Родич Навального очолює село в Київській області - ВВС

4 лютого 2021, 22:33
Російський опозиціонер у дитинстві часто приїжджав до родичів у Чорнобиль. Після катастрофи на ЧАЕС його рідню переселили у Нове Залісся.
Родич Навального очолює село в Київській області - ВВС
Головою села Київської області нібито є родич Навального

Головою села Залісся в Київській області є нібито далекий родич російського опозиціонера Олексія Навального, пише BBC Україна.

"Я далекий родич Олексія Навального, а наші діди були братами", - розповів Павло Навальний.

Відомо, що російський опозиціонер в дитинстві часто приїжджав до родичів у Чорнобиль. Після катастрофи на ЧАЕС його рідню переселили до Нового Залісся, де Навальний, за його словами, "був мільйон разів".

Як розповів глава села, його сусід і друг - Олександр Навальний - двоюрідний брат російського опозиціонера. Він працює далекобійником. Однак, коли Павло зателефонував приятелю з проханням прийняти журналістів, йому категорично відмовили. Не спілкуватися з представниками ЗМІ свого часу попросив сам політик.

Родич Навального очолює село в Київській області - ВВС

На місцевому кладовищі поховані рідний дядько Олексія Навального Василь Іванович та його дружина Марія. Вона викладала українську мову та літературу, була заслуженим вчителем України.

На сьогодні в населеному пункті проживають 11 осіб із прізвищем Навальний.

Вирок Навальному - про що раніше повідомляв Главред

  • Олексій Навальний був заарештований 18 січня Хімкинським міським судом на 30 діб. Його заарештували наступного дня після повернення в Росію і затримання в аеропорту Шереметьєво.
  • В той же день Навальний записав відеозвернення, в якому піддав критиці російська влада і закликав росіян вийти на мітинги на його підтримку.
  • Масштабні мітинги в Росії відбулися в суботу, 23 січня. Люди в різних містах вийшли на вулиці, щоб підтримати Навального.
  • 31 Січня Державний секретар США Ентоні Блінкен засудив російську владу за жорстокі дії і закликав звільнити затриманих за здійснення своїх прав людини, зокрема Олексія Навального.
  • 2 лютого суд відправив Навального до в'язниці на 3,5 роки. Правда, з урахуванням терміну, відбутого ним під домашнім арештом, фактично опозиціонеру доведеться пробути за ґратами на рік менше.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти