Мінус кілька бліндажів РФ: морпіхи показали успішну роботу дронами

5 серпня 2024, 22:38оновлено 5 серпня, 23:08
61
Воїни 140-го окремого розвідувального батальйону Морської піхоти ВМС показали кадри, на яких вони нищать бліндажі окупантів на Херсонщині.
Мінус кілька бліндажів РФ: морпіхи показали успішну роботу дронами
Морпіхи дронами розбили бліндажі росіян / колаж: Главред, фото: УНІАН

На Херсонському напрямку бійці 140-го окремого розвідувального батальйону Морської піхоти ВМС України розбили бліндажі російських окупантів за допомогою дронів та показали це на відео. Про це українські воїни повідомили на своєму Telegram-каналі.

"Літо, Херсонщина, ударні дрони та злагоджена робота бійців 140 ОРБ по бліндажах російського окупанта у складі їхньої лінії оборони. Ми робимо ставку на злагодженість та ефективне використання наших сильних сторін! Тиха пильність, швидкі дії!", - йдеться в дописі під відео.

На відео видно, як українські ударні дрони активно атакують російські бліндажі та вражають їх.

відео дня

Участь українських дронів у війні проти Росії

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Україна своїми дронами атакувала російський аеродром Морозовськ. Після значних вибухів трапилась детонація боєприпасів, було знищено багато КАБів.

Пізніше в мережу потрапили фотографії знищеного аеродрому Морозовськ, де було ліквідовано велику кількість авіаційних боєприпасів та техніки окупантів.

Також нагадаємо, що у ніч на 2 серпня в Росії прогриміли вибухи. Зокрема, голосно було в Курську - росіяни поскаржилися на атаку дронів.

Читайте інші новини про війну та обстріли в Україні:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти