Летіли стільці: росіяни втрутились у "п'яну" бійку в Туреччині і пошкодували

2 серпня 2023, 22:37
Росіянам як компенсацію запропонували бунгало на пляжі, 25 хвилин масажу і відвідування ресторану, який і так входить в путівку.
Летіли стільці: росіяни втрутились у 'п'яну' бійку в Туреччині і пошкодували
Чоловік отримав травму голови / Колаж Главред. Фото: скріншоти

Російські туристи втрутилися у "п'яну" бійку в одному з п'ятизіркових готелів Туреччини в перший же день свого приїзду.

За словами самих росіян, все почалося зі знайомства з "фотографом Річардом". Після "бурхливого" вечора в місцевому клубі той почав умовляти компанію купити йому дорогу випивку.

Спілкування переросло в конфлікт. Росіянин на ім'я Микита з Новомосковська вирішив нібито "розняти" нападників. На місце події прибігла адміністрація закладу і тоді, за твердженням туристів, почалася справжня бійка - у росіян полетіли стільці, дісталося і дівчині Микити.

відео дня

Сам Микита нібито отримав відкриті рани і травму голови.

Як пише пропагандитстське видання SHOT, як компенсацію росіянам запропонували бунгало на пляжі, 25 хвилин безкоштовного масажу і безкоштовне відвідування a la Carte - ресторану, який і так входить у путівку.

Дивіться відео інциденту на Главред нижче:

Летіли стільці: росіяни втрутились у 'п'яну' бійку в Туреччині і пошкодували

Це не перший випадок, коли росіяни ганьбляться за кордоном. Напередодні так само "гостинно" російських туристів зустріли в Батумі.

Там натовп місцевих мешканців вийшов на акцію протесту проти прибуття круїзного лайнера з путінськими пропагандистами. В результаті росіяни вирушили додому, а Грузію з маршруту прибрали.

Цікавий випадок стався і в готелі Туреччини. Повідомлялося, що громадяни країни-агресорки Росії намагалися винести з собою з готелю 35 кг їжі після відпочинку в турецькій Анталії.

На відео видно, як працівники готелю перед виселенням відпочивальників перевіряють їхній номер і знаходять в холодильнику і на полицях дуже багато їжі. Росіянка, голос якої можна почути за кадром, намагається виправдатися, мовляв, це просто "їжа в дорогу, щоб їсти її в потязі".

Вас можуть зацікавити новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти