У Росії назвали умову, за якої Кремль змусять звільнити Навального

21 лютого 2021, 18:45
Глави МЗС країн Євросоюзу планують схвалити нові санкції проти РФ вже 22 лютого.
Навальний
У Навального вважають, що санкції щодо оточення Путіна можуть змусити Кремль випустити Навального на волю / Reuters

Російський опозиційний політик Олексій Навальний вийде на свободу тільки в тому випадку, якщо щодо оточення президента РФ Володимира Путіна будуть впроваджені персональні санкції. Російська влада розуміє тільки мову сили, а прагнення до діалогу трактує як слабкість, сказав глава регіональних штабів опозиціонера Леонід Волков інформагентству Reuters.

За його словами, якщо у Кремлі зроблять висновок, що Навального краще відпустити, то рішення у його справі буде змінено.

"Путін - диктатор, але він мислить раціонально. Якщо плюсів від ув'язнення Навального у в'язницю стане менше, ніж мінусів, він змінить своє рішення", - вважає Волков.

Він також стверджує, що Брюссель надасть суттєву підтримку Навальному в тому випадку, якщо країни Євросоюзу впровадять персональні санкції проти оточення Путіна.читайте такожНавальний назвав сценарій ефективного удару санкціями по режиму Путіна

"Якщо багато з його найближчих союзників будуть незадоволені, це може бути небезпечно для Путіна і може змусити його змінити своє рішення. А може, і ні, але санкції - найкраще, що наразі може зробити Європа", - додав Волков.

Олексій Навальний новини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти