"Зараз їх два": поліграфолог докладно розповів про двійників Путіна

25 липня 2022, 17:16
Експерт провів дослідження, в ході якого проаналізував зовнішність трьох "президентів".
Путина
Поліграфолог докладно розповів про двійників Путіна / скріншот

Російський диктатор Володимир Путін зараз має два двійники, які замінюють його в різних ситуаціях. Воин відрізняються від оригіналу і один від одного рисами черепа.

Про це в ефірі програми "Влада & Влащенко" на YouTube заявив кандидат психологічних наук і поліграфолог Дмитро Попов.

Він провів дослідження, в ході якого виміряв відстані між різними частинами черепа, і встановив, що крім Путіна, є ще два дуже схожих на нього "президента Росії".

"На сьогодні є три людини. Вони відрізняються один від одного рисами черепа. Це жодним чином не пов'язано з характером. Я брав лінійку і на відео вимірював відстань від підборіддя до перенісся, від перенісся до кінчика верхівки, відстань між куточками рота, відстань між куточками очей і відстань між скронями. Всі ці п'ять відстаней, безумовно, різні. Залежать від того, наскільки камера далеко, наскільки йде проекція, наскільки людина рухлива", – пояснив Попов.

читайте такожКульгавість і соплі з носа: в ГУР не виключили, що замість Путіна в Іран літав його двійникВін підкреслив, що для нього важливі не живі відстані по черепу, а співвідношення між собою, які залишаються при будь-яких проекціях. В результаті Попов описав трьох "Владимиров Путіних", які з'являються на публіці, проводять зустрічі і роблять заяви. Вони, за словами психолога, реально відрізняються один від одного:

Бункерний варіант. Він розмовляв з президентом Франції Еммануелем Макроном, Генеральним секретарем ООН Антоніу Гутеррешем, Міністром оборони Росії Сергієм Шойгу з приводу Маріуполя і вів ту саму Раду національної безпеки, де визнавали суверенітет " "ДНР" (террористическая организация. - ред.) " і "ЛНР"

Варіант, який був на параді 9 травня і пітерському економічному форумі (Червень 2022 року)

читайте такожПутін, його замінники і двійники: що буде в Кремлівській банці з павуками після відходу царяТой, який поїхав до Ірану і вручав зірки Героїв праці режисерові Микиті Михалкову і художньому керівництву Державного симфонічного оркестру "Нова Росія" Юрію Башмету за кілька днів до економічного форуму.

На запитання ведучої Наталії Влащенко, що двійників може видавати голос, Попов відповів, що тут все просто.

"По-перше, якщо тренувати будь-яку людину, голос можна підібрати. Згадуємо пародистів: Винокура, Галкіна, нашого Юрія Великого, Володимира Зеленського. Якщо ж не вдається спародіювати, робиться нехитра операція на голосових зв'язках. Голос наближається до оригіналу", - пояснив Попов.

Як повідомляв Главред, під час візиту президента країни-агресора Росії Володимира Путіна до Ірану господареві Кремля нездужав. Йому треба було чотири рази "відпочити" в присутності медичного працівника.

Нагадаємо, раніше ЗМІ писали з посиланням на джерела в розвідці, що президент країни-агресора Володимир Путін впав у кому нібито після невдалої операції.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти