, на якийсь час може здатися, що новий знайомий – це їхня доля. Але не слід переконувати себе в цьому, оскільки вже незабаром доведеться усвідомити, що це помилка.

Що стосується здоров'я, то в лютому у Рака все буде складатися не так вже й проблемно. Рак буде перебувати в хорошій фізичній формі. Великі вірусні захворювання обійдуть його стороною. Однак не слід переохолоджуватися, а також не завадить поберегти горло. В цей час збільшиться ризик підхопити застуду.

Цей місяць сприятливий для відвідування лазень, саун, парних, басейнів, контрастних душів, гідромасажних ванн і занять акваеробікою. Раку неодмінно варто знайти час хоча б для однієї з цих процедур.

Лев

Лева лютий-2022 не порадує. У більшості представників знака в цей час сил буде обмаль, але зате все буде в порядку з почуттями і пристрастями.

Леву потрібно подивитися навколо себе, на офіс та милі обличчя колег, і подумати, чи потрібно все це йому, чи не замінило це йому все особисте життя. Можливо, потрібно все це кинути і зайнятися любовними стосунками...

У лютому є шанс виправити відносини або пережити важливе любовне знайомство. Леву не потрібно боятися відсунути роботу на другий план, оскільки любов, яка може прийти, буде набагато важливішою за будь-яку кар'єру. Лев буде просто зобов'язаний подумати про любов. Тому для Лева сприятливі любовні інтрижки, нові зв'язки і контакти.

Цього місяця зірки радять Леву побалувати себе, плюнути на дієти і строгий графік. Потрібно жити заради весни, прекрасних почуттів і стосунків.

У сфері професійної діяльності в лютому Леву не рекомендується братися за практичну реалізацію будь-яких нових проектів та ідей, навіть тих, що здаються найбільш перспективними. Не варто ухвалювати відповідальних рішень. Важливо пам'ятати, що в цьому місяці ініціатива буде покарана. Так, наприклад, не варто звільнятися з роботи, влаштовуватися на нове місце, перепрофілюватися або братися за розробки якоїсь малознайомої області.

Леву краще займатися простими рутинними справами, які не вимагають особливої уваги і можуть робитися на автопілоті. Леву не потрібно нервувати, потрібно зберігати спокій і намагатися здаватися холоднокровним – це допоможе благополучно вирішити будь-який конфлікт.

У сфері фінансів зірки рекомендують Леву відкласти на інший час оформлення кредиту і великі покупки.

В особистому житті потрібно дочекатися якихось змін. Є сенс проявити активність, підштовхнути партнера до промовляння заповітних слів, а також не мовчати самому й розповісти про свої почуття. А от далекосяжні плани озвучувати не варто, ще Не час.

читайте такожАстролог назвав знаки зодіаку, які не можуть залишатися все життя в одному шлюбі

На самотніх Левів у цей період чекає цікаве знайомство. Нова людина справить дуже сильне враження, і Лев захоче познайомитися ближче – немає нічого поганого в тому, щоб призначити їй зустріч. Ця пропозиція буде прийнята з великою радістю. Любов спалахне дещо пізніше і досить тривалий час може залишатися платонічною. Але квапити події не варто, краще почекати, поки ваш обранець або обраниця зробить перший крок до зближення.

Зміцнити відносини сімейним Левам допоможуть нововведення в інтимній сфері, особливо в машині.

У сенсі здоров'я Леву слід звернути увагу на те, що застудні захворювання можуть перейти в хронічну форму. Щоб цього не допустити, потрібно вчасно почати лікування. Під загрозою в цей період буде імунітет Лева, тому важливо правильно харчуватися, повноцінно відпочивати. В іншому випадку можливі серцево-судинні захворювання.

Наприкінці місяця Леву може нагадати про себе зуб, що давно болів, або недолікований карієс – потрібно розібратися з зубами. Обов'язково звертайтеся до лікаря, якщо відчуваєте, що хвороба починає переходити в хронічну форму.

Це хороший місяць для того, щоб постригтися, зробити нову зачіску, почистити шкіру, зробити епіляцію, провести ринопластику або пластику грудей.

Нейтральним лютий 2022 року буде для наступних знаків:

Телець

Лютий 2022-го для Тельця буде середнім місяцем. На початку лютого представники знака відчують відсутність будь-якого настрою і будуть все робити на автопілоті, оскільки стаціонарна Венера буде керувати їхнім знаком. У перший тиждень місяця у Тельця не буде ні куражу, щоб взятися за нові справи, ні інтересу, щоб вкластися у щось.

Але в другій декаді місяця зірки, як добрі феї, втрутяться в ситуацію – і настрій Тельця різко покращиться. Це буде пов'язано з тим, що Венера зрушить з місця і почне рухатися.

Лютий дасть можливість Тельцю зрозуміти, як можна поліпшити своє життя. Прозрівши, він одразу ж приступить до перетворень.

Тельцю слід бути уважним до будь-якої цікавої інформації, оскільки вона незабаром стане в нагоді. Особливо це стосується інформації, пов'язаної з фінансовими питаннями. Не варто відмахуватися навіть від пліток і чуток – є шанс дізнатися щось важливе і вигідне, що потім можна буде використовувати на практиці.

У кар'єрі зірки рекомендують Тельцю постаратися подолати бажання відсторонитися від реальності і обзавестися однодумцями. Образи минулого, які довго турбували представників знака, потьмяніють, і вони зможуть по-новому поглянути на своє життя. Це буде сприятливий час для перетворення, для пластичних і косметологічних операцій, а також для того, щоб стати кращими і добрішими.

Основне завдання Тельця в лютому-2022-підтримувати себе в бойовому дусі. Тому не завадить записатися на секцію карате або боксу.

У другій половині лютого Тельцю потрібно намагатися не загострювати увагу на дрібницях, оскільки є ризик випустити з виду щось дуже важливе. Краще поставити перед собою чітку мету і йти до неї, не озираючись на всі боки. Однак при цьому можлива конфронтація з начальством, оскільки Меркурій буде перебувати в 10-му знаку від Тельця – у Водолії.

Наприкінці місяця Тельцю, ймовірно, доведеться спробувати себе в новій ролі, наприклад, начальника. Турбуватися не варто, оскільки ця робота буде цілком під силу. У Тельця з'явиться можливість просування по кар'єрних сходах і отримання нової більш високої посади. Директорське крісло несподівано може звільнитися якраз для Тельця.

читайте такожАстролог назвав знаки, на голову яких у 2022 році зваляться найсуворіші випробування

У фінансовому становищі Тельця в лютому-2022 ніщо не обіцяє змін, усе залишиться на попередньому рівні. Телець зуміє розумно розпоряджатися наявними коштами.

Що стосується особистого життя, то Тельцям, які перебувають у шлюбі, необхідно уникати конфліктних ситуацій і вирішувати будь-яке питання мирним шляхом. Це не дуже сприятливий період для розлучень. Краще сісти за стіл переговорів і спокійно обговорити з партнером проблему. Також слід уникати взаємних звинувачень, адже слово – не горобець, вилетить – не зловиш. Тельцю слід постаратися зрозуміти і пробачити свою другу половину.

Тельцям, у яких відносини зав'язалися зовсім недавно, необхідно більш уважно ставитися до своїх партнерів, які, бажаючи домогтися розташування, будуть пускатися на будь-які хитрощі. Не варто змушувати партнерів винаходити нові способи звернути на себе увагу. У цих відносинах має бути комфортно не тільки Тельцю, але і його обранцеві.

Що стосується здоров'я, то Тельцю слід враховувати, що його дихальна система може дати збій. Є небезпека вірусних інфекцій. У небезпеці не стільки легені, скільки горло і ніс. Слід остерігатися старого-доброго грипу. У будь-якому випадку, Тельцю слід зміцнювати імунітет і одягатися тепліше.

У цьому місяці Телець буде дуже підозрілим і стане приписувати собі ті хвороби, яких немає, може розвинутися іпохондрія. Тож важливо намагатися об'єктивно оцінювати свій стан. Звернути особливу увагу потрібно на нервову систему, яка може дати збій.

Скорпіон

У лютому-2022 Скорпіону буде ні холодно, ні жарко. Якщо друзі, родичі та колеги захочуть втягнути Скорпіона у вирішення будь-яких загальних питань, йому слід ввічливо, але твердо відмовитися.

Зараз на першому місці для Скорпіона повинні бути особисті відносини, а не кар'єра. Здається, Скорпіон остаточно заплутався – чи то склеювати розбиту чашу старих відносин, чи то викинути її, проте остаточне рішення доведеться ухвалювати саме в лютому. У розладі, швидше за все, винен сам Скорпіон, а тому йому слід якомога швидше шукати шляхи до перемир'я, інакше сімейне життя зруйнується.

Скорпіону не слід бути квапливим і варто відкласти всі важливі рішення. Ремонт затівати не варто – поганий час для цього. Не варто міняти ділових партнерів. Краще зберігати колишню стратегію. Найголовніше – зберігати в лютому стабільність. Нехай світ не змінюється.

У сенсі кар'єри Скорпіону теж не варто в лютому будь-що змінювати. Він повинен виконувати прості завдання, які не потребують високого рівня відповідальності. Слід навести лад на робочому місці, розібрати документацію, викинути непотрібні речі. Якщо Скорпіону необхідно завершити якийсь проект або почати новий, укласти договір з клієнтами, визначитися з вибором методів вирішення завдань, зробити це потрібно наприкінці лютого, а краще взагалі відкласти на березень.

Скорпіону слід остерігатися бути заручником власного настрою і уникати ухвалення імпульсивних рішень. Інакше під дією емоцій можна припуститися серйозної помилки і зіпсувати відносини з оточуючими.

Фінансове становище Скорпіона в лютому буде досить напруженим, але вже намітяться шляхи виходу з кризи.

Влад Росс
Влад Росс / Главред

Щодо особистого життя, то необхідно стежити за тим, щоб почуття не взяли верх над розумом. Якщо Скорпіон стане жити емоціями, представники протилежної статі почнуть ним маніпулювати. Скорпіону потрібно навчитися бачити позитивні моменти навіть у, здавалося б, безрадісних ситуаціях. Події цього місяця відкриють новий етап у долі представників знака в особистому плані. Так, щось доведеться втратити, але набуття буде набагато більшим. Тому зміна статевих партнерів для Скорпіона може виявитися сприятливою.

Мрії Скорпіона можуть здійснитися в лютому, якщо він не буде сидіти, склавши руки. Також слід поменше обговорювати свої плани з іншими людьми: розмови забиратимуть багато часу і енергії, а вирішити питання не допоможуть.

На самотніх Скорпіонів чекають доленосні зустрічі в 20-х числах лютого, особливо 22-25 лютого.

Що стосується здоров'я, Скорпіону слід приділити особливу увагу органам дихання. Можливо, необхідне додаткове обстеження або коригування курсу лікування. В середині місяця буде спостерігатися занепад сил і зниження апетиту. Також Скорпіон може страждати через спалахи на Сонці. У ці дні потрібно зменшити фізичне навантаження і збільшити час на відпочинок і сон. Для зняття втоми і поліпшення кровообігу слід використовувати масаж голови, особливо в першій декаді місяця.

Козеріг

Для Козерога лютий 2022-го буде середнім місяцем. Пошук себе може закінчитися саме в цьому місяці.

Козеріг у лютому може обійняти керівну посаду. Марс йде по Козерогу, тому дуже ймовірне кар'єрне зростання.

Або Козеріг посвариться з начальством, або досягне успіху – буде зберігатися неоднозначна ситуація. Хоч шлях і здається Козерогу непростим, неблизьким до кар'єрних успіхів, він зуміє його здолати і отримати високу посаду.

Варто вести переговори з усіма успішними друзями. Лютий – вітряний і холодний в усіх відношеннях, і, щоб уникнути неприємностей, зірки радять Козерогу бути обережнішим із тими, в кому немає повної впевненості. Козерогу не варто рубати з плеча, потрібно бути тактовнішим з оточуючими.

Що стосується кар'єри, то Козерогу в лютому не варто ні з ким ділитися своїми кар'єрними амбіціями. Йому потрібно просто робити те, що від нього вимагається, а зірки допоможуть зайняти те місце і той трон, на який Козеріг заслуговує по праву. Це вдалий момент для зміни місця роботи і виду діяльності, а також для переходу на нову посаду. Добре брати на себе відповідальність. Цілком ймовірно, що в просуванні по кар'єрних сходах Козерогу допоможуть друзі.

Головне для Козерога – визначитися, чого він хоче, і тоді все буде йому під силу. Представникам знака потрібно вести себе впевнено, навіть якщо вони не переконані у власній правоті. Потрібно намагатися бути гнучким і маневреним – це козир Козерога на лютий. Не варто піддаватися на провокації недоброзичливців, які будуть намагатися зачепити амбіції представників знака.

читайте такожТоп-3 найбільш "грошових" знаки зодіаку в 2022 році: на кого чекає фінансовий успіх у рік Тигра

Особисте життя Козерога може бути затьмарене погіршенням взаємин і втратою взаєморозуміння між закоханими. З'ясовувати відносини буде важко, оскільки чітко згадаються попередні образи. Деякі Козероги відчують ностальгію за колишніми стосунками. Проте слід намагатися не втрачати оптимізму. Якщо Козеріг не дозволить собі зневіритися, все буде добре. Інакше доведеться зіткнутися з великими тривогами. Намагайтеся не критикувати кохану людину, не висловлювати сумнівів в щирості її почуттів, інакше можлива сварка і розставання.

Наприкінці місяця у самотніх Козерогів може зав'язатися роман. Зустріч буде випадковою, але Козеріг одразу відчує, що ця людина близька по духу.

В сенсі здоров'я у Козерога в лютому буде не дуже високий енергетичний потенціал. Виною тому може бути нервова атмосфера, яка склалася навколо. Тому потрібно бути пильним. Загальна слабкість, яку відчуває Козеріг, може стати причиною загострення хронічних захворювань. Тому сприятливими будуть розслабляючий масаж, йога, ароматерапія, голковколювання. Також не варто забувати добре провітрити кімнату перед тим, як лягти в ліжко. Частіше буваючи на свіжому повітрі, Козеріг не тільки позбудеться нездужання, але й зміцнить імунітет. І тоді ймовірність захворіти навесні зменшиться в рази. Відновити сили допоможе повноцінний здоровий сон, яким не можна нехтувати. Сприятливою буде поїздка на водо- або грязелікування.

Риби

Рибам у лютому 2022 року буде ні холодно, ні жарко. Місяць для них буде нормальним, рівним. Справи в лютому у представників цього знака йтимуть непогано, а настрій може бути дещо кислим.

Але Рибам все одно доведеться бути бадьорими, тому що потрібно буде розібратися в ситуації на роботі. Періодично Риб буде охоплювати агресія. То все буде тихо-претихо, то раптом різко і жорстко – в такій ситуації Рибам важливо не метушитися. Справи потребуватимуть зосередженості, копіткості – і тоді все вийде.

Прихильний погляд боса впаде саме на Риб, і все почне змінюватися, як у казці. На Риб чекають нові повноваження і більш висока зарплата. Тому представники знака можуть вимагати у начальства підвищення зарплати.

Одна порада – Рибам варто прикусити язика і уникати пліток та інтриг. При цьому їм варто зайнятися спортом – це змінить настрій і направить енергію у мирне русло. Також сприятливо буде зайнятися езотеричними напрямками і духовним розвитком.

У сфері професійної діяльності Рибам слід наполегливо і цілеспрямовано рухатися вперед, вірити в себе. Що б не відбувалося, не слід здаватися. Важливо проявити завзятість, боротися з обставинами, справлятися з будь-яким завданням, не шукаючи обхідні шляхи. Тільки тим Рибам, які будуть у всьому бачити хороше, вдасться здійснити свої мрії.

Якщо Риби піддадуться песимізму, вони підуть у запій, і навколишній світ просто перестане для них існувати. Несприятливо в цьому місяці вживати антидепресанти та інші засоби.

Якщо Риби посваряться з кимось із колег, не варто тримати зло. Чим швидше вдасться помиритися, тим краще. Цього місяця на роботі Риби зуміють знайти вірного однодумця, який підтримає всі їхні починання і допоможе досягнути потрібних результатів. Начальство буде підтримувати і хвалити Риб. У зв'язку з цим представники знака ризикують переоцінити свої можливості, оскільки будуть хапатися за всі справи відразу.

читайте такожТоп-3 щасливчика: астролог назвав знаки, яким пощастить у коханні в 2022 році

Фінансова сторона життя в лютому-2022 буде нестабільною. Рибам важливо намагатися не допускати великих витрат і думати про завтрашній день.

В особистому житті сімейних представників знака Риб може початися криза. В цей час Рибам потрібно бути обачними в словах і вчинках. Зростає загроза конфліктів, аж до розриву відносин. Тому Рибам важливо намагатися не домінувати над партнером і намагатися вчасно обговорювати з другою половинкою проблеми, що виникають, замовчувати їх не можна.

Самотні представники цього знака зодіаку в лютому можуть почути перше зізнання в коханні та навіть отримати пропозицію руки і серця. Однак поспішати не варто, тому що лютий – це не найсприятливіший період для прийняття важливих рішень: роман, розпочатий у лютому, може не отримати продовження.

Що стосується здоров'я, то у Риб не передбачається серйозних проблем. Можливе лише незначне підвищення артеріального тиску. Щоб уникнути цього, не нервуйте через дрібниці, не вплутуйтеся в суперечки і конфлікти. У цьому місяці непогано було б пройти комплексне медичне обстеження, перевірити всі органи, зробити УЗД. Крім того, не завадить пройти повний курс масажу і відвідати косметологічний салон. Корисні будь-які фізичні навантаження, а також засмага.

В останній тиждень лютого бажано побільше часу проводити на свіжому повітрі. Навіть нетривалі навантаження сприятимуть збільшенню енергетичного потенціалу.

Щасливчики лютого-2022:

Діва

У лютому 2022 року Діві щаститиме. Найкраща тактика для Діви в лютому – погоджуватися на все і завжди говорити "так". Запропонують підвищення на робот – потрібно погоджуватися, запропонують нову посаду – потрібно погоджуватися... Погодившись, Діва точно не прогадає.

Цього місяця Діва перестане битися над своїми проблемами самотужки і знайде впливового покровителя. Діва зазвичай горда, але зараз найкраща тактика – бути другим номером. На роботі Діві хтось дуже сильно заздрить. Для того, щоб позбутися лихого ока, потрібно не шукати прихованого ворога, а бути обеззброююче милим з усіма.

Що стосується кар'єри, Діві потрібно відповідально підходити до виконання всіх своїх службових обов'язків у лютому. Потрібно намагатися більше покладатися на себе, а не на думку оточуючих. У цей період не слід поспішати розширювати сферу діяльності – потрібно постаратися якомога міцніше закріпитися на завойованих позиціях. Багато що залежатиме від покровителів, і потрібно буде з усіма підтримувати хороші відносини – і з начальством, і з впливовими друзями, і зі знайомими. Допомога або навіть порада можуть сильно вплинути на подальший розвиток подій. Діві потрібно контролювати свої емоції, тому дуже важливо нікого не образити ні словом, ні ділом.

У фінансовій сфері в другій половині лютого можливі певні труднощі. Грошові надходження, на які дуже розраховувала Діва, можуть прийти із запізненням. Можливо, доведеться почати шукати додаткові джерела доходів, і Діва досягне успіху в цьому.

Влад Росс
Влад Росс / УНІАН

В особистому і сімейному житті Діви в лютому-2022 настане час спокою і взаєморозуміння. Жодних сварок не буде, а у деяких пар почуття навіть спалахнуть із новою силою.

Самотні Діви в цей період будуть відчувати підвищений інтерес з боку протилежної статі. У них несподівано з'явиться кілька дуже перспективних знайомих, і потрібно буде постаратися зупинити свій вибір на комусь одному, інакше є ризик залишитися біля розбитого корита.

Якщо відносини Діви зав'язалися недавно, слід приготуватися до того, що почуття і думки, які партнер приховував, перестануть бути таємницею. Потрібно допомогти коханій людині розкритися, і вона розповість про себе буквально все.

Щодо здоров'я, то Діві потрібно остерігатися переломів і травм. Потрібно проявляти обережність і обмежити заняття небезпечними видами спорту. Зокрема, не бажано стрибати з парашутом, займатися боксом, пірнати, кататися на лижах і т.д. Наприкінці місяця виникне реальна небезпека розвитку запальних процесів в області вуха, горла, носа. Є ризик зустрітися з коронавірусом. Не варто допускати переохолодження, а тому слід одягатися по погоді.

Лютий сприятливий для догляду за зовнішністю, тому не завадять косметологічні процедури: масажі, маски тощо.

Терези

У Терезів в лютому-2022 все буде прекрасно. У цьому місяці від самих Терезів нічого не залежить, удача в будь-якому випадку їх знайде.

Лютий поставить Терези перед вибором, оскільки і вдома, і в офісі вони будуть потрібні, як ніколи. Сили варто знайти для всіх справ, оскільки прийшов час діяти. Тому порада одна – поменше міркувань і жалості до себе.

На робочому полі з'являться нові гравці, і Терезам вдасться розташувати їх до себе, а, значить, перемога буде за представниками знака. У плані кар'єри честолюбство змусить Терези працювати за двох і додасть бажання домогтися максимального успіху.

Лютий може принести вихід на новий фінансовий рівень. Коло обов'язків Терезів розшириться. Не виключено, що їм доведеться попрацювати понаднормово і, разом із тим, проявити себе з найкращого боку. Все це не забариться позначитися на ставленні начальства і товаришів по службі. Можливе просування в роботі і справах, Терези можуть піднятися дуже високо.

Терезам важливо не дати успіху затьмарити їм голову, утриматися від прояву марнославства. Колеги будуть на їхньому боці, але тільки в тому випадку, якщо вони самі будуть захищати товаришів по службі в спірних ситуаціях, проявивши себе мудрим і безкорисливим порадником. Діючи таким чином, Терези зуміють завоювати прихильність всього колективу.

Що стосується особистого життя, роман, який зав'язався зовсім недавно, подарує багато яскравих вражень. Стане очевидно, що Терези і їхній партнер нічим не схожі один на одного, що, втім, ніяк не завадить прекрасно проводити час разом.

Друга половинка сімейних Терезів потребуватиме уваги і компліментів. Тому потрібно частіше вибиратися в світ, ходити в театр, цирк, кіно, спілкуватися з друзями і знайомими. Загальні теми та інтереси допоможуть долати розбіжності, що виникатимуть.

Лютий може стати місяцем приємних змін в особистому житті Терезів. Тому потрібно частіше бувати на людях.

читайте такожПоліт над прірвою: астролог розповів, що чекає на Україну в 2022 році

Що стосується здоров'я, то імунітет Терезів буде трохи ослаблений, тому є ризик підчепити вірусну інфекцію. Намагайтеся уникати фізичних і психічних навантажень – вони можуть негативно позначитися на самопочутті і спровокувати загострення хронічних хвороб. Також потрібно звернути увагу на проблеми органів травлення. Потрібно почати харчуватися правильно і, можливо, сісти на дієту.

Стрілець

На Стрільця в лютому-2022 чекає удача. Зірки рекомендують Стрільцеві прислухатися до чужої думки і наслідувати мудру пораду – так він може виплутатися з обридлої робочої ситуації. Не слід цього місяця лінуватися і хитрувати – не прокотить. Але якщо Стрілець буде відкритим, ініціативним і чесним, успіх прийде швидко і закріпиться надовго.

Якщо Стрілець планує далеку поїздку, то все потрібно ретельно продумати, а, якщо є можливість, то краще її відкласти, тому що під час неї можливі неприємності і складності.

Стрільцеві важливо в лютому тримати себе в руках і гасити дратівливість. Конфлікти з близькими в лютому – це найгірша ідея, тому що можна надзвичайно посваритися з рідними, друзями або сусідами.

Що стосується кар'єри, то Стрільцеві краще працювати не самотужки, а з кимось в парі, спираючись на надійного і кваліфікованого колегу. Так Стрілець буде куди швидше і благополучніше йти до поставленої мети. Потрібно намагатися довго не розгойдуватися, а одразу ж брати бика за роги.

Спілкуючись із людьми, навіть із тими, що не дуже симпатичні, слід проявляти гнучкість. Якщо кому-небудь Стрілець буде висловлювати неприязнь, наживе собі ворога. Не слід робити критичні зауваження в глузливій формі. Взагалі, слід намагатися на адресу оточуючих говорити тільки доброзичливі і підбадьорливі слова.

Під час переговорів потрібно уважно стежити за мімікою і жестами співрозмовника – так буде зрозуміліше, чого співрозмовник хоче насправді. Всі ці нюанси можуть бути важливішими і красномовнішими, ніж слова.

У лютому-2022 фінансова ситуація для Стрільця буде складатися таким чином, що знадобиться пошук додаткового джерела доходів. Він легко знайдеться, досить переглянути вакансії, опубліковані в газетах і на сайтах, або поговорити з тими, хто раніше пропонував підробіток. Не виключено, що Стрільця запросять взяти участь у новому проекті, наприклад, інтернет-проекті.

В особистому житті в лютому Стрілець буде особливо чутливим до всього, що відбувається навколо. Вірогідні переживання і тривоги, які не матимуть ніяких підстав.

Стрільцеві потрібно бути коректним в спілкуванні зі своїм партнером по шлюбу, намагатися не бути занудою, не ображатися через дрібниці і не скаржитися на життя. Слова в цьому місяці можуть поранити людей більше, ніж вчинки, тому Стрільцеві варто проявити м'якість і не влаштовувати випробувань вже усталеним відносинам.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для всіх знаків: Рибам можна позаздрити, а Діві - поспівчувати

Якщо здасться, що відносини зайшли в глухий кут, не варто поспішати і говорити остаточне "ні" коханій людині, а краще дочекатися більш чіткого підтвердження зробленим висновків.

Що стосується здоров'я, то Стрільцеві потрібно остерігатися переїдання. У цей період буде вразливим шлунково-кишковий тракт. Тому потрібно віддавати перевагу дієтичним продуктам, не вживати жирну і гостру їжу. Це хороший місяць для голодування і скидання ваги.

Добре робити живильні маски, стежити за шкірою, пити мінеральну воду. Не завадить вирушити в санаторій на води.

Водолій

Лютий-2022 для Водолія – це суперуспішний місяць. Напевно, з усіх знаків зодіаку Водолій буде самим фартовим у цей період. Меркурій увійде в знак Водолія, в ньому ж 16 лютого відбудеться гарний повний місяць.

Поки всі знаки живуть напруженим життям, Водолію залишається тільки ловити подарунки і можливості, що падатимуть з неба. У лютому представники цього знака будуть улюбленцями долі. Головне – не лінуватися.

Водолію саме зараз слід задуматися про кар'єру, оскільки такого вдалого моменту високо злетіти, можливо, і не було в житті до цього. У цьому місяці представникам знака можуть запропонувати хорошу роботу або посаду з непристойно великою зарплатою. Порада в цій ситуації одна: хапайтеся двома руками. Водолій сміливо може вимагати підвищення зарплати.

У лютому 2022-го Водолію можна і потрібно руйнувати звичні рамки, стереотипи і намагатися вийти на більш високий рівень. При цьому Водолію не можна забувати про кохану людину, яка ображатиметься, як ніколи.

У кар'єрі у Водолія з'явиться можливість здійснити зміни, що давно назріли, втілити плани і проекти. Випаде реальний шанс просунутися вгору по кар'єрних сходах, запустити великий діловий проект. Будуть гроші, багато грошей...

Водолію вдасться залучити нових партнерів, меценатів, спонсорів. Він зможе швидше і ефективніше вирішувати завдання, які виникають в процесі роботи. Можливо, доведеться працювати у вихідні. Справи не будуть терпіти зволікання.

Обов'язково потрібно буде перевіряти будь-яку інформацію, що надходить. Свідомо Водолія ніхто не стане обманювати, але за легковажністю запросто можуть ввести в оману. Водолію потрібно і самому намагатися повідомляти оточуючим лише те, в чому він упевнений на всі 100%.

Крім того, цього місяця Водолій зуміє надихнути на ударну працю більшість колег. Цей ентузіазм не залишиться непоміченим. Контакти з начальством виявляться вельми продуктивними.

читайте такожАстрологічний прогноз на 2022 рік: коли вщухне ковід, а люди отримають ковток свободи

Далекі поїздки і подорожі принесуть Водолію задоволення.

У лютому 2022 року фінансовий стан Водолія суттєво покращиться. Нові професійні можливості природним чином збільшать і грошові надходження.

До 12 лютого Водолій ризикує зробити дорогі, але не особливо потрібні покупки. А от після 12-го числа можна купувати хоч хмарочос на Манхеттені.

В особистому житті романтичні знайомства і любовні пригоди дуже ймовірні під час службових відряджень і поїздок на відпочинок. Чарівність, привабливість і шарм Водолія в очах протилежної статі значно зростуть.

Середина лютого ніби спеціально створена для зміцнення подружніх відносин. Досить імовірно, що Водолій переживе новий яскравий спалах почуттів. Дещо затьмарить ситуацію надмірна завантаженість на роботі, але це не зможе перешкодити істинній любові.

Відносини, які зав'язалися у Водолія зовсім недавно, в цьому місяці отримають буйний розвиток. Не варто намагатися справити на партнера оманливе враження – залишаючись собою, Водолій набагато швидше досягне поставлених цілей.

Щодо здоров'я, зірки в лютому-2022 рекомендують Водолію звернути увагу на стан серцево-судинної системи, а також на артеріальний тиск. Серце в лютому може пустувати. Також буде нестабільна ситуація через нервові перевантаження. Щоб уникнути проблем зі здоров'ям, Водолію важливо постійно прислухатися до організму, знизити інтенсивність своєї діяльності до того, як виникне перевтома. Крім того, слід пам'ятати, що курага, інжир, родзинки, банани та інші продукти з високим вмістом калію в лютому будуть необхідні Водолію для нормальної роботи серця. Незайвою буде і низка обстежень: УЗД серця, біохімічний аналіз крові, електрокардіограма.

Лютий ідеально підійде для догляду за шкірою обличчя, тому сміливо можна планувати на цей місяць відвідування салону краси і проведення косметологічних процедур. Ці процедури можна робити і вдома, наприклад, сирні і рослинні маски, особливо з пелюсток троянд.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти