Вбивство українського баскетболіста в ФРН: МЗС повідомило про затримання вбивці

12 лютого 2024, 13:01оновлено 12 лютого, 13:47
В українському МЗС зазначили, що триматимуть справу щодо вбивства українського баскетболіста в Німеччині на особливому контролі.
Вбивство українського баскетболіста в ФРН: МЗС повідомило про затримання вбивці
Справу щодо вбивства українського баскетболіста в Німеччині в МЗС триматимуть на особливому контролі / Колаж Главред, фото: УНІАН, facebook.com/KyivBasketballFederation

Німецька поліція повідомила українське МЗС про затримання нападника, який причетний до вбивства 17-річного українського баскетболіста Володимира Єрмакова. Про це у своєму Facebook повідомив речник украхнського МЗС Олег Ніколенко.

"За наявною інформацією, поліція вже затримала нападника. Тривають слідчі дії", – зазначив Ніколенко.

Він наголосив, що українське МЗС особливо уважно стежить за цією справою.

відео дня

"Генеральне консульство в Дюссельдорфі вже провело переговори із главою поліції міста Ессен. Консули наголосили на необхідності якнайшвидшого проведення розслідування та притягнення злочинця до відповідальності", – додав речник МЗС.

Ніколенко також повідомив про стан другого українця, який постраждав у нападі. За словами представника МЗС, він отримує необхідну медичну допомогу в лікарні Ессена. Стан стабільний, його життю не загрожує небезпека.

Нагадаємо, як раніше повідомляв Главред, у Німеччині трагічно загинув 17-річний український баскетболіст Володимир Єрмаков, який був членом юнацької збірної України. Загибель спортсмена сталася у Дюссельдорфі внаслідок нападу. Федерація баскетболу України повідомила, що лікарі не змогли врятувати Єрмакова.

У Чехії чоловік побив двох жінок з України після того, як вони сказали про своє походження. Інцидент стався у місті Пласи на півночі Пльзенського краю. Чоловік під'їхав до жінок на автомобілі Škoda Octavia, запитав, звідки вони, і, почувши відповідь, вийшов з машини і спровокував бійку.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти