Під Москвою дрон атакував завод, який виробляє "Кинджали": що відомо

13 листопада 2023, 12:33
Безпілотник впав і вибухнув на території КБ Машинобудування в Коломні опівночі.
Атака дронів, ракета Кинджал
Дрон атакував КБ машинобудування в Коломні / Колаж: Главред, фото: Вікіпедія, t.me/astrapress

У ніч на 11 листопада в підмосковній Коломні було голосно - безпілотник атакував Конструкторське бюро машинобудування, яке виробляє ракети "Кинджал" та "Іскандер" - ними окупанти атакують Україну.

Як повідомляє Telegram-канал Astra з посиланням на джерела, дрон впав і вибухнув на території КБ Машинобудування в Коломні опівночі. У двох корпусах бюро вибило вікна, також пошкодження отримали фасади двох будівель.

За попередньою інформацією, постраждалих немає.

відео дня

Довідка. Конструкторське бюро машинобудування - один з провідних російських конструкторських і науково-виробничих центрів в області військової техніки, який виробляє, зокрема, ракети "Кинджал" та "Іскандер".

Підприємство засноване в 1942 році та входить до складу холдингу "Високоточні комплекси" держкорпорації Ростех.

Як повідомляв Главред, в Україні почали серійно виробляти нові ударні дрони-камікадзе, які є аналогами іранських Shahed, за допомогою яких країна-агресор РФ б'є по містах України. Нові дрони вже замовляють сили оборони для своїх операцій.

Бригадний генерал Сергій Баранов заявив, що українські війська готуються масштабно вдарити по різних регіонах країни-агресора Росії за допомогою дронів-камікадзе взимку. За його словами, такі удари "принесуть окупантам чимало проблем" у найближчі кілька місяців.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти