Чоловік вбив сім’ю і вчинив самогубство, щоб уникнути арешту через фейковий COVID-сертифікат

8 грудня 2021, 10:36
Він застрелив дружину і трьох власних дітей.
Чоловік вбив сім’ю і вчинив самогубство, щоб уникнути арешту через фейковий COVID-сертифікат
У Німеччині чоловік вбив дружину і дітей, після чого вчинив самогубство / Reuters

У Німеччині чоловік вбив дружину і трьох власних дітей, після чого наклав на себе руки.

На місці трагедії він залишив записку, у якій розповів, що побоюється арешту через фейкову довідку про вакцинацію від коронавірусу. Про це повідомляє The Associated Press.

Загиблих виявили з вогнепальними пораненнями у будинку в місті Кенігс-Вустерхаузен неподалік Берліна. Крім подружжя, загинули троє дітей 10, 8 та 4 років.

відео дня

Як розповів прокурор Гернот Бантлеон, у залишеній чоловіком записці йшлося про те, що його дружина мала підроблений сертифікат про COVID-вакцинацію. Про підробку дізнався її роботодавець. Подружжя боялося, що їх можуть заарештувати, після чого заберуть у них дітей.

Основна версія слідчих – що це саме чоловік вбив свою дружину і дітей, після чого застрелився сам. У будинку правоохоронці знайшли пістолет. При цьому вони не виявили жодних ознак того, що у приміщенні на момент трагедії міг бути хтось сторонній.

читайте такожСтріляли в козу: у Сумській області випадково застрелили 28-річного чоловікаРаніше повідомлялося, що у Чернігівської області під час полювання 39-річний начальник одного з районних управлінь ДСНС в області, не переконавшись у безпеці пострілів, смертельно поранив з мисливської рушниці в голову співробітника патрульної поліції, який був разом з ним полюванні. Від отриманого поранення потерпілий помер у реанімації обласної лікарні.

Нагадаємо, раніше під Києвом бізнесмен відкрив вогонь по грабіжниках, які проникли в його дім і допитували жінку й доньку, щоб ті розповіли, де заховані гроші. Господар застосував травматичну зброю, поранивши одного з грабіжників в ногу.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти