Росіяни нещадно обстрілюють Харківщину, перешкоджають застосуванню безпілотників

5 червня 2022, 20:15оновлено 5 червня 2022, 21:27
Рашисти щосили продовжують застосовувати засоби радіоелектронної боротьби для створення умов, що виключають використання БПЛА з боку ЗСУ.
війська Росії
РФ нещадно обстрілює Харківську область / Reuters

На Слобожанському напрямку ворог продовжує обстріли підрозділів Сил оборони зі ствольної артилерії, реактивних систем залпового вогню, мінометів і танків, йдеться в повідомленні Управління стратегічних комунікацій.

"З метою підтримки наступальних дій прискорено відновлює транспортну та залізничну інфраструктуру на тимчасово захоплених територіях", - йдеться в повідомленні.

Також ра**исти щосили продовжують застосовувати засоби радіоелектронної боротьби для створення умов, що виключають використання БПЛА з боку ЗСУ.

відео дня

читайте такожРашисти влаштували обстріл Харкова після візиту в місто Зеленського

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що на Південнобузькому напрямку, в очікуванні наступальних дій наших військ, в певному районі противник провів мінування узбережжя річки Інгулець.

Ворог розгорнув на Миколаївському напрямку дві реактивні, а також дві батареї ствольної артилерії. Також намагався відновити свої втрачені позиції на напрямку Сухого Ставка та Лозового. Зазнав значних втрат і відійшов.

Дивіться Новини Харкова онлайн

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти