Коли помре Путін, якого "охороняє диявол" - прогноз екстрасенса

26 липня 2022, 20:42оновлено 26 липня 2022, 21:55
Екстрасенс Макс Гордєєв також остаточно розвіяв міф з приводу того, що російський диктатор Володимир Путін користується послугами двійників.
Путін, екстрасенс
Коли помре "охоронюваний дияволом" Путін - прогноз екстрасенса / https://ua.depositphotos.com/ і YouTube

Відомий український екстрасенс Макс Гордєєв розклав на картах Таро прогноз ‒ на смерть російського диктатора Володимира Путіна. Про це фахівець розповів в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Гордєєв каже, що кривавий лідер Росії помре, але нескоро, оскільки його, мовляв, "охороняє диявол, якого не може перемогти навіть рак".

"Знову диявол на нього випадає. Ну ось що я можу зробити? Охороняє його диявол, хоче, щоб він поки був. Але друзі, знаєте, що я вам скажу, ви всі так хочете, щоб цей Путін помер – він помре. Але ось у чому проблема ‒ а хто прийде на його місце. Може бути, ще гірше хтось", - зазначив Гордєєв.

Екстрасенс також остаточно розвіяв міф з приводу того, що Путін користується послугами двійників.

"Він один. І ми бачимо зміни тільки тому, що коли людина одержимий дияволом він змінюється енергетично. Тоді людина змінюється і зовні. Демон поки тримає його. Тому що у нього по всьому тілу рак і ніяка б людина не прожила б стільки при такому діагнозі", – підсумував Гордєєв.

читайте такожАктивні бої будуть до 15 травня: екстрасенс розповів, скільки ще триватиме війна в Україні

Дивитися з 27: 40

Нагадаємо, раніше відомий екстрасенс Макс Гордєєв говорив, що російські окупаційні сили ставлять перед собою завдання захоплення двох великих українських обласних центрів-Одеси та Харкова.

"Найбільш вразлива на даний момент - Одеса. Окупанти не проб'ють її, але будуть постійно намагатися це зробити. Тому жителям цього міста потрібно бути дуже обережними. Росія намагатиметься взяти її змором, налякати населення, закидати ракетами. Але в цілому Одесу не чекає доля Маріуполя. Також під загрозою знаходиться Харків", - розповів він.

До того екстрасенс і учасник російської версії шоу Битва екстрасенсів Олександр Кантоністов розповів про те, що президент РФ Володимир Путін помре до кінця 2022 року.

При цьому є всі підстави вважати, що це може статися навіть раніше — протягом літа.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти