Час перейти до тотального опору: Резніков закликав допомагати військовим

2 березня 2022, 22:56
Наші спеціальні підрозділи - ССО, спецназ СБУ і Головне управління розвідки – ефективно знищують російські війська на марші.
Резніков
Резніков / УНІАН

Міністр оборони України Олексій Резніков звернувся до українців і закликав їх допомагати військовим і чинити тотальний опір окупантам, інформує Facebook.

Шановні українці! 160 годин оборони. Росія не витримала і почала визнавати втрати.

Це сталося завдяки героїзму наших захисників і захисниць. А також завдяки бійцям інформаційного фронту, які прорвали інформаційну блокаду.

відео дня

Пора посилити тиск на ворога, який втратив ініціативу. Пора перейти до тотального опору! Наша армія успішно зустрічає лобові атаки російських окупантів.

Наші спеціальні підрозділи-ССО, спецпризначенці СБУ і Головне управління розвідки – ефективно знищують російські війська на марші.

Звертаюся до громадян, які перебувають на тимчасово зайнятих ворогом територіях. З вашою допомогою наша армія швидше подолає і вижене окупантів.

Треба позбавити російські війська тилової підтримки. Не чіпайте танки. Тільки якщо дуже хочеться. Знищуйте тилові колони. Вони слідують за колонами з бронетехнікою.

Якщо ворог залишиться без палива, боєкомплекту, їжі, інженерної та ремонтної підтримки, він стане безпорадним.

Мисливець. Єгер. Лісник. Ви знаєте кожну стежку і кожен Яр у вашому краю. Це Ваш час. Ворог повинен відчути, що кожен крок, без запрошення по українській землі, може стати для нього останнім.

Треба, щоб у окупанта була тільки одна мотивація – якнайшвидше втекти з нашої країни. Слава Україні!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти