Провчили: у Росії безногого окупанта обізвали "вбивцею" і жорстоко побили

6 серпня 2023, 16:23оновлено 8 серпня 2023, 19:10
2799
Росіяни побилися через війну в Україні.
армія рф, окупанти
Окупантів не люблять навіть вдома / Колаж: Главред, фото: Міноборони РФ

У Забайкальському краї група росіяни обізвала безногого окупанта, який повернувся з російсько-української війни, "вбивцею", а потім побила його до втрати свідомості. Кремлівські "воєнкори" вже оголосили "полювання" на дівчат, які брали участь у бійці, із закликом облити їх кислотою.

Як пишуть російські ЗМІ, конфлікт з тамтешніми села Нерчинський Завод спалахнув, коли потерпілий випивав з другом - теж окупантом - у місцевій забігайлівці.

ЗМІ замовчують, що стало причиною скандалу між росіянами, імовірно - війна проти України. Вже дорогою додому окупанти помітили, що їх переслідують.

відео дня

Справа дійшла до бійки, коли автомобіль загарбників заглох. Стверджується, що нападники пошкодили їхній транспорт. Друг намагався захистити потерпілого, але не зміг, оскільки теж був без ноги.

Пропагандисти публікують фото окупанта вже в лікарні. У нього очевидні травми обличчя і голови.

Водночас неонацисти з російського формування ДШРГ "Русич" вирахували дівчат, які нібито брали участь у побитті окупанта, і тепер пропонують винагороду за те, щоб їх облили кислотою.

Провчили: у Росії безногого окупанта обізвали 'вбивцею' і жорстоко побили
Колаж Главред. Фото: соцмережі

Росіяни на війні проти України та за кордоном

З початку повномасштабного вторгнення ЗСУ ліквідували вже 249 700 російських окупантів, 590 - за минулу добу.

За даними британської розвідки, РФ втратила 50% своїх десантних військ в Україні. Кількість окупантів з десантних військ РФ, які країна-агресор могла втратити під час бойових дій, становить понад 15 тисяч.

Не шанують росіян і за кордоном. Так, нещодавно російські туристи знову втрутилися у "п'яну" бійку в одному з п'ятизіркових готелів Туреччини в перший же день свого приїзду. В результаті один з росіян отримав травми черепа.

Крім того, напередодні так само "гостинно" російських туристів зустріли у Батумі. Там натовп місцевих мешканців вийшов на акцію протесту проти прибуття круїзного лайнера з путінськими пропагандистами. Врешті росіяни вирушили додому, а Грузію з маршруту прибрали.

Вас можуть зацікавити новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти