"Обкладали вибухівкою": зірка "Брата-2" родом з Маріуполя цинічно "станцювала на кістках" убитих в драмтеатрі

21 вересня 2023, 12:50
У марній спробі "замазати" свою причетність до знищення драмтеатру в Маріуполі, пропагандисти "дістали з нафталіну" скандальну актрису Дарину Юргенс.
Юргенс, театр
Юргенс влаштувала на ТБ цілу пропагандистську виставу / колаж Главред, скріншоти з відео

Російські пропагандисти у своєму цинізмі пробили нове дно. Зокрема, вони в марній спробі приховати причетність армії окупантів з РФ до знищення минулої весни драматичного театру в Маріуполе "дістали з нафталіну" скандально відому актрису Дарину Юргенс. І змусили її озвучувати в ефірі програми відомого пропагандиста Бориса Корчевникова вкрай цинічні тези.

Юргенс, відома за роллю путани Мерилін в сумнозвісному шовіністичному фільмі "Брат-2", будучи уродженкою Маріуполя (і, більш того, дочкою артистів цього театру) влаштувала на ТБ цілу виставу - правда, малопереконливу.

"Мене лякало-те, що люди там сховалися. Те, що з ними так вчинили. Люди писали: "Нас обкладають вибухівкою. Українські військові нас обкладають. Ми боїмося, що нас можуть підірвати" і їх підірвали ‒ і вони залишилися там назавжди", ‒ ковтаючи брехливі сльози, говорила на камеру Юргенс.

відео дня

Нагадаємо, раніше російська пропагандистка Маргарита Симоньян злякалася за своє життя після голосування в Telegram-каналі УНІАН.

Фанатка путінського режиму і війни проти України вважає, що вона, і ще один кремлівський пропагандист Володимир Соловйов стануть наступними після Дугіної, Татарського і Прилєпіна.

Також ми розповідали, що в країні-агресорі, місцевий топовий пропагандист Володимир Соловйов вельми розлютився після жарту гумориста Максима Галкіна, яка була присвячена голові іншої російської пропагандистки-Ольги Скабєєвої.

Як завжди, Соловйов вибухнув лютою лайкою на адресу Галкіна, який відомий своєю проукраїнською позицією.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти