"Два піки": екс-депутат Держдуми назвав умову краху Росії

20 квітня 2020, 12:50оновлено 27 жовтня 2023, 16:07
На РФ чекають дуже тяжкі часи, вважає журналіст.
Ігор Яковенко попередив, що РФ загрожує крах через пік вірусу та пік зубожіння
Росії загрожує крах через пік коронавірусу та пік зубожіння, попередив Ігор Яковенко / Reuters

Екс-депутат Держдуми Російської Федерації, журналіст Ігор Яковенко вважає, що, якщо в РФ зійдуться у часі пік вбивчого коронавірусу та пік зубожіння населення, то країні загрожує крах.

У Росії попереду пік захворюваності вірусом та пік зубожіння, зараз у 60-70% населення немає заощаджень, розповів колишній депутат в ефірі Еспресо.TV.

За його словами, на державу чекають дуже тяжкі часи, і він не дуже впевнений, що вона зможе якось зберегтися після всієї цієї історії з коронавірусом.

відео дня

"Якщо пікова точка цих процесів (коронавірусу та зубожіння – Ред.) буде розведена у часі, то Росія проскочить. Такий шанс є", – сказав журналіст.

Яковенко попередив, що, якщо ці процеси зійдуться у часі, то будуть дуже серйозні проблеми.

"...Тому що при всій покірності, при всій залялькованості росіян, у ситуації, коли не буде на що годувати сім'ї, у людей просто зникне зомбування телевізором, це абсолютно очевидно, і зменшиться страх перед поліцейським насиллям", – пояснив співрозмовник.

Раніше колишній радник президента Росії Володимира Путіна, економіст Андрій Ілларіонов говорив, що в РФ ніхто не уявляє масштабів епідемії коронавірусу, а глава держави абсолютно прогледів пандемію.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти