"Позитивний настрій": росіянка весело похвалилася, що проводжає на війну двох синів

2 листопада 2022, 10:37
4226
Жінка з російської глибинки радісно поговорила з журналістами – вона гордиться, що синів мобілізували.
Российские военные, мобилизация в РФ
Росіянка весело похвалилася, що проводжає на війну двох синів/ ua.depositphotos.com, скрін

Росіянка з міста Набережні Човни (Республіка Татарстан, РФ) радісно розповіла на камеру, що проводжає на війну проти України двох синів. Їх забирають воювати у межах оголошеної Путіним "часткової" мобілізації.

Прихильниця Кремля не бачить нічого поганого у тому, що у неї забирають одразу двох нащадків. Відповідне відео з’явилося у мережі.

Коли представники одного з російських ЗМІ запитали у росіянки про її настрій у цей момент, вона без роздумів відповіла, що настрій у неї позитивний. При цьому жінка говорила з журналістами радісно і з широкою усмішкою.

Росіянка розповіла представникам медіа, що проводжає на війну двох синів. На питання, з яким настроєм вона це робить, жінка відповіла: "Позитив! Чекаю!".

При цьому вона додала, що відчуває гордість за обох своїх нащадків, які ідуть воювати.

Россиянка, мобилизация в РФ
скрін

Раніше повідомлялося, що "часткова мобілізація" у РФ завершилася. Про це заявив міністр оборони Росії Сергій Шойгу на зустрічі з президентом Володимиром Путіним. На війну в Україну вже відправили 82 тисячі "частково мобілізованих".

Нагадаємо, на війні проти України загинув російський окупант Ілля Корольов з міста Полевський Свердловської області РФ. 29-річного загарбника поховали у його місті 26 жовтня. Дружина загиблого зізналася, що чоловік не хотів іти на війну, але вона сама його змусила.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти