"Аляска наша": у РФ натякнули, що хочуть "віджати" американський штат, й одразу ж виправдалися

8 липня 2022, 11:17оновлено 13 липня 2022, 10:19
У Красноярську з'явилися банери з провокаційним написом. Їх розмістив місцевий завод причепів Аляска. Свої дії там назвали "тонким патріотичним ходом".
'Аляска наша': у РФ натякнули, що хочуть 'віджати' американський штат, й одразу ж виправдалися
"Аляска наша" - банери з таким написом помітили в РФ / Фото тг-канал Сибирьмедиа

У російському місті Красноярську з'явилися рекламні банери з провокаційними написами. Країна-агресорка натякає на захоплення американського штату Аляска.

Фото банерів оприлюднили в одному з російських Telegram-каналів. На рекламних плакатах, що з'явилися в різних частинах столиці Красноярського краю РФ, зображена карта Росії та напис: "Аляска наша!".

Як пише видання Подъем, в міській адміністрації повідомили, що ця реклама є приватною ініціативою та не має відношення до державної політики.

відео дня

Згодом з'ясувалося, що провокаційні банери розмістив місцевий завод причепів "Аляска".

На підприємстві стверджують, що ця реклама — "тонкий патріотичний хід", який повинен говорить про те, що в РФ працює "імпортозаміщення".

Як повідомляв Главред, 6 липня спікер російської Держдуми В'ячеслав Володін налякав США та закликав її владу постійно пам'ятати про те, що штат Аляска колись був територією РФ і можна подумати про його повернення.

Нагадаэмо, кадирівці вже розмріялися про "захоплення" Берліна. Про це обмовився спікер парламенту Чечні Магомед Даудов. При цьому він зазначив, що окупаційна армія воюватиме, доки їх не зупинить президент РФ Володимир Путін.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти