Карантинний психоз: москвич проскакивая копам на "занадто засмаглих" хлопців

14 квітня 2020, 22:05
Житель Москви поскаржився до поліції на двох відвідувачів магазину, які вразили його задоволеним виглядом під час карантину.
карантин
Москвич поскаржився на двох засмаглих хлопців під час карантину / УНІАН

Коронавірус стрімко розповсюджується світом, в тому числі й територією Росії. У той час як росіянин розповідає жахливі подробиці про похорони померлого від китайської хвороби батька, москвич вирішив "настукати" копам на відвідувачів магазину.

Як повідомляє видання Baza у своєму Telegram-каналі, житель Москви здав поліції двох "занадто засмаглих" москвичів, які "бентежили оточуючих своїм задоволеним виглядом".

читайте такожОбмежити телевізор та інтернет: УПЦ МП закликає віруючих на пасхальне богослужіння в карантин

Він поскаржився на двох хлопців, яких побачив в магазині — через їхню засмагу він припустив, що вони нещодавно прилетіли з-за кордону і не дотримуються карантину.

На місце направили співробітника поліції, проте молодих людей не вдалося затримати на місці. Поліціянт оглянув магазин і розташовані поруч двори, але так і не знайшов їх.

Нагадаємо, раніше в Москві і області автомобілі швидкої допомоги, які везли заражених коронавірусом, шикувалися у величезні черги біля лікарень.

Як розповів московський медик Олег Пихтін, у лікарнях столиці РФ не вистачає місць для інфікованих, тому їх розвозять по найближчим медичним установам.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти