У Навального розповіли, коли знову очікувати на масові акції протесту

4 лютого 2021, 21:19
Опозиціонер закликав своїх прихильників сконцентруватися на виборах до Держдуми. Найближчим часом акцій протесту проводити не планують.
Олексій Навальний
Соратники Навального перенесли акції протесту на літо / instagram / navalny

Соратники відомого російського опозиціонера Олексія Навального відмовилися від проведення мітингів на його підтримку в найближчі вихідні, сказав голова мережі штабів політика Леонід Волков у ефірі телеканалу Дождь.

За словами Волкова, наступні мітинги будуть проводитися навесні та влітку.

"Якщо ми будемо виходити щотижня, ми будемо отримувати ще тисячі заарештованих і сотні побитих. Буде паралізована робота штабів і стане неможливою робота з виборів вже за просто так. Це не те, що від нас просить Олексій. Олексій нас просить сконцентруватися на осені й виборах до Держдуми. Діставати його з в'язниці ми будемо зовнішньополітичними методами", - розповів про свої плани Леонід Волков.

Вирок Навальному - про що раніше повідомляв Главред:

  • Олексій Навальний був заарештований 18 січня Хімкінським міським судом на 30 діб. Його заарештували наступного дня після повернення в Росію і затримання в аеропорту Шереметьєво.
  • В той же день Навальний записав відеозвернення, в якому піддав критиці російська влада і закликав росіян вийти на мітинги на його підтримку.
  • масштабні мітинги в Росії пройшли в суботу, 23 січня. Люди в різних містах вийшли на вулиці, щоб підтримати Навального.
  • 31 Січня Державний секретар США Ентоні Блінкен засудив російську владу за жорстокі дії і закликав звільнити затриманих за здійснення своїх прав людини, зокрема Олексія Навального.
  • 2 лютого суд відправив Навального до в'язниці на 3,5 роки. Правда, з урахуванням терміну, відбутого ним під домашнім арештом, фактично опозиціонеру доведеться пробути за ґратами на рік менше.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти