Загадкова смерть: у Таїланді знайшли тіло 32-річної українки

9 червня 2020, 22:24
Напередодні поліція заявила про підозру вбивства Фролової, оскільки були очевидні спроби заховати її тіло.
Таїланд
У Таїланді знайшли тіло українки / УНІАН

У Таїланді знайшли тіло уродженки Тернопільської області 32-річної Ольги Фролової. Про зникнення жінки заявив її чоловік 25 травня, чоловік досі не може оговтатися й повірити в те, що трапилося.

Про це повідомляє бангкокське видання К.

"Тіло Фролової знайшли місцеві жителі через два тижні після того, як 25 травня її чоловік повідомив про зниклу без вести", - сказано в повідомленні.

відео дня

У виданні зазначили, що на кадрах відеоспостереження вона була в такому ж одязі, в якому її знайшли. Зараз тіло Фролової проходить детальну аутопсію в поліцейській лікарні Бангкока, результати якої будуть за два тижні.

Також повідомляється, що напередодні поліція заявила про підозру вбивства Фролової, оскільки були очевидні спроби заховати її тіло. Підозрюваних не назвали.

Водночас її чоловік Дімас Фролов на своїй сторінці у Facebook написав, що до останнього не хотів розглядати такий трагічний варіант.

"Я до останнього у своїх пошуках не хотів розглядати такий варіант. Хоча було багато передумов до цього. Мені дуже хотілося, щоб я помилявся. Але коли отримали її сумку і речі, сумнівів практично не залишилося. Вона пролежала там довго. Але речі, одяг та інші деталі свідчили, що це Оля", - написав Фролов, фотограф, з яким Ольга останні 6 років жила на острові Самуї в Таїланді.

За словами чоловіка, дружина немов передчувала, що йде назавжди.

Загадкова смерть: у Таїланді знайшли тіло 32-річної українки
Тіло Ольги Фролової знайшли в Таїланді / facebook.com/dimasfrolov

"Розслідування про причини смерті тільки почалося, але знаючи її поведінку останні кілька років, медичний діагноз і знаки, які вона подала, коли йшла... Вона зібралася. Попрощалася. І пішла. Про причини я буду думати все своє життя", - додав Фролов.

Загадкова смерть: у Таїланді знайшли тіло 32-річної українки

Додамо, що у подружжя Фролових є маленький син Роман.

читайте такожВикинула померлого заробітчанина до лісу: полька відбулася смішним вирокомНагадаємо, раніше в Польщі після довгих пошуків в районі озера Нововарпенське виявили тіла двох зниклих без вісти чоловіків - заробітчан з України.

Як повідомляють польські правоохоронці, двох чоловіків (31-річного та 36-річного віку) шукали ще з 18 травня 2020 року. Тоді вони відправилися на човні до магазину, але на зворотному шляху через озеро зникли.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти