Удар по режиму Лукашенка: Тихановська попросила США про допомогу

5 грудня 2020, 18:07
Світлана Тихановська подякувала адміністрації Дональда Трампа за допомогу Білорусі.
Тихановская
Тихановська закликає США прийняти закон з метою розширення санкцій проти Мінська / Reuters

Вашингтон повинен надати більш істотну підтримку опозиції Білорусі. Американському сенату слід затвердити закон, який дозволить розширити повноваження президента США з питання введення санкцій щодо офіційного Мінська.

Про це заявила білоруська політикиня, колишня кандидатка у президенти країни і лідерка опозиції Світлана Тихановська у своїй колонці для видання The Washington Post.

Тихановська подякувала адміністрації 45-го президента США Дональда Трампа за підтримку білоруського народу і акцентувала увагу на тому, що Штати повинні надати більш серйозну допомогу опозиції. Зокрема, мова йде про прийняття Конгресом закону, який дозволить главі держави посилити санкції проти правлячого режиму у Білорусі.

"Ми потребуємо більшої допомоги від США, навіть у цей складний перехідний період. Я закликаю Конгрес США в оперативному порядку прийняти законопроект "про суверенітет, права людини і демократію у Білорусії", - підкреслила Тихановська.читайте такожТрибунал для режиму Лукашенка: у ЄС назвали головну умову удару по Мінську

Світлана Тихановська новини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти