Здав назад: Шнурів почистив Instagram від віршів з критикою Путіна

24 лютого 2020, 09:48
Нещодавно оголосив про початок політичної кар'єри Сергій Шнуров вирішив прибрати деякі "сумнівні вірші".
Шнурів
Сергій Шнуров / УНІАН

Відомий російський музикант і лідер угруповання Ленінград "Сергій Шнуров, вилучив зі сторінки соцмережі Instagram свої вірші, в який він піддавав критиці президента РФ Володимира Путіна і пенсійну реформу.

До речі, один з віддалених віршів раніше Шнурів поклав на музику і у форматі пісні "Путіна, звичайно, шкода", випустив на альбомі Всяке.

Відразу після чергової інавгурації Путіна як президента РФ (травень 2018-го) музикант публікував вірші "Вова як основа", які закінчувалися словами "Він повернувся! Слава Богу! А точніше — не йшов".

відео дня

Далі, в червні 2018-го прем'єр-міністр Дмитро Медведєв заявив про те, що пенсійний вік для жителів РФ в самому незабаром буде підвищено. Пізніше Шнуров прореагував на це віршем, в якому деталях поміркував, як складно росіянам дожити до виходу на пенсію. Воно також тепер видалено з Instagram музиканта.

Нагадаємо, на минулому тижні, 20 лютого, стало відомо про те, що санкт-петербурзьке відділення Партії зростання включило Сергія Шнурова в свій склад. Більше того, на з'їзді було вирішено, що музикант очолить список партії на виборах у Держдуму.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти