Депутат Держдуми РФ запропонував завдати ядерного удару по Азербайджану

29 березня 2022, 13:37
Раніше той же Делягін пропонував окупувати Казахстан, нагадав Денис Казанський.

Ядерна зброя
Ядерна зброя / defence.ru

Російський депутат від фракції "Справедлива Росія - За правду" Михайло Делягін запропонував своїм передплатникам в Мережі відповісти на питання, чи вважають вони доцільним нанесення Москвою ядерного удару по Азербайджану. Фактично він запропонував завдати удару по державі. На території Росії - абсолютно кровожерний нацистський режим, який ненавидить всіх навколо і погрожує своїм сусідам. Про це заявив український журналіст Денис Казанський.

У своєму Telegram-каналі він виклав пост зі скріншотом каналу Делягіна, де той запитує у своїх передплатників, чи може Росія завдати ядерного удару по нафтовій промисловості Азербайджану, який нібито переконаний "в безсиллі Росії, військовий ресурс якої спрямовано на Україну".

відео дня
Депутат Держдуми РФ запропонував завдати ядерного удару по Азербайджану

​​"Депутат Держдуми РФ Михайло Делягін у своєму телеграм-каналі пропонує завдати ядерного удару по Азербайджану. Як глибоко помиляються ті люди, які вважають, що Росія обмежиться Україною. Там абсолютно упоротий кровожерливий нацистський режим, який ненавидить все навколо і загрожує всім своїм сусідам", - сказав Казанський.

Також він підкреслив, що той же Делягін раніше вже закликав окупувати Казахстан і відібрати у держави північний області.

Нагадаємо, Вірменія 24 березня звинуватила Азербайджан у наступі в районі Нагірного Карабаху. У Міноборони Азербайджану подібні заяви заперечували. Невизнана Нагірно-Карабахська республіка (НКР) оголосила воєнний стан.

Міністерство оборони Росії повідомило, що азербайджанські війська зайшли до зони відповідальності "російських миротворців" і завдали ударів в районі населеного пункту Фурух. Росіяни закликали Азербайджан відвести свої військові підрозділи.

У відповідь у Баку жорстко заявили Росії, що село називається Фаррух, а не Фурух і вказали на порушення Тристоронньої угоди вірменською стороною, яка не вивела свої війська із зазначених у договорі районів.

Також Азербайджан закликав РФ не спотворювати інформацію про просування своїх військ, не використовувати назву "Нагірний Карабах" і правильно вказувати азербайджанські території.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти