Гороскоп на грудень-2021: Водолій закінчить рік на мажорній ноті, а Близнюкам доведеться туго

3 грудня 2021, 14:44
Стрілець і Водолій стануть головними щасливчиками останнього місяця 2021 року.
Астролог Влад Росс склав гороскоп для всіх знаків Зодіаку на грудень 2021 року
Гороскоп на грудень-2021 обіцяє складне закінчення року Рибам і Близнюкам / ua.depositphotos.com

Гороскоп на грудень 2021 року кожному зі знаків обіцяє більш сприятливий період, ніж у листопаді. Адже в останньому місяці року практично не буде напружених і травмонебезпечних транзитів планет, навпаки, їхня енергія буде поєднуватися гармонійно, надаючи кожному нові шанси.

Правда, деяким знакам зодіаку труднощів і проблем у грудні уникнути не вдасться, однак, обравши правильну лінію поведінки, удари долі вдасться пом'якшити.

Як би там не було, але найбільш фартовими в перший місяць зими будуть Стрілець і Водолій.

Щасливчики грудня-2021:

Стрілець

Стрілець у грудні 2021-го стане найщасливішим знаком зодіаку. У його житті настане період чарів і виконання всіх бажань – Джин у цей час вирветься до Аладдіна з лампи. Втім, із неба нічого падати не буде, і доведеться докласти чималих зусиль, щоб досягти бажаного.

Близьке оточення Стрільця може звернути на нього пильну увагу і піднести йому "на блюдечку" те, про що він і не мріяв.

Найбільші подарунки Стрілець у грудні буде отримувати у всьому, що стосується любові та ніжності. Те, що раніше здавалося йому неможливим, перестане бути таким.

Важливим часом стане період 15-25 грудня. У ці дні самотні Стрільці можуть знайти щастя всього свого життя.

Однак Стрільці, що вже в парі, після 25 грудня, коли Венера буде ретроградною, повинні бути готові до того, що в родині все буде не так просто, зокрема, друга половина може Стрільцеві пригадати всі старі образи. Тому під Новий рік Стрільцю краще ні з ким не фліртувати. Втім, обережна поведінка допоможе уникнути складнощів, тому, якщо Стрілець буде толерантним, не буде напиватися, то все буде добре.

У будь-якому випадку, компліменти, подарунки, партнери – це все те, що буде чекати на Стрільця в грудні.

Останній тиждень місяця і року може стати для Стрільця часом глобальних рішень, перегляду життєвих позицій як в особистому плані, так і в сфері самореалізації. Це буде вельми непрості роздуми на тверезу голову. Слід мати на увазі, що частина планів, що виникли під впливом хвилюючих флюїдів Венери, буде похована одразу і назавжди.

Водолій

Водолій закінчує рік традиційно – на мажорній ноті. Грудень 2021 року для нього буде відзначений жирним плюсом.

На передній план вийдуть соціальні контакти, громадська робота, друзі, партнерські зв'язки. Люди увійдуть в життя Водолія. У цей період йому слід шукати нових друзів.

Цікаво, що саме в цій круговерті осіб, зустрічей, переговорів і рукостискань Водолій майже напевно знайде любов і особисте щастя. Відповідальна за це планета Венера розташовується під дуже вигідним кутом. Водолій повинен бути готовий до несподіваних поворотів, хоча щасливі випадковості іноді передбачити неможливо. Один лише поворот голови – і серце Водолія буде готове вискочити з грудей. Деякі Водолії взагалі можуть відчайдушно закохатися в людину, з якою вони вже довгий час були поруч, особливо на роботі. Начебто працювали поруч роками, але не звертали один на одного уваги, і тільки тепер в грудні за святковим столом зуміють розгледіти, які ж вони насправді голубки.

Сімейні справи у Водолія підуть не дуже гладко. Протягом перших двох декад грудня будуть вирішуватися проблеми, які вже є в родині, якщо, звичайно, у Водолія знайдеться на цей час. А от після 20 грудня розбіжності можуть розростися до розмірів локальної війни при ретроградній Венері. Найгірше буде за тиждень до Нового року, коли Водолій буде займатися всім, крім сім'ї. А партнерам буде важко це зрозуміти, і, в принципі, вони будуть праві, особливо якщо Водолій захопиться любов'ю на стороні. Якщо Водолій хоче миру в домі, членам сім'ї доведеться надати деяку свободу при прийнятті рішень і вчинків.

В області ділових інтересів на Водолія чекає зоряний час. Після Стрільця – це другий знак зодіаку, якому в грудні буде невимовно щаститиме. Він зможе блискуче організувати новий проект. У грудні Водолію випаде можливість бути надзвичайно діяльним і владним, запустити новий бізнес. Ідеї стануть буквально вистрілювати. Водолія будуть слухати і охоче йому підкорятися. Приклад Водолія заражатиме й інших.

Часто в грудні Водолія буде виручати інтуїція. Якщо у певний час буде можливість міркувати розсудливо, Водолій захопиться зоряними віяннями, внутрішнім поривом. Цей порив викине його на потрібну стезю й дорогу. Ніхто і ніщо не завадить Водолію домогтися успіху в грудні-2021, якщо він того захоче, а не лежатиме на дивані.

Телець

У Тельця грудень-2021 пройде під знаком "плюс". Телець у цей час буде цілком успішним і задоволеним собою. Найкраще справи підуть на службі і в бізнесі, але й те, що відбуватиметься у всіх інших життєвих сферах, потішить Тельця.

В області ділових інтересів удача проявить себе в той самий момент, коли Телець найменше буде розраховувати на везіння. При цьому виявиться, що доля підіграла Тельцю в найпотрібніший момент. Втілиться вона, швидше за все, в образі певної людини, яка запропонує допомогу і заступництво.

читайте такожПрогноз на грудень-2021 від астролога Влада Росса: що можна і чого не можна робити в цьому місяці

Наприкінці місяця у Тельця, як і у представників більшості знаків зодіаку, почнуться всілякі пробуксовки і нестиковки, оскільки Венера управляє Тельцем, і вона стане ретроградною. Втім, загальної картини це все одно не зіпсує.

У сфері міжособистісних відносин у Тельця виникне кілька сприятливих моментів для врегулюваннязастарілих конфліктів і вирішення нагальних питань. З огляду на той факт, що Телець – не найлегший знак у спілкуванні, та й на підйом, доля готується піднести йому воістину царський подарунок.

На перший план вийдуть всі справи, які стосуються майна, сім'ї. Домашнє оточення зажадає від Тельця посиленої уваги. Перешкодити це нічому не зможе, тому що сам Телець шукатиме компанії своїх близьких. Що не кажи, а наближення Нового року всіх налаштує на мирний лад.

Також у Тельця буде прекрасний час для покупки нерухомості.

А от, аби прибрати дійсно серйозні розбіжності, доведеться поквапитися, оскільки на початку другої декади місяця процес примирення перетвориться на перетягування каната рівними силами. Не виключені навіть судові позови, витрати і непорозуміння.

Що стосується нових недругів, яких Телець вміє заводити вельми талановито, особливо коли стає впертим, то їх вдасться уникнути, якщо Телець зуміє вчасно притримати язик за зубами і не стане вправлятися в дотепності.

А заради цього варто докласти зусиль, оскільки образи, заподіяні під кінець року, можуть виявитися прообразом великої міжособистісної війни в непростому 2022 році, який буде роком Тигра – сильної і підступної істоти, яку дуже не любить Телець.

Лев

Лев стане одним із щасливчиків грудня 2021 року. Він буде блискучим у справах та професійній сфері. От тільки голова у Лева буде зайнята зовсім іншими проблемами. Особливо це стосуватиметься самотніх представників цього знака, які всіма силами будуть намагатися зустріти Новий року в компанії протилежної статі, причому в романтичній обстановці неймовірної любовної пригоди.

У грудні Лев буде чарівним і неймовірно привабливим, а також щедрим. Адже Марс 13 грудня перейде в знак Стрільця, а це дасть змогу у другій половині місяця отримати виграш, в тому числі в лотерею. Також після 15-го числа будуть вирувати сексуальні пристрасті. Можливі романтичні подорожі разом із коханими за кордон.

Сімейні Леви проживають період Ренесансу в ліжку зі своєю другою половиною. Втім, деяких Левів все ж потягне "на сторону", і вони не зможуть чинити опір сексуальному потягу, але спробувати потрібно. Адже обставини грудня такі, що зрада обов'язково розкриється і станеться неймовірний скандал. Виглядати це буде ефектно. Ревнощі коханої людини навіть полестять левиному самолюбству, проте свята зіпсує геть.

У сім'ї пануватимуть холод і відчуженість. Сам же Лев, чий гороскоп ощасливить своїм підступним і благотворним впливом Венера, буде сповнений любові і ніжності. Але при цьому Лев все одно буде відчувати себе винним, нещасним і навіть кинутим.

Матеріальне становище Лева в грудні-2021 буде цілком стабільним і приємним. Несподіванок у цій сфері не буде. Лева ніхто не обдурить цього місяця, але він цілком може "кинути" когось сам.

Представники знака отримають у грудні стільки грошей, скільки заслужили. А от спокус витратити зайві гроші буде забагато. У підсумку, це може привести до марнотратства і навіть повної неплатоспроможності.

Влад Росс
Влад Росс / УНІАН

Лузери грудня-2021:

Риби

Грудень 2021-го навряд чи потішить Риб. У їхньому житті може намітитися одразу кілька суперечливих тенденцій у роботі, і розбиратися з ними доведеться довго. Оскільки жорстка квадратура сонячного затемнення буде якраз у знаку Риб, є сенс притримати гроші. Свята святами, але жити краще скромно і веселитися без великих витрат. Зекономлені гроші знадобляться на випадок імовірних матеріальних проблем. Це однозначно не найкращий час, щоб витрачатися на далекі поїздки і подорожі.

Найголовнішим придбанням грудня 2021 року у Риб буде здобуття почуття впевненості у власних силах. І навіть кар'єрні зміни будуть не настільки важливі, як внутрішнє усвідомлення того, що все задумане може бути з легкістю реалізовано. Усвідомивши це, Риби навіть зовні зможуть змінитися.

До речі, робити будь-які косметологічні процедури або пластичні операції Рибам можна тільки в першій половині місяця.

Особисте життя Риб у грудні може вельми ускладнитися. Більше того, Риби, швидше за все, будуть найбільш нещасливим знаком зодіаку в останньому місяці року. Причиною, швидше за все, послужать суперечки про те, де і як краще зустрічати Новий рік. Друга половинка може сказати Рибам: "Таїті, Таїті... Не були ми ні в якій Таїті – нам і тут добре". Зазвичай поступливі Риби цього разу будуть схильні стояти на своєму, а партнери і члени сім'ї, хоч і щиро люблять їх, будуть активно сперичатися. Близькі будуть дуже пишатися успіхами Риб і при цьому відчуватимуть моральний утиск, хоча самі собі не зможуть в цьому зізнатися.

читайте такожАстрологічний прогноз на 2022 рік: коли вщухне ковид, а люди отримають ковток свободиПогасити конфлікт і домогтися визнання і взаєморозуміння вийде тільки в чуйних Риб: своєю м'якістю і тихим голосом вони зможуть домогтися більшого, ніж криком і напором. Перемога в підсумку буде за Рибами, тільки от чи потрібна вона їм взагалі ... Бувають ситуації, коли краще поступитися, ніж продовжувати наполягати на своєму.

Також Рибам слід подбати про своє здоров'я, оскільки вони будуть вкрай вразливі перед коронавірусом цього місяця.

Близнюки

На Близнюків у грудні 2021-го чекає складний період через опозицію до сонячного затемнення в Стрільці. Тому кінець року для представників знака буде непростим, але результати можуть перевершити всі очікування. Особливо це стосується тих, хто зуміє усвідомити правила гри, що диктуються астрологічної обстановкою.

Йдеться про партнерство. Діяти не одному, а в команді – от що має стати головною умовою успіху Близнюків в грудні. Легковажним Близнюкам самостійно домогтися повного включення в роботу буде дуже складно. Одинакам-Близнюкам щастити не буде, аж до того, що вони зазнають великих фінансових втрат.

Проте, обставини середини грудня складуться таким чином, що Близнюкам просто буде нікуди діватися. Їм доведеться домовлятися і укладати угоди.

Швидше за все, в цей момент Близнюкам потрібно буде підтримати когось із колег, які опинилися в скрутному становищі. Причому не з альтруїстичних міркувань, а заради того, щоб не постраждала спільна справа і імідж Близнюків. Цікаво, що одночасно в своїх колегах Близнюки відкриють масу позитивних якостей, на які раніше не звертали уваги. Вони почнуть цінувати чужі ідеї, професійні та людські якості. Потреби і бажання оточуючих стануть важливими для них. І вже на новорічному корпоративі Близнюки зможуть зрозуміти, наскільки правильну позицію вони зайняли. Адже саме при великому скупченні народу буде оголошено про плани керівництва щодо присвоєння Близнюкам чергового звання, підвищення по службі або про щось інше хороше, наприклад, про закордонну поїздку.

Більше того, виявиться, що переговори, які весь цей час проводили Близнюки, наприкінці року нарешті увінчалися успіхом. Завдяки цьому компанія виграє, наприклад, якийсь важливий тендер, а, отже, 2022 рік почнеться цілком благополучно.

Що ж стосується сімейних та інтимних справ, то для Близнюків ситуація буде несприятливою. Ситуація в грудні буде провокувати образи і непорозуміння. Зайняті службовими справами Близнюки, до того ж, виявляться неуважними, чим можуть викликати невдоволення близьких. Втім, у даному випадку фаталізм необов'язковий – представники цього знака зможуть самі керувати обставинами і запобігти охолодженню відносин.

Особливо уважними Близнюкам слід бути в третю декаду грудня при ретроградній Венері. Святкові клопоти, ажіотаж, покупки, пов'язані зі святом, не принесуть особливого задоволення та удачі. Тож Близнюкам у ці дні категорично протипоказано будь-що купувати.

Щоб за новорічним столом панувала любов, Близнюкам буде досить відмовитися від обожнюваного ними жартівливого тону і вести цілком серйозні розмови на, здавалося б, несерйозні теми. Зловживати алкоголем на Новий рік Близнюкам категорично протипоказано. Близькі будуть вам дуже вдячні, якщо ви надасте перевагу пиву, а не міцним напоям.

Рак

Грудень 2021 року пройде для Рака під знаком мінус. Це буде час суєти, максимальної завантаженості при мінімальному ККД. Доведеться поєднувати службові справи і домашні клопоти. І там, і там роботи буде багато. Але Рак все-таки зуміє впоратися з усім, головне – не братися за нові починання. Час для старту нових справ невідповідний: на роботі терміново потрібно буде завершувати всі попередні проекти, готувати звіти, а вдома багато часу забиратиме підготовка до різдвяних канікул, покупки перед святами, візити до родичів.

До речі, у взаєминах із родичами до Нового року Раку необхідно усунути всі розбіжності, інакше можна посваритися з ними на весь 2022 рік.

Гроші в грудні-2021 для Рака стануть проблемою. У критичний період у середині місяця Рак ризикує залишитися і зовсім без засобів до існування. Грошові надходження можуть або припинитися, або затриматися з незалежних від Рака причин. Гроші пов'язані з Венерою, а вона буде спочатку в статиці, а потім в ретроградному Русі. Втім, велика ймовірність того, що партнер Рака зможе виправити становище, оскільки в гороскопі Рака є пряма вказівка на матеріальний успіх через чоловіка або дружину.

читайте такожЗапорука успіху 2022 року: астролог розповів, що потрібно встигнути зробити до нового року кожному знакуКрім того, в грудні Рак зможе знайти любов всього свого життя. Венера в Козерозі в Домі шлюбу і відносин дасть можливість Раку покохати на все життя, зустріти обранця або обраницю.

Якщо хтось із членів сім'ї Рака запропонує зустріти Новий рік у гостях у родичів або в поїздці, йому варто дослухатися до пропозиції і не відкидати її одразу, мотивуючи відмову недоліком фінансів. По-перше, гроші можуть прийти з незапланованих джерел під кінець року. По-друге, поїздка з сім'єю може виявитися найбільш незабутньою і приємною подією року.

Діва

Невдалий місяць чекає на Діву. У грудні 2021-го вона займатиметься виключно проблемами власної сім'ї. Наприкінці року Діві захочеться чогось приємного, збалансованого, фізичного та емоційного. А ніщо так не заспокоює Діву, як домашні справи і турботи. Деякі з них дозволять собі навіть зняти частину домашніх обов'язків з когось із членів сім'ї і взяти їх на себе.

У другій половині місяця Діві набридне зображати з себе курку-квочку. Їй буде навіть здаватися, що над нею провели обряд остуди на любов. Але, насправді, так проявлятиметься втома, що накопичилася до кінця року. У підсумку, Діві вже не буде хотітися ані любові, ані романтики – настільки великою буде втома. Зовні все виглядатиме, як зазвичай: Діва буде елегантною, чарівною і вельми витонченою. Не можна сказати, що навколо Діви буде витися рій шанувальників, але звичне оточення, як і раніше, буде виявляти повагу і навіть фліртуватиме.

У професійному плані грудень-2021 стане непоганим періодом для тих Дів, що тільки почали свою справу або знаходяться в пошуку напрямку для докладання зусиль. У цей час сприятливим буде перехід з одного місця роботи на інше, а також зміна роду занять. Простіше кажучи, Діва може почати заробляти більше і стане з цього приводу пишатися собою.

Особливу увагу Діві потрібно приділити останній декаді грудня. На тлі передноворічного ажіотажу можуть проявитися моменти, які стануть загрозою для благополуччя Діви. Хтось може спробувати скористатися передсвятковим настроєм і попросити Діву про поблажливість, безоплатне списання боргів і перегляд контрактів у бік зменшення частки Діви в спільному бізнесі. Потрібно бути обережнішими і не вестися на такі речі.

Нейтральним останній місяць 2021 року буде для наступних знаків:

Овен

Грудень 2021 року для Овна стане періодом очікування чогось чудесного і хвилюючого. І, як завжди в таких ситуаціях, Овну захочеться кудись бігти, щось робити, зневажаючи небезпеку і відкидаючи сумніви. Утримувати Овна від кипучої діяльності – марна справа цього місяця.

У грудні велика ймовірність потрясінь і розчарувань, тому Овну краще не торкатися дорогих речей і не форсувати важливих для нього відносин. Особливо в 20-х числах місяця, коли Венера стане ретроградною.

В цілому, місяць для Овна обіцяє бути сприятливим періодом. Це буде стосуватися різних областей його життя та діяльності.

Єдине, що потрібно мати на увазі, – різку зміну характеру занять: якщо в першій половині грудня добре йтимуть будь-які активні проекти, то ближче до кінця року основну увагу потрібно буде приділити обмірковуванню результатів і підбиванню підсумків. А оскільки Овну завжди важко гальмувати, йому слід мати на увазі, що будь-які його заняття наприкінці року не принесуть особливого фінансового і матеріального успіху.

читайте такожАстролог розповів, що доводить до сказу кожен із знаків зодіаку

В цей час, крім підбивання підсумків, Овну варто зайнятися консервацією або тимчасовим припиненням проектів тривалого характеру і завершенням короткострокових справ. Добре піде планування, уточнення графіків і будь-яка обробка інформації.

У любові і міжособистісних стосунках зірки обіцяють Овнам короткочасний, але дуже щасливий період, а також виконання будь-яких бажань. Сексуальність Овна може порвати всі заборони, тому йому слід бути максимально обережним, особливо з "нічними метеликами". Адже в один із днів в середині грудня може статися що завгодно.

На початку другої декади грудня-2021 в житті Овна все різко зупиниться, з'являться перешкоди і ускладнення. На закоханих може чекати розлука. Сімейні пари через передноворічну суєту можуть або розсваритися, або так і не знайти часу, щоб ґрунтовно поговорити. Якщо питання, які потрібно обговорити, важливі, то розмову слід провести невідкладно і бажано в першій половині місяця.

Терези

У грудні-2021 Терези повинні бути діловиті й зібрані, інакше на них чекатиме крах. Оточуючим Терези здаватимуться похмурими, але це буде наслідком підвищеної концентрації.

У професійному плані справи, з одного боку, підуть краще, ніж передбачалося, але з іншого – можливі складнощі. Терези в грудні 2021-го отримають завдання, яке дозволить їм проявити себе з найвигіднішого боку, але воно вимагатиме повного занурення в процес і включення всіх резервних систем. Зате Терези в такій ситуації постануть експертами вищої проби, здатними не тільки виконати, але й по ходу справи вдосконалювати будь-який проект.

У життєвому плані Терезам доведеться переглянути певні обставини, аби проблеми, що накопичилися за минулі періоди, нарешті отримали рішення. Все пройде успішно, якщо представники знака зуміють прорахувати хороші можливості і ймовірні ускладнення, яких не оминути в грудні, особливо в другій половині місяця. Адже Венера 15-25 грудня буде стаціонарною, а вона управляє Терезами.

Міжособистісні відносини можуть бути найслабшою ланкою в грудневій активності. Все буде складно і в стосунках з друзями, і в любові. Максимальна концентрація на професійних обов'язках і соціальних проблемах злегка віддалить Терезів від оточуючих, змусить відштовхувати зовнішні подразники. Інша справа, що цими подразниками для Терезів може стати щира участь друзів і близьких...

Терези помітять напругу, але оточуючі нададуть їм підтримку. Терези в цей момент будуть налаштовані на подолання перешкод власними силами, а тому чисто фізично не зможуть відреагувати на пропозиції інших людей адекватно. У підсумку на Терезів може обрушитися праведний гнів ображених оточуючих і членів сім'ї. Щоб уникнути цього, Терезам доведеться включити дипломатичні здібності, адже представники цього знака – найкращі дипломати. Потрібно постаратися відтягнути момент рішучого пояснення до того часу, коли Терези будуть повністю вільні, щоб обдарувати оточення своєю любов'ю і чарівністю.

Скорпіон

У грудні 2021 року Скорпіону буде ні холодно, ні жарко. Наприкінці року він буде, як і раніше, стурбований станом своїх фінансових справ і матеріальним становищем. Весь 2021 рік видався для Скорпіона непростим у цьому відношенні, тому цілком зрозумілим є його бажання убезпечити себе на майбутнє від подібних переживань, тим більше, що в грудні для цього випаде можливість. Сміливий і рішучий Скорпіон цього місяця вирішить зачаїтися і притримати гроші, які в інший час обов'язково вклав би в якусь авантюру на зразок біткоїна. (До речі, грудень – останній місяць, коли біткоїн ростиме, оскільки у 2022 році він завалиться.)

У професійній діяльності грудень для Скорпіона може стати видатним періодом, який гідно увінчає рік безперервної і наполегливої праці. Ніяких переможних фанфар чекати не слід, і ніякого помітного зростання Скорпіон не відчує, зате внутрішньо він буде готовий до великих справ. Скорпіону буде неможливо втриматися від того, щоб не поділитися своїми ідеями і напрацюваннями з керівництвом компанії, а також партнерами по бізнесу.

Скорпіон у грудні отримає традиційну винагороду за рік, але вона буде дещо відрізнятися від звичайної – вона буде суттєвішою.

Єдине, що може зіпсувати картину, – це стан поточних справ. В останній тиждень року представники знака стануть трохи розсіяними і будуть займатися обмірковуванням планів на майбутнє, а тому просто упустять деякі важливі деталі. Тож Скорпіон наприкінці місяця може проколотися на якихось деталях, тому потрібно уважно вивчати будь-які домовленості. В будь-якому випадку, в 20-х числах жодні угоди підписувати не можна. Через проколи у дрібницях 2022 рік доведеться починати з роботи над помилками, тому краще їх не допускати.

В особистому житті у Скорпіона в грудні не виникне проблем. Недавні бурхливі пояснення зі своїми благовірними привели Скорпіонів, схильних до пригод, назад у сім'ю і змусили кинути зацікавлений погляд на партнерку або партнера, який виявив таку пристрасну потребу мати його у виключно власному розпорядженні. Самі партнери будуть робити вигляд, що все прощено і забуто. Тому Скорпіон буде повертатися додому з великим задоволенням і бажанням.

У самотніх Скорпіонів у цей період продовжаться звичайні пригоди. Для них ускладнень на рівні вірності-зради поки що просто не існує.

читайте такожПочуття напоказ або скромне мовчання: як розпізнати закоханість знаків Зодіаку

Козеріг

На Козерога в грудні чекає нейтральний период, без особливих злетів і падінь. Цей місяць Козеріг проведе тихо, розслаблено. Це буде дивно, адже ще минулого місяця його все виводило з себе. Спокій настане і на роботі, і вдома, тому що Венера стане нерухомою, тобто стаціонарною, в Козерозі. Втім, це буде удаваний спокій. Козеріг і сам буде розуміти, що вже на початку 2022 року йому багато що належить зробити, а тому з радістю приймуе несподівані грудневі канікули.

У справах і роботі Козеріг у грудні проявить холоднокровний розрахунок. Він буде стурбований проблемою, як посилити віддачу і результативність прийнятих рішень. Не можна сказати, що тиск у цей період зовсім ослабне. Від Козерога вимагатимуть негайних дій і чергових кроків. Все це буде вписуватися в ланцюжок перетворень, розпочатих у кар'єрному зростанні представників цього знака зодіаку ще торік. Тайм-аут, який Козеріг візьме в грудні, послужить усвідомленим накопиченням енергії і новим ривком в 2022 році. Багато хто з представників знака відчують якісне зростання і готовність діяти розумно і рішуче.

У міжособистісних і любовних відносинах Козеріг у грудні може бути схильним до детального препарування, і в цей час настане період глибоких системних перетворень. Це буде обумовлено тим, що Венера поєднається з Плутоном, планетою трансформацій, у Козерозі. У грудні Козеріг зможе оцінити, наскільки йому довіряють члени сім'ї, як довго готові виносити ту соціальну атаку, яку вони переживають разом із Козерогом в період реалізації найбільш важливих проектів і чи готові за будь-яких обставин залишатися на його боці. Козерога більше не будуть цікавити зовнішні прояви відданості і любові – він буде стурбований базисом, який не буде змінюватися завдяки впливу будь-яких зовнішніх факторів. Цілком імовірно, що близькі люди Козерога будуть незадоволені тим, що в них сумніваються. Тому не можна виключити натягнуту обстановку за новорічним столом.

Козерогу важливо пам'ятати, що 12-20 грудня йому слід уникати різких дій і провокуючих заяв. Перевірити те, наскільки вас люблять, можна і більш мирним шляхом.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти