"Відчули втрати на собі": генералітет РФ саботує війну проти України – Грозєв

6 травня 2022, 12:04оновлено 6 травня 2022, 14:52
Вище керівництво армії РФ вже відчуло воєнні втрати на собі, адже в низки генералів і полковників сини чи племінники потрапили в полон або стали вантажем 200.
'Відчули втрати на собі': генералітет РФ саботує війну проти України – Грозєв
Генералітет РФ саботує війну проти України – Грозєв

Велика частина військового керівництва російської армії так чи інакше не підтримує війну Росії проти України. Ідеологічно вірять у "необхідність війни" не більше десяти людей.

Такі висновки можна зробити на основі зламаного листування вищого керівництва Збройних сил РФ, отриманого Bellingcat, розповів журналіст-розслідувач видання Христо Грозєв в інтерв'ю Дмитру Гордону. Він зазначив, що значна частина вищого військового керівництва армії Росії уже саботує війну.

"Ми змогли отримати зламане листування. І там видно, що вони підтримують війну за наказом, але між собою її висміюють", – розповів Грозєв.

Величезні втрати російського війська добре відчули на собі навіть високопоставлені військовослужбовці Росії.

"Навіть серед полковників і генералів є ті, чиї сини або племінники потрапили в полон чи стали вантажем 200. Такі вже повністю змінили своє ставлення", – наголосив журналіст-розслідувач.

Раніше Грозєв розповів, що оточення глави РФ Володимира Путіна не знало про його намір розв'язати повномасштабну війну проти України. У такі плани диктатор не присвятив навіть найближчих своїх політичних соратників.

Нагадаємо, у російській прокуратурі відповіли батьку строковика, котрий був на потопленому крейсері "Москва", що корабель нібито не брав участі у війні проти України, а його син "оголошений безвісно відсутнім у військовій частині".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти