У Єгипті скасовують святкування Нового року через Covid-19

23 грудня 2020, 20:04оновлено 24 грудня 2020, 01:19
Міжнародні спостерігачі стурбовані обмеженим тестуванням населення.
Єгипет
У Єгипті скасували святкування Нового року / УНІАН

В Єгипті органи державної влади прийняли рішення про скасування святкування Нового року, оскільки хочуть зупинити зростання числа випадків коронавірусу в країні.

Як заявив прем'єр-міністр Мустафа Мадбулі, його слова наводить The DailyStar, в країні стурбовані збільшенням зростання захворюваності коронавірусом.

"У рамках запобіжних заходів, прийнятих для боротьби з коронавірусом, новорічних свят або зборів не буде", - сказав він.

Офіційна статистика в Єгипті демонструє високий рівень одужання від Covid-19 серед населення. Однак міжнародні експерти вважають, що деякі випадки можуть залишатися неврахованими і обмежене тестування населення викликає побоювання.

Згідно з підрахунками Університету Джона Хопкінса, станом на 23 грудня в Єгипті зареєстровано 127 061 випадок коронавірусу, 7 167 осіб померли.

Відпочинок в Єгипті

  • Через підвищені заходи безпеки Єгипет визнаний країною вільним від епідемії COVID-19. Оскільки Оксамитовий сезон настає саме восени, з 1 вересня прем'єр-міністр Єгипту Мостафа Мадбулі змінив правила в'їзду на територію країни.

  • Поїхати на відпочинок в Єгипті 2020 без негативного ПЛР-тесту більше не вийде.Якщо раніше в такі курортні міста як Хургада, Шарм-еш-Шейх, Марса-Алам, Таба і Мерса-Матрух дозволяли в'їжджати без тесту – то з 1 вересня відпочиваючим знадобиться пред'являти результати тестування для в'їзду на ці території.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти