Засідка в Брянській області: бійці РДК "покришили" росіян і захопили техніку РФ

19 січня 2024, 12:27
У РДК також оприлюднили кадри із захопленим Уралом армії країни-агресора.
РДК
Рейд РДК в Брянській області / t.me/russvolcorps

В результаті успішно проведеної спецоперації в Брянський області бійці Російського добровольчого корпусу знищили кілька росіян та захопили ворожу армійську вантажівку.

Як розповіли у Російському добровольчому корпусі, розвідгрупа влаштувала засідку на транспорт противника.

При цьому в РДК також оприлюднили кадри із захопленим Уралом армії країни-агресора.

відео дня

"18 січня розвідгрупа РДК провела засідку на транспорт противника в Суземському районі Брянської області", - розповіли в РДК.

Звернемо увагу, що на ресурсах РФ повідомлялося, що в Суземському районі Брянської області в засідку диверсійно-розвідувальної групи потрапила автомашина Урал МО РФ.

"На жаль, у нас є загиблі і поранені. ДРГ противника атакувала вантажівку і відразу відступила", – пишуть російські пропагандисти.

Росіяни додали, що на допомогу російським військовим "оперативно прибули прикордонники".

РДК
/ t.me/russvolcorps

Як повідомлялося раніше, стали відомі подробиці потужних вибухів і пожежі, які сталися в одній з військових частин в Брянській області.

Зокрема, в результаті вибухів на території військової частини утворилася величезна воронка. Крім того, навколо розкидана пошкоджена важка військова техніка РФ, яка постраждала внаслідок вибухів.

Раніше повідомлялося про те, що в Брянську БПЛА потрапив у найбільший завод мікроелектроніки РФ. За даними місцевих жителів, вибух було чути в районі заводу "кремній ел", який виробляє мікроелектроніку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що у Брянську вночі гриміли вибухи. За словами очевидців, вибухи пов'язані з атакою дронів.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти