Потужна відповідь без вагань: Туреччина налякала Сирію

29 лютого 2020, 11:05
Анкара не хоче війни з Сирією, проте готова без вагань нанести потужну відповідь на будь-яку провокацію режиму Асада.
Сирія
Туреччина налякала Сирію / Reuters

Постійний представник Туреччини в ООН Ферідун Сінірліоглу пригрозив режиму сирійського президента Башара Асада застосуванням сили у випадку загострення ситуації в провінції Ідліб.

За словами турецького постпреда, Анкара не хоче війни з Сирією, проте готова без вагань нанести потужну відповідь на будь-яку провокацію режиму Асада.

"Туреччина не хоче війни, але у випадку загрози своїй безпеці без вагань застосує силу", - підкреслив Сінірліоглу під час засідання Радбезу ООН, передає DW.

відео дня

Відзначимо, в соцмережах тим часом пишуть, що Туреччина програє цю війну.

"Туреччина програє, ну по перше вони не дивилися мультик про ракету про 27 махів, і друге, тепер бульдозери на кордоні будуть тиснути турецькі помідори дві зміни ,їм нічим крити....", - переконаний хтось під ніком Міський божевільний.

Потужна відповідь без вагань: Туреччина налякала Сирію

"Ердоган став Гітлером", - переконаний Вадим Шалухін.

Потужна відповідь без вагань: Туреччина налякала Сирію

"Найголовніша користь від всієї цієї заварухи це те,що будуть частіше гинути росіяни,а це основа будь-якого успіху і процвітання. Основа миру і щастя. Успіхів славним впс Туреччини і побільше трун в росію. А ми будемо радіти кожній невдачі росії. Економічній, політичній, військовій", - додав ще один користувач Мережі.

Потужна відповідь без вагань: Туреччина налякала Сирію

"На те, як пи*дячать російську мерзоту по світу можна дивитися цілодобово! Слава Турції та її Бандерівцям!))", - висловився якийсь Олександр з Рівного.

Потужна відповідь без вагань: Туреччина налякала Сирію

читайте такожЯк закінчиться конфлікт Туреччини і РосіїНагадаємо, раніше повідомлялося, Туреччина відкрила свої європейські кордони, чим дозволила біженцям безперешкодно в'їжджати в країни Євросоюзу.

"Всі біженці, включаючи сирійців, тепер можуть в'їжджати в Європейський Союз", - повідомив турецький чиновник на умовах анонімності в коментарі Reuters.

Повідомляється, що таким чином президент Туреччини Реджеп Ердоган має намір змусити Європу натиснути на Москву і активно втрутитися в сирійський конфлікт.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти