"Ви що несете, мерзоти?": пропагандисти в істериці собачаться через "бавовну" у РФ

5 травня 2023, 15:03
Пропагандист Армен Гаспарян назвав російських депутатів "мерзотами кінченими".
Кремль
У РФ істерика через "бавовну" в Москві / УНІАН

Російський пропагандист Армен Гаспарян накинувся з образами на російських депутатів, які висувають абсурдні ідеї про те, як протистояти атакам дронів.

При цьому Гаспарян назвав російських депутатів "мерзотами кінченими" за ідею створення ескадрильї бойових орлів для захисту Кремля від атак українських безпілотників. Відповідне відео опубліковано в Мережі.

"Орнітологів підключили. Можна навчити орла збивати дрон, чи ні? Хлопців, ви що зовсім (нецензурно, - ред.) всі, а? У вас взагалі мізки якісь є, вас в якому столітті зачали батьки? Які орли до бісової фені, ви що несете, мерзоти ви кінчені", — звернувся пропагандист до російських народних обранців.

відео дня

Дивіться відео з істерикою пропагандистів РФ

Screenshot
У пропагандистів страшна істерика через "бавовну" / скріншот

Що пропонують у Держдумі

Раніше перший заступник голови комітету Держдуми з оборони Олексій Журавльов після "атаки безпілотників на Кремль" запропонував сформувати ескадрилью орлів.

"Те, що безпілотник прилетів до Кремля — для мене це особиста образа. Потрібно сформувати ескадрилью орлів-перехоплювачів дронів в Кремлі та інших місцях", — заявив політик в коментарі росЗМІ.

Удар безпілотників по Кремлю

В країні-агресорі Росії 3 травня звинуватили Україну в "спробі завдати удару по резиденції Путіна і замаху на главу Росії".

У мережі з'явилося відео, як невідомий безпілотник залетів на територію кремлівської резиденції Путіна і завдав по ній удару. Кремлівський рупор Пєсков уточнив, що глави РФ на той момент в будівлі не було.

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк відкинув можливу причетність України до удару по Кремлю.

За словами чиновника, інцидент може вказувати на підготовку Москви до масштабного теракту або ж вказувати на активізацію роботи російського підпілля.

Пізніше президент Володимир Зеленський підкреслив, що Київ не атакував ні Кремль, ні Путіна. Як вважає Зеленський, звинувачення на адресу України - сигнал відсутності перемог РФ на полі бою і провалу плану, спрямованого на окупацію української держави.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти