"Не новачок, а поганий спирт": Соловйов познущався над отруєнням Навального

11 вересня 2020, 09:38оновлено 11 вересня 2020, 18:17
Видатний діяч російської пропаганди у вкрай цинічній манері прокоментував отруєння головного російського опозиціонера.
Соловей
Володимир Соловйов / Комсомольська правда

Скандальний російський телепропагандист Володимир Соловйов заявив - отруєння Навального (російського опозиційного політика) сталося не завдяки нервово-паралітичним речовинам з групи Новачок, а завдяки "поганому спирту".

Таку думку Соловйов висловив в рамках чергового ефіру Youtube-шоу Соловйов. Live.

"Я бачу застосування (в отруєнні Олексія Навального ‒ Главред) класичної багатовікової бойової зброї під назвою поганий спирт", - заявив він.

Як вважає Соловйов, у російського опозиціонера спостерігалися симптоми, які вказують на напад панкреатиту (запалення підшлункової залози ‒ Главред), що був спровокований жирною їжею і поганим алкоголем.

читайте такожРозслідування в глухому куті: в РФ назвали замовника отруєння Навального

Нагадаємо, раніше "Главред" повідомляв:

20 серпня російський опозиціонер Олексій Навальний відчув себе погано під час авіаперельоту з Москви до Томська. Літак екстрено посадили в Омську, політика госпіталізували і підключили до апарату ШВЛ. Політик впав у кому.

22 серпня Навального привезли до Берліна для лікування в клініці Шаріте.

2 вересня в Кабміні Німеччини заявили, що лабораторія Бундесверу знайшла в організмі російського опозиціонера сліди отрути з групи Новачок.

У той самий день канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що офіційний Берлін засуджує отруєння Олексія Навального речовиною з групи Новачок. У зв'язку з цим інцидентом у Німеччини є ряд питань до Росії.

Російські слідчі припустили, що однією з версій погіршення стану здоров'я опозиціонера Олексія Навального може бути його захоплення дієтами.

7 вересня німецькі лікарі повідомили, що Олексій Навальний вийшов з коми.

8 вересня американські конгресмени запропонували президенту США Дональду Трампу відреагувати на отруєння Олексія Навального - так само, як і на замах на колишнього офіцера ГРУ Міноборони РФ Сергія Скрипаля.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти