Масові санкції проти режиму Лукашенка: у Литві анонсували ще один удар

1 вересня 2020, 12:30оновлено 1 вересня 2020, 13:16
Литва включила до санкційного списку вже 118 чиновників.
прапори Литва-Білорусь_літовський прапор_белоруський прапор
У Литві працюватимуть над розширенням санкцій проти режиму Лукашенка / ua. news

Офіційний Вільнюс має намір значно розширити санкції проти державних діячів режиму Олександра Лукашенко, до якого увійшли вже 118 чиновників.

Про це розповіла глава МВС Литви Рита Таманюнене, повідомляє LRT.

За її словами, спільний з Латвією та Естонією санкційний список білоруських бюрократів, до якого включені 30 персон, остаточним для Вільнюса назвати не можна – литовці готові повернутися до роботи над власним списком, що становить 118 прізвищ.

Литовський список може бути розширений.

"Ми не вважаємо список, який був узгоджений з Латвією та Естонією, і до якого увійшли 30 осіб, остаточним для Литви. Ми можемо оголосити свій національний список, який був би більш широким", - підкреслила Таманюнене.читайте такожСанкції проти Білорусі: у Литві зробили попередження режиму Лукашенка

Раніше країни Балтії ввели санкції проти 30 білоруських чиновників, у тому числі і проти Олександра Лукашенка та його сина Віктора Лукашенка. Фігуранти санкційного списку стали персонами нон-грата у Литві, Латвії та Естонії.

Крім того, з'явилася інформація, згідно з якою ЄС затвердить низку обмежень проти режиму Лукашенка вже наступного тижня.

Тим часом у МЗС Білорусі заявили, що санкції країн Балтії розчарували офіційний Мінськ. Внаслідок цього білоруська влада має намір вжити відповідних заходів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти