Росіяни в захваті від рівня життя на Херсонщині та перевозять туди рідних

9 червня 2022, 20:40оновлено 9 червня 2022, 21:22
У Херсоні та деяких містах області з'являється інформація, що військові окупанти перевозять туди свої сім'ї.
війська РФ
Рашисти перевозять своїх рідних на Херсонщину / Reuters

Рашисти намагаються закріпити "русский мир" на тимчасово окупованих територіях і вже почали перевозити туди свої родини, повідомляє Оперативне командування Південь.

За інформацією військових, родичі російських окупантів у захваті від рівня життя українців на Херсонщині.

Ситуація на Херсонщині продовжує залишатися складною. Намагаючись зупинити просування українських підрозділів у східному напрямку, російські окупанти зводять додаткові лінії оборони, створюють інженерні загородження і мінують територію радянськими боєприпасами 50-х років минулого століття.

відео дня

При цьому, намагаючись встановити мінні загородження зі старих боєприпасів, на них вже підірвалося кілька російських саперів. Разом із тим з метою поліпшення свого тактичного становища ворог готується форсувати водні перешкоди в регіоні.

"У Херсоні та деяких містах області з'являється інформація, що військові окупанти перевозять туди свої сім'ї, намагаючись переконати місцевих, що вони тут назавжди",– додали в оперативному командуванні.

читайте такожУ Херсоні окупанти в паніці: біля" Адміністрації " колаборантів стався вибух

В ОК Південь також підкреслили, що рідня окупантів при цьому не приховує свого захоплення від рівня життя в Херсонській області, який навіть в умовах понад 100-денної окупації залишається в рази вище, ніж в їхніх рідних російських регіонах.

Дивіться новини Херсона онлайн

Війна Росії проти України

Армія України веде контрнаступні дії в Херсонській області. Українські військові підрозділи досягли успіху в північному напрямку. Вони звільнили понад 20 населених пунктів. ЗСУ рухаються далі і йдуть на південь регіону.

Радник голови офісу президента Олексій Арестович попередив, що Україну чекає дуже складний період на фронті. Російські війська накопичили сили і перейшли в наступ на трьох ділянках.

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що Україні для переходу в масштабний контрнаступ потрібно багато сучасної зброї. Йдеться про сотні одиниць ракетних установок, артилерії, а також літаки, танки і тисячі безпілотників. Потрібно сформувати шість нових бригад чисельністю 25 тисяч осіб.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти