Британський таблоїд назвав найефективніший спосіб чинити тиск на Путіна

12 березня 2022, 21:28
Підкреслюється, що діяти необхідно невідкладно
путина
Названо спосіб чинити тиск на Путіна / скріншот

Найефективніший спосіб чинити тиск на президента РФ Володимира Путіна - атакувати його прихильників. Зокрема, заходи варто вжити по відношенню до міністра оборони Росії Сергія Шойгу, віце-прем'єра Дмитра Григоренка і головнокомандувача Чорноморським флотом Ігоря Осипова, пише The Mirror.

"Сьогодні (11 березня - ред.) уряд остаточно виступив проти російської політичної еліти, наклавши санкції на депутатів Думи. ЄС ввів аналогічні заходи місяць тому, так що цей крок давно назрів. Найефективніший спосіб чинити тиск на Володимира Путіна - це атакувати його прихильників і пособників у Москві", - пише ЗМІ.

Відзначається, що уряд Великобританії має піти далі і поширити санкції на членів Ради Федерації, верхню палату російського парламенту і начальників служб безпеки, які консультують президента Росії.

читайте такожБутусов розповів, коли і чим закінчиться війна в Україні"У списку Великобританії все ще є серйозні прогалини. Серед тих, проти кого нам ще належить вжити заходів, - Міністр оборони Росії Сергій Шойгу, віце-прем'єр Дмитро Григоренко і головнокомандувач Чорноморським флотом ігор Осипов", - сказано в повідомленні.

Також підкреслюється, що діяти необхідно невідкладно і не зволікати з введенням санкцій щодо всіх, хто причетний до цих військових злочинів.

читайте також"Його чекають страждання до кінця року": астролог склав особистий гороскоп для ПутінаНагадаємо, українська розвідка з'ясувала, що Російська Федерація опрацьовує два варіанти ядерного шантажу для реалізації в Україні. Головна мета-залякати світ ядерними вибухами.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти