Війна в Україні: чи видно світло в кінці тунелю – чат із генералом Миколою Маломужем

11 січня 2023, 13:10
Чат у Главреді
Микола Маломуж
Микола Маломуж / УНІАН

12 січня, о 15.00, на сайті Главред відбудеться чат із головою Служби зовнішньої розвідки України (2005-2010 рр.), генералом армії України Миколою Маломужем.

Як найближчим часом можуть розвиватися події на фронті? Що буде з Бахмутом і Соледаром? Чи здійснить Росія спільно з Білоруссю другу спробу наступу з півночі? Якими є перспективи завершення війни? Коли і яким шляхом буде вільний Крим? Які наслідки війна проти України матиме для російської держави? Про це та багато іншого Микола Маломуж розповість під час чату.

Шановні читачі, поспілкуватися з гостем Главреда і поставити йому всі ваші запитання, ви можете, перейшовши запосиланням. Питання можна надсилати заздалегідь, уже зараз, а також безпосередньо під час чату.

відео дня

Хто такий Микола Маломуж

Микола Григорович Маломуж (23 вересня 1955, Звенигородський район, Черкаська область) – український державний діяч, голова Служби зовнішньої розвідки України з 2005 по 2010 роки, генерал армії України. Голова Всеукраїнської Координаційної ради офіцерів та військовослужбовців, пише Вікіпедія.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти