У РФ дрон вдарив по військовому аеродрому: підірвано літак окупантів

19 серпня 2023, 13:56
Військовий аеродром "Сольці" був атакований із застосуванням БПЛА коптерного типу.
Сольці
Прогриміли вибухи на аеродромі "Сольці" / Колаж: Главред, Фото: Telegram

Ударний дрон атакував військовий аеродром "Сольці" в Новгородській області Російської Федерації, в результаті пошкоджений як мінімум один літак вранці 19 серпня.

Як повідомили у Міноборони РФ, в суботу близько 10:00 по Москві був атакований із застосуванням БПЛА коптерного типу військовий аеродром в Новгородській області. Атаку окупанти РФ приписали українським військам.

БПЛА нібито був виявлений розрахунком поста зовнішнього спостереження аеродрому і уражався зі стрілецької зброї.

відео дня

На території аеродрому виникло загоряння на стоянці літаків, яке було оперативно ліквідовано пожежними розрахунками, повідомляє міноборони РФ.

Як повідомляє оборонне відомство Росії, "пошкодження отримав один літак", постраждалих немає.

Додамо, що з аеродрому "Сольці" неодноразово вилітали російські стратегічні бомбардувальники, які завдавали ракетних ударів по мирних українських містах.

Раніше в Краснодарському краї РФ прогриміли вибухи і звуки стрілянини. Район гавані в Новоросійську атакували невідомі Морські дрони.

Нагадаємо, в ОК Південь відреагували на вибухи в Криму та Новоросійську. Наталія Гуменюк не виключає, що нічні події в Новоросійську - це провокація країни-агресора Росії.

Раніше в ОП відреагували на потужну "бавовну" в Таганрозі. Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк зазначив, що вибухи в Таганрозі, які прогриміли 28 липня, стали наслідком неконтрольованих процесів через розпад систем управління в Росії.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти