Небачена детонація на ключовому аеродромі. Ворог втратив багато КАБів, - експерт про нову атаку дронів СБУ

4 серпня 2024, 20:07
145
удар по авиабазе Морозовск
Росіяни втратили багато КАБів внаслідок атаки на Морозовськ / Колаж: Главред, фото: скріншот із відео

Точні удари дронів СБУ по аеродрому Морозовськ викликали значну детонацію, після якої ворог втратив багато КАБів. Про це пише політолог, екс-нардеп Олександр Черненко.

Експерт підкреслює, що був уражений був не просто аеродром, а склади зі зброєю, включно з КАБами.

"КАБи стали справжнім кошмаром для наших бійців на фронті і цивільних у прифронтовій зоні. Прильоти по аеродрому призвели до небаченої детонації. Радіус ураження справді вражає, це видно і на відео з місця події і на супутникових знімках", - акцентує екс-нардеп.

відео дня

Політолог нагадує, що це вже не перша атака дронів СБУ на аеродром у Морозовську.

"Вдалу атаку безпілотники Служби вже проводили у квітні. І здавалося б, росіяни мали би бути готові до подібних атак. Але ні. Очевидно, що їм уже банально не вистачає засобів ППО, а ті що є - українці навчилися обходити. Крім того, підлеглі Малюка атакували не одиночними дронами, а роєм з десятків (за деякою інформацією - понад півсотні) БПЛ", - пише Черненко.

"Зауважу, що атака на аеродром була не єдиною за ніч. Безпілотники Служби продовжують підривати нафтобази і НПЗ. Цього разу уразили нафтобазу "Губкінська" в бєлгородській області. Такі удари - детально прорахована стратегія по руйнуванню ключової галузі країни-бензоколонки. І тільки посилення цих ударів – шлях до переламу у цій війні", - резюмує екс-нардеп.

Нагадаємо раніше стало відомо, що СБУ та інші сили оборони рознесли російський аеродром "Морозовск". Це один з ключових аеродромів росіян, де розміщувалась ворожа ППО, авіаційна техніка та склади з КАБами. Безпілотники СБУ влучили у склад авіаційних боєприпасів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти