Психолог оцінив ймовірність шизофренії у Путіна і розповів про його клінічний діагноз

31 серпня 2022, 21:56
Поведінка Володимира Путіна помилкова і це можна спостерігати на досвіді України, впевнений Валентин Кім.
Володимир Путін
Володимир Путін / Фото УНІАН

Президент РФ Володимир Путін є "абсолютно помилковим людиною", тому не можна з достовірністю говорити про те, що йому поставлений діагноз шизофренія, заявив психолог і експерт з невербальної комунікації Валентин Кім.

"Ми повинні розуміти, що це більше про наші надії, про те, що ми маємо справу з абсолютно помилковою людиною. Тому я раджу [українцям] не ставитися до цього як дійсно до клінічного діагнозу, а як до такого колективного ворога, з яким ми маємо справу", - підкреслив він в інтерв'ю Радіо НВ.

Разом з тим експерт упевнений в тому, що поведінка Путіна є помилковою і це можна спостерігати на досвіді України.

"Те, що рішення він приймає помилкові, те, що він помилився в оцінці України, те, що він помилився в оцінці її військового і патріотичного потенціалу, — це досить очевидні речі. Але чи означає це, що він хворий на шизофренію? Не можу сказати, на жаль", - додав Кім.

Нагадаємо, раніше військовий експерт Олег Жданов заявив про те, що президент РФ Володимир Путін живе в очікуванні великої перемоги Росії над Україною, після якої він сподівається проводити переговори і диктувати умови припинення вогню.

Путін прекрасно розуміє, що у Росії війська, по суті, більше немає, і йому потрібен буде перепочинок, щоб зібрати нову армію.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти