В Австрії банда у масках у переході напала на українських підлітків

29 березня 2021, 22:24
Незнайомець заманив українців у підземний перехід, а після до них підійшли чотири-п'ять осіб у масках. Пригрозивши пістолетів, вони зажадали віддати гроші.
Ножа
В Австрії напали на українців / УНІАН

В австрійському місті Грац невідомі напали на двох українських підлітків 15 і 17 років. Двоє братів хотіли продати одяг, але замість цього отримали ножове поранення, пише Heute.

Інцидент трапився 28 березня. Близько 16: 15 брати прийшли на зустріч з покупцем куртки, про що попередньо домовилися через Соцмережі.

Незнайомець заманив українців у підземний перехід, а після до них підійшли чотири-п'ять осіб у масках. Пригрозивши пістолетом, вони зажадали віддати гроші, коштовності та одяг.

відео дня

Українець почав чинити опір, що призвело до бійки. Тоді один із злочинців дістав ніж і завдав удару у верхню частину тіла підлітка. Після цього нападники зникли.

17-річного хлопця госпіталізували з важким пораненням. Правоохоронці розпочала розслідування та пошук зловмисників.

  • Раніше Главред писав про те, що в Дніпрі натовп з 10 агресивних підлітків по-звірячому побила 11-річного школяра, який ввечері повертався додому.
  • У жорстокому нападі брали участь як хлопці, так і дівчата.
  • Особливу жорстокість проявили троє нападників, при цьому потерпілий дивом зміг дістатися додому. Пошкодження школяра виявилися серйозними, він буквально захлинався кров'ю, а прибулі за викликом медики були шоковані травмами дитини і були змушені провести хірургічне втручання.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти