Жириновський порадив Трампу ввести в США надзвичайний стан

7 січня 2021, 17:44оновлено 8 січня 2021, 12:20
Одіозний російський політик виявив свою підтримку Дональду Трампу.
Жириновський
Володимир Жириновський / УНІАН

Скандальний російський політик Володимир Жириновський звернувся до президента США Дональда Трампа із закликом негайно ввести в країні надзвичайний стан - у зв'язку з тим, що той програв на виборах Джо Байдену.

Відповідний пост Жириновський опублікував на своєму Telegram-каналі. "Події в США показують, що хоч демократичні інститути й продовжують працювати, але намітився перекіс у боротьбі проти чинного президента. Його зраджує віцепрезидент Майк Пенс. Якщо Пенсові не подобається Трамп, то навіщо ж він йшов з ним в парі на вибори? Трохи ситуація захиталася - і він переметнувся", - написав політик.

Жириновський вважає, що Трамп мав право звернутися до своїх фанатів із закликом продовжувати боротьбу з фальсифікацією виборів на користь Байдена і зовсім провокував захоплення Капітолію у Вашингтоні. Крім того, російський політик вважає, що у Трампа ще залишилося достатньо важелів для впливу на протестувальників.

"Якщо вчора було рано, то завтра буде пізно. А найближчими днями у нього є всі можливості для збереження влади й припинення свавілля з фальсифікацією виборів, які спостерігав весь світ. Тому сьогодні всі симпатії повинні бути на боці Трампа, і ми закликаємо його взяти всю владу у свої руки й ввести надзвичайний стан",- додав Жириновський.

читайте такожПротести в США: керівництво Конгресу переміщують на військову базу

Протести в США - про що раніше повідомляв Главред:

  • 6 січня прихильники президента США Дональда Трампа влаштували масштабну акцію протесту біля Капітолію, де проходило засідання Конгресу щодо затвердження результатів виборів.
  • Протест переріс у сутички з силовиками, а потім демонстранти прорвалися в будівлю Капітолію.
  • При цьому Трамп закликав протестувальників повернутися до мирного формату акції. Чинний президент США закликав своїх прихильників підтримати правоохоронців.
  • Обраний американський президент Джо Байден назвав те, що відбувається в центрі Вашингтона, не протестами, а заколотом.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти