Путін зібрався у вересні провести "вибори" в українських областях

29 травня 2023, 15:48
Російський диктатор хоче провести "вибори" на "нових російських регіонах".
Путін зібрався у вересні провести 'вибори' в українських областях
Путін хоче провести "вибори" на окупованих територіях / колаж: Главред, фото:ua.depositphotos.com, скріншот: Telegram

Російський диктатор Володимир Путін підписав закон, який дозволяє чотирьом новим, нібито "російським регіонам", які окупувала країна-агресорка Росія, встановлювати особливості проведення виборів.

Так звані "вибори" диктатор хоче провести на окупованих територіях Запорізької, Херсонської областей та ДНР, ЛНР.

"Нові норми регулюють відносини, пов'язані із проведенням виборів до органів державної влади та органів місцевого самоврядування ДНР, ЛНР, Запорізької та Херсонської областей, які у вересні цього року вперше візьмуть участь у єдиному дні голосування", - пишуть пропагандистські ЗМІ.

відео дня

Законом передбачено можливість створити виборчі дільниці за межами цих регіонів. Також уточнюється, що громадяни під час голосування зможуть використати не лише паспорт, а й інші документи, які його замінюють.

Нагадаємо, що Путін видав абсурдну заяву про війну в Україні. Президент країни-агресорки Росії виправдовує вторгнення до України. Він знову заявив, що "СВО" він намагається зупинити "війну проти свого народу", яка триває 9-й рік.

У Путіна зганьбилися ниттям щодо рейду добровольців по Білгородщині. Дії російських ополченців в Бєлгородській області "викликають глибоку стурбованість" в Кремлі.

РФ хоче вдарити по західних об'єктах інфраструктури. РФ може використовувати спеціальну військово-морську програму, за допомогою якої можна спостерігати за об'єктами критично важливої інфраструктури та атакувати їх.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти